- 30 Ağustos 2015
- 326
- 406
- 53
[ost: 49744957, member: 242738"]bana da karamsarlığın ve falcı falcı gezmenin direk falın sonucunu değiştirebilecek kadar kritik bişey olduğunu söyledi.. Canım numarasını bana da yollarmısın[/QUOTEmormormor
Canlar yaaa korktum simdi kuzeyin bna dedigi cikti ben kuzeyden sonra 15gum sonra bir fal daha fal attım ama enerjımın kuzeyden bile daha çok uydugu birine baktıdım oda benzer seyler dedi zaten sizce bu gidişatı etkilermi çünkü ayrılmak istemiyorum sevgilimden artık birdahayani ondan sonra arada hiç baktırmadım arada topu topu 15gun var sizce neolur bu degişirmi fal???
Cekim yasasina gore dusunursek her daim pozifif dusunmemiz gerekiyor. Haliyle olumsuz fallar ya da kafa karistiran fallar pozitif enerjimizi bozuyor. O yuzden falcilarin pembeye baglamasi hayra baglamasi aslinda bir zorunluluk cunku cok etkilenen ve negatif seline kapilan insan cok. Herkes senin benim gibi olumsuzu kolay tolere edemiyor. Tamam pespembe de olmayacak ama hayra baglamasi zorunluluk.
O yuzden cok falci falci gezmek olacak nir seyi negatif etkileyebilir yani kisi kendini olumsuza biraktigi icin. Eger enerjisi yuksek pozitif enerji veren ve mutlak ruh halini olumsuz etkilenmediyse gelecege de etkisi yok yani ben pek inanmiyorum fallarin gelecegi etkiledigine. Insanlarin olumsuz dusunceleri korku ve endiseleri etkiliyor.