- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
ikisine aynı anda bakıyor zaten:)Ya kızlar bana bi fikir verseniz kuzey kahvede mi tarotta mı daha iyi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikisine aynı anda bakıyor zaten:)Ya kızlar bana bi fikir verseniz kuzey kahvede mi tarotta mı daha iyi ?
Kızlar ben Kuzey'den sonra 4 kişiye baktırdım (Telefonda baktırıyorum ben hep o yüzden başka şehirlerdekine de baktırıyorum) ama Kuzey şu ana kadar en çok beni tatmin eden falcı. Az baktı öz baktı bence onunla başlayabilirsiniz ama medyum düzeyinde değil belli ki kafede tarot bakan falcı.
burda hep diyorlar ya tarihe çok takılmayın diye ben ona katılıyorumm gidişat önemli bence tarihe çakılı kalmamak lazım
ben yüz yüze baktırdım medyum değil sıradan bir falcı öyle ki arkadaşıma harf bile tutturamadı ama bende geçmişte iyidi yine de medyum gibi değil amaMedyum duzeyimi bilmiyorum ama bende tel.de baktirmama ragmen sevgilimin dis gorunusunu imajini gorur gibi anlatti gecmisi bir cirpida anlatti bu yuzden ben medyum sanmıştim bilmiyorum...
Damlalar Tuğba'nın bana verdiği tarih Ekim 2016 idi :) ve hiçbir gelişme olmadı.Damlalar Tuğba ile ilgili nedir düşünceleriniz ?
banada verdiği tarih tutmadı ama anda çok iyi :) tercih etmen gerekirse kuzey mi tuğba mı ikisi arasında gidip geliyorum :)Damlalar Tuğba'nın bana verdiği tarih Ekim 2016 idi :) ve hiçbir gelişme olmadı.
Ben Kuzey'e baktırmadım ama verilen tarih çıkmadıkça anı bilmesinin hiçbir önemi yok bana kalırsa. O yüzden Tuğba bilemedi diyebilirim.Bana
banada verdiği tarih tutmadı ama anda çok iyi :) tercih etmen gerekirse kuzey mi tuğba mı ikisi arasında gidip geliyorum :)
ben yüz yüze baktırdım medyum değil sıradan bir falcı öyle ki arkadaşıma harf bile tutturamadı ama bende geçmişte iyidi yine de medyum gibi değil ama
Peki kuzeyin Sana soylediklerini yasadinmi? Yani gelecekle ilgili tahminleri gerceklestimi? Verdigi tarihlerin disinda bir zamandaben kuzey'e geçen yıl daha symbol cafedeyken gitmiştim. anda iyiydi ama verdiği tarih tutmamıştı. şimdi okudum da direk isim vermeye başlamış. acaba tekrar mı gitsem![]()
nisanda goruseceksin demisti temmuzda gorusmustum :) simdi tekrar baktiracagim, bekliyorum. yazacagim kizlar :)Peki kuzeyin Sana soylediklerini yasadinmi? Yani gelecekle ilgili tahminleri gerceklestimi? Verdigi tarihlerin disinda bir zamanda
eskiden symbol cafedeydi. şimdi beşiktaş'taki "cafe benim" de:)Bu Kuzey kimdir nerededir?
Yok benim açımdan da kötü değildi hatta tamamı da doğruydu geçmiş tespitlerinin ama pek öngörü yoktuzamaninda medyumlara cok gitmis biriyim onlar yardimcilari aracigyla baktiklari icin genelde yakin gelecegi karistirabiliyorlar eger kuzey oyle deilse ki bna yakin gelecek lazimdi oyle evlilik mis felan umrumda deil zaten ohalde iyi derim ben
yalniz sunu soyliycem karşı taraf ve bnm dusuncemde hickimsenin bilmedigi seyleri bildi ben bu netlik ten oturu acaba medyummu dedim beni sok etti
Yok benim açımdan da kötü değildi hatta tamamı da doğruydu geçmiş tespitlerinin ama pek öngörü yoktu![]()
Damlalar Tuğba ile ilgili nedir düşünceleriniz ?