Bu konuda dünya kadar mesajım var, sayısını unuttuğum falcı tecrübem var, ve şunu söyleyebilirim ki şu an hayatım onların bana söylediklerinin tam tersi yönde. En basiti 3 ay önce Cengiz sevgilinle tekrar bir birleşme gözükmüyor demişti ama biz tekrar beraberiz. Yarın ne getirir bilemem ama falı çıkmamış oldu bu durumda.
Geleceği kimse bilemez, boşuna öyle falcı aramayın. Karşınızdakinin düşüncelerini sorun ama geleceği sormayın. Çıkmayacak zaten. Aşkından öldüğünüz adam gün gelir bir şey yapar ondan tamamen vazgeçersiniz. 1 hafta önce barışacaksınız diyen falcı 1 hafta sonra hayatına başkası girecek der. Evlenmiş gitmiş, sevgili bulmuş adam için fal baktırılmaz. O yolunu çizmiştir, bazen kabullenmek gerekir. Fala göre hayat yaşamayın, dünyanın parasını saçıyorsunuz falcılara, yapmayın. Anlık rahatlama yaşıyorsunuz, anlık umutlarınız oluyor ama devamı gelmiyor. Sizi falcı falcı gezdiren adamlardan hayır gelmez, falcı falcı dolaştığınız hayatta bir sorun var demektir. Böyle söylediğim için üzgünüm ama tecrübeyle sabit. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz, kimimiz daha önce geçiyoruz. Daha önce geçip dersini alanlardan da faydalanmak lazım. Şimdiki aklım olsa asla falcılara o kadar para dökmezdim.
Bunu bir abla, kardeş, arkadaş tavsiyesi olarak alın. Çok samimi söylüyorum, bu kadar fal baktırdığınız için sonradan pişman olacaksınız, kendinize bunu yapmayın. Umarım en azından birkaç kişi de olsa birileri bu mesajdan sonra falı hayatından çıkarır. Fala ihtiyaç duymanıza neden olmayacak insanlar çıksın karşınıza. :)