İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bugün Kuzeye fal baktırdım. Öncelikle onu tavsiye eden tüm herkese gerçekten içten teşekkür ediyorum. İnsanın enerjisi bu kadar mı güzel olur? He made my day! Kısacası. Fal tabii ki de enerji meselesi, ama gidin kendiniz görün derim. Verdiği tarihlere gelirsek daha var. Bilmiyorum sizde böyle oldu mu Ama ilk defa falı tam hatırlamıyorum. İNŞALLAH herkes için hayırlısı
Yeri nerede canım bu kuzeyın bnde merak ettım gıdıcem herkes ovuyor :)

Kızlar bugün Kuzeye fal baktırdım. Öncelikle onu tavsiye eden tüm herkese gerçekten içten teşekkür ediyorum. İnsanın enerjisi bu kadar mı güzel olur? He made my day! Kısacası. Fal tabii ki de enerji meselesi, ama gidin kendiniz görün derim. Verdiği tarihlere gelirsek daha var. Bilmiyorum sizde böyle oldu mu Ama ilk defa falı tam hatırlamıyorum. İNŞALLAH herkes için hayırlısı
Beğenmiş olmana sevindim bana gelecekle ilgili verdiği yakın tarihlerde tuttu daha ileriyi bekleyip göreceğiz :)

gunaydın bayanlarrr o zaman şöyle bir anket yapıcak ve konuyu toplayacak olursak kimlerin tarihleri tuttu ; lutfen herkes yazsssınn hepimize iyi olur böle dağınık dağınık oluyor madem bu kadar konuşuyoruz bi işe yarasın =)

mesela,
toprak - tarih tuttu- aşk
ayse- tarih tuttu - iş gibi gibi :)

En çok kimin tarihi tuttuysa ona oscar yaptıralım 2016 nın best falcı sı die gider veririrz :halay::halay:

bende nişantaşı symbol aykut un tarihini bekliyorum bakalım son 24 saat kaldı ama ben bu ara bakalım çok dua da ediyorum .... ondan fal işine karışmamaya çalışıyorum

gunaydın bayanlarrr o zaman şöyle bir anket yapıcak ve konuyu toplayacak olursak kimlerin tarihleri tuttu ; lutfen herkes yazsssınn hepimize iyi olur böle dağınık dağınık oluyor madem bu kadar konuşuyoruz bi işe yarasın =)

mesela,
toprak - tarih tuttu- aşk
ayse- tarih tuttu - iş gibi gibi :)
İyi olur aslında geçmiş konuları o falcı ile yorumları aramak zorunda kalmayız :)

bende nişantaşı symbol aykut un tarihini bekliyorum bakalım son 24 saat kaldı ama ben bu ara bakalım çok dua da ediyorum .... ondan fal işine karışmamaya çalışıyorum
Symbol aykut yenimi orada? Mirza falan vardı ama mirzanın dedikleri bana çıkmamıştı :/ aykutu yeni duydum.

Ben ikisinide yapiyorum ya nolcak bna offf
dua etmeye calisiyorum ama biyandanda yilbasinda yazmazsa fal baktiririm dusuncem var...

Ben ikisinide yapiyorum ya nolcak bna offf
dua etmeye calisiyorum ama biyandanda yilbasinda yazmazsa fal baktiririm dusuncem var...
bende çok sabırsızımdır ve şu anda mesela kuzey in olduğu cafe ye 15 dkka uzaklıktayım her gün burdayım ama gitmiyorum açıkçası hem fal bir enerji durumu bazen olumlama oluyor bazen negatiflik aşılıyor bize o yüzden birbirine karıştırmamak lazım.
hem dua insana o sabrı veriyor emin olun, yılbaşı üstü hem o paralara yazık gidin kendinize güzel bir ruj allık seçin mesela o parayı ona verin (heryerde indirim var):KK200: fal yerine şimdilik biraz bekleyelim :) bence yapabilirsiniz birbirimize ilham verelim hem üzülüyor insan yazık değil mi sürekli bir tarih bekleme yarın ben gergin ve üzgün olucam mesela inşallah güzel haberler paylaşırım burdan :nazar:

baktırdığımdan beri resmen gün saydım ilk defa bu kadar takıldım nedense
Gün verenlere inanmıyorum hiç mesela aralık dese ok inanır beklerim ama 30 aralık gibi net tarih verince hiç inandırıcı gelmiyor bana o kadar detaylı bilemezler diye düşünüyorum ama beklediğin her neyse olur inş

Gün verenlere inanmıyorum hiç mesela aralık dese ok inanır beklerim ama 30 aralık gibi net tarih verince hiç inandırıcı gelmiyor bana o kadar detaylı bilemezler diye düşünüyorum ama beklediğin her neyse olur inş
Amin insallah bakalim :) 9 gun die soledi o da ama yani ne biliyim tarot a daha bi guvenesim var bnim icin de zaman tutturmak falin fıkratı benim de o kistasim var :)

Back
X