İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar ben Kuzey'den sonra 4 kişiye baktırdım (Telefonda baktırıyorum ben hep o yüzden başka şehirlerdekine de baktırıyorum) ama Kuzey şu ana kadar en çok beni tatmin eden falcı. Az baktı öz baktı bence onunla başlayabilirsiniz ama medyum düzeyinde değil belli ki kafede tarot bakan falcı.

Medyum duzeyimi bilmiyorum ama bende tel.de baktirmama ragmen sevgilimin dis gorunusunu imajini gorur gibi anlatti gecmisi bir cirpida anlatti bu yuzden ben medyum sanmıştim bilmiyorum...

Medyum duzeyimi bilmiyorum ama bende tel.de baktirmama ragmen sevgilimin dis gorunusunu imajini gorur gibi anlatti gecmisi bir cirpida anlatti bu yuzden ben medyum sanmıştim bilmiyorum...
ben yüz yüze baktırdım medyum değil sıradan bir falcı öyle ki arkadaşıma harf bile tutturamadı ama bende geçmişte iyidi yine de medyum gibi değil ama

ben kuzey'e geçen yıl daha symbol cafedeyken gitmiştim. anda iyiydi ama verdiği tarih tutmamıştı. şimdi okudum da direk isim vermeye başlamış. acaba tekrar mı gitsem :(

Bana

banada verdiği tarih tutmadı ama anda çok iyi :) tercih etmen gerekirse kuzey mi tuğba mı ikisi arasında gidip geliyorum :)
Ben Kuzey'e baktırmadım ama verilen tarih çıkmadıkça anı bilmesinin hiçbir önemi yok bana kalırsa. O yüzden Tuğba bilemedi diyebilirim.

ben yüz yüze baktırdım medyum değil sıradan bir falcı öyle ki arkadaşıma harf bile tutturamadı ama bende geçmişte iyidi yine de medyum gibi değil ama

zamaninda medyumlara cok gitmis biriyim onlar yardimcilari aracigyla baktiklari icin genelde yakin gelecegi karistirabiliyorlar eger kuzey oyle deilse ki bna yakin gelecek lazimdi oyle evlilik mis felan umrumda deil zaten ohalde iyi derim ben
yalniz sunu soyliycem karşı taraf ve bnm dusuncemde hickimsenin bilmedigi seyleri bildi ben bu netlik ten oturu acaba medyummu dedim beni sok etti

ben kuzey'e geçen yıl daha symbol cafedeyken gitmiştim. anda iyiydi ama verdiği tarih tutmamıştı. şimdi okudum da direk isim vermeye başlamış. acaba tekrar mı gitsem :KK43:
Peki kuzeyin Sana soylediklerini yasadinmi? Yani gelecekle ilgili tahminleri gerceklestimi? Verdigi tarihlerin disinda bir zamanda

zamaninda medyumlara cok gitmis biriyim onlar yardimcilari aracigyla baktiklari icin genelde yakin gelecegi karistirabiliyorlar eger kuzey oyle deilse ki bna yakin gelecek lazimdi oyle evlilik mis felan umrumda deil zaten ohalde iyi derim ben
yalniz sunu soyliycem karşı taraf ve bnm dusuncemde hickimsenin bilmedigi seyleri bildi ben bu netlik ten oturu acaba medyummu dedim beni sok etti
Yok benim açımdan da kötü değildi hatta tamamı da doğruydu geçmiş tespitlerinin ama pek öngörü yoktu:(

Yok benim açımdan da kötü değildi hatta tamamı da doğruydu geçmiş tespitlerinin ama pek öngörü yoktu:KK43:

Öngöru bende de cok azdi..gerci buraz vesveseli biriyim onun icin isime geldi bu durum benim ama cidden azdi ongoru ama tutsunda azligi muhim deil diyoum artik mecbur:(

Bakırköy,ataköy,yeşilköy taraflarında bildiğiniz iyi bir falcı var mı geleceği tutturan

Damlalar Tuğba ile ilgili nedir düşünceleriniz ?

bana yedi gun içinde beklemediğin biriyle görüşeceksin dedi, sekizinci gün görüştüm. ki kişiyi tarif de etmişti, ben artık hiç görüşmeyeceğimizi düşündüğüm için tuğbaya içimden nasıl da sallıyor demiştim :) anlık olarak da iyi tutturuyor diyebilirim

burada tekrar sorayım; damlalarda tuğba dışında baktıran oldu mu?

Back
X