İstanbul'da Fal - Falcılar

Akıllılık etmişisin ,duygusal olarak buhranlarda olduğum bir anıma denk geldi benim de, uzun süredir de kimseye baktırmamıştım.
Göker'le iligi bir yorum yaptım ben bir kaç mesaj önce, Genel olarak Göker'le iligli iyi yorumla rokudum.
Arama kısmına bir haller olmuş, ben de merak ettiğim bir kaç ismi araştıracaktım, bulamadım.
İsim vermicem, reklam yapıyorum sananlar var :))

Oysa gerçekten yapmıyorum reklam.

Tüm yorumlarımda hem olumlu hem olumsuz detaylar verdim baktırdığım kişilerle ilgili...

bu göker nerde arkadaşlar?

aklıma bile gelemmişti birileirnin reklamını yapmak, çok önceden yazdım 2-3 isim, detaylarıyla, geriye dönüp bakabilirsin...
Bana olur öyle tuhaflıklar,, kimseden istemezler benden isterler, yumuşak ve saftirik görüyorlar galiba, oysa sadece nezaketliyim..

İnsan şizofrene bağlıyor tabi, çünkü hepimizin bir karın ağrısı var ki duygusal olarak, burdayız...
kusura bakma arkadaşım, durduk yere iftira attım sana. yeni şeyler duyunca hep "acaba" payı bırakıyorum. eylem'e hiç baktırmadım, buradaki yorumların çoğu iyi olduğu yönündeydi. fakat hızlı döndürme parası nedir ya. hiç hoş değil.

Evet, geçen hafta baktırdım, söylediklerinden 3ünü peşpeşe yaşadım, kolay kolay dumur olmam, oldum. Esas konuyla ilgli Aralık sonuna kadar dedi, bekliyorum.
Son anda yanımdaki arkadaşıma hamilesin diye sallamasaydı, epeyce iyi falcı derdim de, kız o sırada regliydi :) Bebek istekleri de yok karı koca :)
Bence git, hiç bir falcının söyledikleri %100 tutmuyor. Yeter hakkında çok iyi yorumlar da okudum, çok kötü yorumlar da. Göker hakkında hep iyi diyorlar.
Ya öyle diyosun ama gökerin söylediklerine dikkat edin. Bana işten çıkıcaksın demişti hatta tarihte vermişti ki bn işten çıkmayı düşünmüyodum hiç mecburiyetten çıkmıştım hatta yaz gelmeden demişti mayısta çıkmıştım tabi bunu bana 2014 kışa girmeden söylemişti.. Ben temmuzda sen bana dediydin diye gittim gökere :)) arkadaşına söyle dikkat etsin vallahi regl dönemi bitince hamile kalmasın. Kaç kere gökerle oyle durumlarım oldu. Tarihleri bnde hep tuttu ki artık bana bakmıyo :)) bazı insanlara şu hafta şu tarihte gel dediği oluyo. Tarihleri unutun ne zmn tarih aklmda olsa çıkmıyo falım.. Umarım tuğba da da oyle olmaz :(

Eylem'in falı bence bende patladı. 1 vakte kadar demişti. O ne demek dediğimde en fazla 10 gün dedi. 1 aya yaklaştım, tık yok...
Eylem kendisi için 'Türkiye'nin en iyi 2. falcısıyım demişti...Kusura bakmasın, alakası yok. Dilerim okuyordur.
Falcılar bence birbirine fal baktırmalı, nasıl fal bakılır bir öğrensinler sonra değerlendirsinle rkendilerini en iyi mi 5. iyi mi , neyse,,
Benden dönecek dediği adamı daha hızlı döndürmek için 600TL istedi bir de...

Burda Eylem'in dedikleri çıktı diyen 2 ya da 3 kişi oldu gerisinde çıkan tek şey yok...
Çok talihsiz bir cümleydi ''Türkiye'nin en iyi ikinci falcısıyım''

Tavsiye edemicem kendisini hiç kimseye..
Şaka yapıyosun para mı istedi 600 tl bide yok artık yaa.. Telden baktırmayn arkadaşlar böyle olmuyo ikinci didem vakası gibi geldi bana bu şimdi. Hem yüzyüze fallardan daha fazla alıyolar paraları hemde üstüne farklı şeylere çekmeye çalışıyolar yazık..

Burda bi ara bir suru kisi goker'e baktirmisti. Patlayan ya da cikan varsa yorum yapabilir mi, yorumlar isiginda biz de baktiralim :)) bi de seyi merak ediyorum goker tugba ve yeter'e baktiran varsa en cok hangisini tavsiye eder

Burda bi ara bir suru kisi goker'e baktirmisti. Patlayan ya da cikan varsa yorum yapabilir mi, yorumlar isiginda biz de baktiralim :)) bi de seyi merak ediyorum goker tugba ve yeter'e baktiran varsa en cok hangisini tavsiye eder
Canım ben yeter ve göker'e hiç baktırmadım ama tuğba'yı bir kere dene derim, elektriğinin tutmasına bağlı. Ben tuğba'yı baya beğendim. Tekrar gidecem hatta.

Kızlar bu adada fala bakan hatta sosyetelere bakan vivi var ona fala baktıran var mı referans lazım bakmıyormuş baktıran varsa referans için özelden yazın lütfen

Eylem'in falı bence bende patladı. 1 vakte kadar demişti. O ne demek dediğimde en fazla 10 gün dedi. 1 aya yaklaştım, tık yok...
Eylem kendisi için 'Türkiye'nin en iyi 2. falcısıyım demişti...Kusura bakmasın, alakası yok. Dilerim okuyordur.
Falcılar bence birbirine fal baktırmalı, nasıl fal bakılır bir öğrensinler sonra değerlendirsinle rkendilerini en iyi mi 5. iyi mi , neyse,,
Benden dönecek dediği adamı daha hızlı döndürmek için 600TL istedi bir de...

Burda Eylem'in dedikleri çıktı diyen 2 ya da 3 kişi oldu gerisinde çıkan tek şey yok...
Çok talihsiz bir cümleydi ''Türkiye'nin en iyi ikinci falcısıyım''

Tavsiye edemicem kendisini hiç kimseye..

:KK70: maşallah ona 2. falcı demek
ilk defa duydum bu cümleyi
bana kadının dedikleri %80-%90 dolayında çıktı hakkını yiyemem
ama herkese her falcı iyi gelmiyor bunu çok kez dedim
mesela didem vardı telde bakan
ilk falı iyiydi hatta yuh ya falan demiştim
ama sonraki fal tamamen sallamasyon ve fiyasko :)
enerji işi bu kesinlikle
enerjiniz tutarsa takır takır anlatır :)

bu göker nerde arkadaşlar?

nazar cafe de diyeceğim ama çay ocağı gibi bi yer :)
banbinin sokağından gir o tarafta :KK70: tek hatırladığım bu

fal olayına bi süre ara verdim zaten çok da fal baktıran biri değilim,en son yetere fal dışında bişeyler yaptırdım,eylemdi bakan falıma,çıkarsa yine yazarım ama dediklerinden çıkanlar mevcut :) kimsenin de reklamını yapmam asla bana ne!

şimdi 21 günlük esma çalışmasına başlıyorum bu akşamdan itibaren
kendimi aşırı huzursuz ve negatif hissediyorum
bundan kurtulup rahatlamam lazım
ne uyuyabiliyorum
ne uyanabiliyorum
garip bi durumdayım
aşırı bitkin ve yorgunum
düşüncelerim sürekli değişken ve beni delirtiyor
yaşadığım olaylar krize sokuyor
benim artık bu duruma bi dur demem lazım
eğer benim gibi olumlama yapmak isteyen arkadaşlar varsa ( her konuya uygun esma ve olumlamalar mevcut ) buyursun gelsin topiğime :)
herkesi beklerim
21 gün sonunda size de değişimleri yazarım :)

her ne kadar fal baktırmıycak olsamda takipdeyim hepinizi :KK70:

öpüyorum kocaman kocaman :KK68::KK68::KK68::KK68::KK200::KK200::KK200:

Canım sen dün gittin mi falcıya? Gidecektin de en son, eğer gittiysen nasıldı?[
mandal cafe aytene gittim iyi yorumladi sevdigin kisinin hanesinde hasta var dedi evet dogru oglanin kardesinin beyninde tumor var su topluyor,ani iyi yorumladi 2 aya kadar goruseceksiniz dedi edi de ayni seyi dedi bu kis donemi yuz yuze gorusmeniz var dedi,bi de laf cafe umaya gittim,enerjisi cok iyi,yuz yuze bakan falcilardan en iyisi umay diye okumustum burdan,neyse iste bu kisinin donup dolasip gelecegi yer zaten kurkcu dukkani yani bunun zaten donup dolasip gelecegi yer sensin dedi ve araligin 18i gorusmeniz var dedi hayirli olsun dedi :D bilemiyorum bekleyip gorecegiz ama edinin anlik yorumu mukemmeldi benim en begendigim falci simdiye kadar

Ooo 11 gün sonra görüşeceksiniz ha , yakın tarih vermiş baya. 11 gün sonra yaz bakalım tarihi çıktı mı? Bazıları olumlu bazıları olumsuz yorum yaptı falcılar sana bakalım hangileri çıkacak. Hayırlısı bakalım:KK51:@springwillcome

Ben dün andaç gittim iyidi aslında ama bilmiyorum çiğdem daha iyi laf cafede bide yeni çocuk umay ona enerjim tutcak hissi aldım ama yinede andaça baktırdım merak ediyordum ben Ediyi merak ediyorum bide baktıran çıkan falan filan yorumlara göre yarın gidecem

Arkadaşlar tuğbann bana dediği sağlık problemimle ilgili bir detay çıktı. Kız doğru söylemiş bende kist varmış valla helal olsun.. Daha doğrusu bu aralar artacağnı söylemişti ztn doktorda artış var dedi. Tuğbaya döktüğüm paralara helal olsun..

Arkadaşlar tuğbann bana dediği sağlık problemimle ilgili bir detay çıktı. Kız doğru söylemiş bende kist varmış valla helal olsun.. Daha doğrusu bu aralar artacağnı söylemişti ztn doktorda artış var dedi. Tuğbaya döktüğüm paralara helal olsun..
Siz ne baktirmistiniz

Back
X