Günaydın kızlar Uzun bir aradan sonra tekrar fal yorumu yapmak için aranizdayım.. söylemek istediğim şey bu ::hiçbir falcının dediği 100 % çıkmıyor ama biz öyle hayal etmek istiyoruz. Epey süre ara vermiştim fallara ama son zamanlarda can sıkıntısından yine bir dağıldık aleme

.
Taksim'deki Sembol Cafe melekler Kahvesi ve orada olan bütün ticarethaneler fos.. ama Taksim yıllardan beri bu mekanları ile oraya gidenlerin Uğrak noktası hepsi bu çıktığından falan değil o yüzden isimleri saymama gerek yok.
Burada bahsedilen yeter Tuğba vs hepsi anlık tatmin, tamamen Ticaret.. bildiğimiz ya da tahmin ettiğimiz veya duymak istediğimiz şeyleri başkasının ağzından duymak bizi rahatlatıyor ve hayal kurmanızı sağlıyor para karşılığında.
Damlalar Cafe de Saadet diye bir kadın baktı cumartesi günü ona göre her şey süper olacak hayatımda, Asmin Cafe Asiye abla sempatik kadın O yüzden gidiyorum.. Bakırköy'de hepsi Fos Boşu Boşuna para harcamayın Derim.. Bakırköy'de talin var..eskiden cafe işletirdi artık evde bakıyor. . İnsanın moralini bozuyor bana çok negatif geldi zaten büyüden negatif enerjiden bahsederken koptum ama bir arkadaşa geçen yıl çıkan doğru bir şey söylemiş aranızda tanıyan giden var mı?
Göker pozitif yazmışsınız Ona gitmeyi düşünüyorum ama internette bulduğum numaraya mesaj attım geri dönmedi haftanın her günü çalışıyor mu bilmiyorum bir bakacağım. beylikdüzunde Serpil abla var evde bakan sempatik bir kadın ve evi Her gün dolu..50tl 10 dak fal bakıyor ama iki yıldan beri dedi tek bir şey çıktı o da çok gereksiz bir şeydi Ama ben kendisini sevdiğim için gidiyordum yani o da değmez .. o elmira..zeytinburnundaki yumurta falcisi ..Kadıköy de Niko vs hepsi fos yıllarca denedim.. 3 yıl önce deli gibi falcı dolaşırken eski sevgilim dönecek mi diye... ki hepsi dönecek dedi ..bir baktım o arada Ben bir sürü para harcamışım adam ise genç sevgili yapıp evlilik kararı almış zaten o saatten sonra kendime yemin ettim Fallari asla ciddiye almayacağım diye.. artık sadece terapi amaçlı kendimi kandırıp mutlu etmek için gidiyorum:))