İstanbul'da Fal - Falcılar

[ost: 49744957, member: 242738"]bana da karamsarlığın ve falcı falcı gezmenin direk falın sonucunu değiştirebilecek kadar kritik bişey olduğunu söyledi.. Canım numarasını bana da yollarmısın[/QUOTE mormormor mormormor

Canlar yaaa korktum simdi kuzeyin bna dedigi cikti ben kuzeyden sonra 15gum sonra bir fal daha fal attım ama enerjımın kuzeyden bile daha çok uydugu birine baktıdım oda benzer seyler dedi zaten sizce bu gidişatı etkilermi çünkü ayrılmak istemiyorum sevgilimden artık birdaha:KK43: yani ondan sonra arada hiç baktırmadım arada topu topu 15gun var sizce neolur bu degişirmi fal???

Cekim yasasina gore dusunursek her daim pozifif dusunmemiz gerekiyor. Haliyle olumsuz fallar ya da kafa karistiran fallar pozitif enerjimizi bozuyor. O yuzden falcilarin pembeye baglamasi hayra baglamasi aslinda bir zorunluluk cunku cok etkilenen ve negatif seline kapilan insan cok. Herkes senin benim gibi olumsuzu kolay tolere edemiyor. Tamam pespembe de olmayacak ama hayra baglamasi zorunluluk.

O yuzden cok falci falci gezmek olacak nir seyi negatif etkileyebilir yani kisi kendini olumsuza biraktigi icin. Eger enerjisi yuksek pozitif enerji veren ve mutlak ruh halini olumsuz etkilenmediyse gelecege de etkisi yok yani ben pek inanmiyorum fallarin gelecegi etkiledigine. Insanlarin olumsuz dusunceleri korku ve endiseleri etkiliyor.

Ay çok güldüm okurken :) Bu başlığın adı istanbulda fal ve falcılar :) İzmirden bize ne? Yeni üye olup ilk işin kendi reklamını yapmak mı oldu? Ya gerçekten kendinizi çok iyi anlatmışsiniz " Falcıyım diyen üçkağıtçı" muthiş bir betimleme

Ben üye olduğumdan beri hep Ecem aşağı Ecem yukarı. Aynı mesajı bir de gitmiş İzmir başlığına yazmış ve ayrı bir konu açmış . Artık iyice çıldırdılar.

Neyse arkadaşlar var mı bildiğiniz keşfettiğiniz falcı ?

Ay çok güldüm okurken :) Bu başlığın adı istanbulda fal ve falcılar :) İzmirden bize ne? Yeni üye olup ilk işin kendi reklamını yapmak mı oldu? Ya gerçekten kendinizi çok iyi anlatmışsiniz " Falcıyım diyen üçkağıtçı" muthiş bir betimleme

Ben üye olduğumdan beri hep Ecem aşağı Ecem yukarı. Aynı mesajı bir de gitmiş İzmir başlığına yazmış ve ayrı bir konu açmış . Artık iyice çıldırdılar.

Neyse arkadaşlar var mı bildiğiniz keşfettiğiniz falcı ?

tuğba bence de eskisi gibi değil 2 hafta önce baktırdım hiç tatmin etmedi
Anı aslında iyi tutturuyodu bide ona sürekli fal baktırınca olmuyo herhalde. Gelecek zaten çıkmıyo andada son zamanlarda başarısızdı enerjide bana iyi gelmemeye başladı.

kızlarla falcıya gidelim dedik ve öyle 5 kafadar falcı falcı gezdik izmir alsancakda ortalama 5 fal cafe gezdik ve hepimiz her gitdiğmiz yerde sadece 1 kişiye bakdırdık hem analiz yapmış olduk hemde eğlendik fakat falcı ecem diye bir bayana gitdik en son inanırmıınız 5 kişide bakdırıp çıktık o kdara etkiledi bizi ve fal konusunda aşmış baya resmen şok olduk şiddetle tavsiye ediyorum ve bu paylaştığım yorumu bir kaç yere daha kopyalayacağım çünkü tüm bayanların gerçekten doğru adrese gitmelerini ve paralarını falcıyım diyen üçkağıtçılara kaptırmamaları için
hah geldi yine aynı anda 5 kisiye fal bakan falcı ecem :D

KUZEYE BAKTIRDIM

Söyledi tutarlıydı. Ancak eve gelip benden bir gün önce baktıran arkadaşımla konuştuğumda.. Birebir aynı şeyleri söylediğini anladım :( karşıma çıkacak erkeğin harflerine kadar aynı şeyleri söylemiş a-r-n-e bunlar herkesin isminde olan harfler zaten :(

Cekim yasasina gore dusunursek her daim pozifif dusunmemiz gerekiyor. Haliyle olumsuz fallar ya da kafa karistiran fallar pozitif enerjimizi bozuyor. O yuzden falcilarin pembeye baglamasi hayra baglamasi aslinda bir zorunluluk cunku cok etkilenen ve negatif seline kapilan insan cok. Herkes senin benim gibi olumsuzu kolay tolere edemiyor. Tamam pespembe de olmayacak ama hayra baglamasi zorunluluk.

O yuzden cok falci falci gezmek olacak nir seyi negatif etkileyebilir yani kisi kendini olumsuza biraktigi icin. Eger enerjisi yuksek pozitif enerji veren ve mutlak ruh halini olumsuz etkilenmediyse gelecege de etkisi yok yani ben pek inanmiyorum fallarin gelecegi etkiledigine. Insanlarin olumsuz dusunceleri korku ve endiseleri etkiliyor.
Bende son donemlerde cok falciya gittim bende korktum simdi :(

ben de tam bu soruyu soracaktım. cts handeye gideceğim sonunda randevu alabildim :)
Hande gerçekten enerjisiyle senpatiliğiyle ve anı bilmesiyle çok iyi gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı daha ama ümitliyim inş olur :) tespitleri falan çok iyi tutarlı gidince yazarsın artık sende beenip beğenmediğini :)

Parmaklarına sağlık canım çok güzel yazmışssın ...evet deneyimli kaliteli falcılar olumsuz gorse bile langur lungur hop diye bunun söylenmeyeceğini insanı karıştırcagını bilip ona göre davranabiliyorlar Allaha şükürler olsunki son baktırdıgım falcılar böyle kaliteli diyebilceğim etik insanlardı onların üzerine baktırmadım iyi de yapmışım...öyleyse bundan yaptıgım çıkarımım falımın değişmediği:KK66:...esasen kuzeyin bunu demesi beni etkiledi sadece hani blokaj olur demesi

benim adam biraz böyle mırın kırıncı biri ona bağlıyorum ben yoksa fala deil artık anladım:KK66: birde ben çok soguk b ir kızım:KK66:

Hayatım kim bu caddebostan pınar?ben çok yakınım oraya söylersen baktırmak isterim.:)
Ckm karşısında bir güzellik salonu,
Hayatım kim bu caddebostan pınar?ben çok yakınım oraya söylersen baktırmak isterim.:)
Ckm karşısında güzellik salonunda bakıyor,salonun adı eleia , galiba sadece cuma günleri geliyormus, umarım beğenirsin

Bende son donemlerde cok falciya gittim bende korktum simdi :KK43:
işte korkma diye ben onu yazdıydım ama :D gittiğin falcı sayısından ziyade sıkıntılı olan şey duyduklarından dolayı negatif seline kapılman. ne derlerse desinler sen kulağına küpe yapıp hayatına devam etmelisin ve her ne istiyorsan hayatında ona odaklanmalısın pozitif bir şekilde.herkes bu kadar sağlam duramayabilir bu yüzden çok falcı gitmek genel anlamda iyi değildir. vardır elbet çevrenizde kızlar, faldan sonra paniğe kapılan, kara bulutlarla gezen, durmadan o konuyu konuşan. onlar işte çekiyor kendine anam

Merhaba şu sıralar kahve fallarına sarmış durumdayım.. Kozyatağında medyum Mehmet'e gittim yazın, berbattı hiç tavsiye etmem. Kozyatağı Sevim'e gittim ve Cafe 46'da adını bilmediğim bir hanıma geçen hafta fal baktırdım ikisi de umduğum gibi değildi.. Sevim geçmişi bildi geleceğe dair hiçbir şey söylemedi. Cafe46'daki girdiğin gibi özel bir şeye de bakıyorum uzmanlık alanım fakat 10 tl ek ücreti var gibi bir soruyla karşılıyor. Fakat sürekli soru sorarak ilerliyor. Pek memnun kalmadım açıkcası. Şuanki ilişkim hakkında Sevim bu kişi hayatından çıkacak diğeri de bununla evleneceksin dedi.. Çok kararsız kaldım.. İlişkiler ve gelecek konusunda nokta atışı yapan, dedikleri çıkmış falcı önerilerinize çok ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz lütfen? :)
Pınar, Caddebostan da şu anki favorim, ilişkimle ilgili nokta atışları, ve tarihleri var,

işte korkma diye ben onu yazdıydım ama :KK70: gittiğin falcı sayısından ziyade sıkıntılı olan şey duyduklarından dolayı negatif seline kapılman. ne derlerse desinler sen kulağına küpe yapıp hayatına devam etmelisin ve her ne istiyorsan hayatında ona odaklanmalısın pozitif bir şekilde.herkes bu kadar sağlam duramayabilir bu yüzden çok falcı gitmek genel anlamda iyi değildir. vardır elbet çevrenizde kızlar, faldan sonra paniğe kapılan, kara bulutlarla gezen, durmadan o konuyu konuşan. onlar işte çekiyor kendine anam

Benim geçen seneki halim... haliyle bir hafta sonra yazıcak dedikleri kişi 8ay sonra yazmıştı;)

Ckm karşısında bir güzellik salonu,

Ckm karşısında güzellik salonunda bakıyor,salonun adı eleia , galiba sadece cuma günleri geliyormus, umarım beğenirsin
Çok teşekkür ederim bana çok yakın.Gitmek istiyorum.Baktırınca yorum yazıcam.Kahve mi tarot mu baktırdın?Hangisini tavsiye edersin?

Şu ana kadar gelecekle ilgili söylediklerini harfi harfine yaşadığım Melekler Kahvesi Şengüldür.. Uzun zaman önce fal bakmayı bıraktığı söylendi :( Bilgisi olan var mı ?

Back
X