• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım ben bu ara baya falcıya gittim
Tuba damlalar cafe
Yeter pen cafe
Asiye asmin cafe
Hande mi cafe
Laf çiğdem
Göker
Asmin zaza
Yani bana yakın tarihler verdi hepsi tarihe takılmasakta ben önemsiyorum şu anda tubanın ve handenin tarıhı kaldı ama hepsi aynı cümleleri kullandılar tuba favorım zaten yeterde iyi ama ikisinede gitmissin asminde asiye var taksimde deneye bilirsin bide semnolde nihale gitcem yarın bakalım o ne dicek gidecek falcı kalmadı ya bunlar bana göre iyi bilenler var mı kızlar yeni iyi falcı???
Canım nihalin tarihleri çıkıyor mu? Şuan tarih önemli bana da , hepsi aynını diyorda...
 
Pazar günü mağazalar açık oluyor her yerde.
Hande işi zor, Beşiktaş'ta oturmama rağmen 1 yıldır ben gidemedim henüz :)
Arayıp durumunu anlat belki araya sıkıştırırlar
Aradım fakat Pazar Günü yokmuş, anlattım durumu, telefonu açan annesiydi sanırım sağ olsun ilgilendi, İki Cumartesi de doluymuş, Cumartesi sabah ara yine de belki iptal olan randevu olur dedi ama ben İstanbul dışından gelicem dedim, kaldı yani Hande:KK51:
 
arkadaslar taksim kadınlar kahvesindeki dilek abla beşiktas papyon cafeye gecti ve inanılmaz diyorum.
baskasını denemekle vakit kaybetmeye degmez.tarih ve kişi bildirimiyle birlikte.12 gundur papyon cafede taksim kadınlar kahvesinden tamamen ayrılmsıtır.
 
arkadaslar taksim kadınlar kahvesindeki dilek abla beşiktas papyon cafeye gecti ve inanılmaz diyorum.
baskasını denemekle vakit kaybetmeye degmez.tarih ve kişi bildirimiyle birlikte.12 gundur papyon cafede taksim kadınlar kahvesinden tamamen ayrılmsıtır.
BI de dedikleri ciksaydi iyiydi:')
 
kızlar herkese selam,

eski yorumları okuyanlar benim de mesajlarımı illaki görmüşlerdir. uzun zamandır yazmıyorum sadece ara ara bakıyorum yorumlara ne var ne yok diye. görüyorum ki hala aynı isimler dönüyor ortada. kimsenin umudunu kırmak moralini bozmak istemem çünkü en iyi kendimden biliyorum tek bir olumlu şey duymak için çaresizce falcıdan falcıya nasıl koşulduğunu:(
arkadaşlar bir ara bana da hepsi sözleşmiş gibi aynı şeyleri söylüyorlardı. üzgünüm ama ne iş ne de aşk anlamında hiç birinin dediği çıkmadı. naçizane tavsiyem pek o tarihlere bel bağlamamanız :( kimlerin falları patladı diyenler için; yiğit, burak, eylem, tuğba, ezgi, sevgi, didem, hande vs.. bütün falcıların numaralarını da telimden sildim. yılların arşivi tarihin tozlu sayfalarına karıştı :)

herkese sevgiler
 
Dilek'in söylediği hiçbir şey çıkmadı. 'İnanılmaz' denecek biri değil.
 
Kızlar ben nihale gittim bugun tarot ve kahveye ayrı baktırdım anı çok iyi bildi 10 üzerinden 10 verdim gelecekle alakalı kısa tarih verdi bakalım cıkcakmı ama oncekı ıkı falını dinlediğimde çıkan tarıh ve olayları gördüm bilginize :)
Ne kdara bakıyo ikisi birlikte? Tarihleri çıktı mı? Pembeci mi
 
kızlar herkese selam,

eski yorumları okuyanlar benim de mesajlarımı illaki görmüşlerdir. uzun zamandır yazmıyorum sadece ara ara bakıyorum yorumlara ne var ne yok diye. görüyorum ki hala aynı isimler dönüyor ortada. kimsenin umudunu kırmak moralini bozmak istemem çünkü en iyi kendimden biliyorum tek bir olumlu şey duymak için çaresizce falcıdan falcıya nasıl koşulduğunu:KK43:
arkadaşlar bir ara bana da hepsi sözleşmiş gibi aynı şeyleri söylüyorlardı. üzgünüm ama ne iş ne de aşk anlamında hiç birinin dediği çıkmadı. naçizane tavsiyem pek o tarihlere bel bağlamamanız :KK43: kimlerin falları patladı diyenler için; yiğit, burak, eylem, tuğba, ezgi, sevgi, didem, hande vs.. bütün falcıların numaralarını da telimden sildim. yılların arşivi tarihin tozlu sayfalarına karıştı :)

herkese sevgiler
Hiç bir dedikleri çıkmadı mı? Ben hande ve tuğba ya baktırmıştım şüphe ettim? Tarih mi sarktı
 
Back
X