İstanbul'da Fal - Falcılar

Inan ful atıyor. Bu adam seni sevmiyo dedi sonra evlenirsin bunla dedi. Ya tek bir şeyi mi doğru bilmez insan
Sınır oluyorum o kadar övdüler. Bide kendini bisey sanması tam uyuz etti beni

Bana okadar emin konuştu ki meslegı yası konunu memleketine kadar yepyeni biri tarif etti beni ilişkisiz sandı galiba cunju hiç şuanki yle eskısınden bahsetmedi çok gerilmiştim falında.... Zaza asmin bana bu yenisi seni sevmiyor dıyen tek adam dı ona baktırdınmı oturunca dırek yenısını ve eskısını soylediği için korkuyorum açıkcası

asmin de destinaya mısır tarotu baktıran oldumu şuan ki ve eskısını ben soylemeden tarıf etmişti ki şok oldum çok detaylı bir tip tarifiydi yakın gelecekte bir durum da çıktı..

Kızlar size Kuzey' i sormak istiyorum. Söyledikleri tutarlı evet. Hiçbir falı çelişmedi. Ama söylediği şeyi yaşayanlar oldu mu gelecekle ilgili?

Kızlar herkese slm geçen hafta bi arkadaşımla Göztepe'de ayna cafe de alev diye bi kadına fal baktırdık bizede bi arkadaşımız tavsiye etti kadın gerçekten geçmişi ve şu anı çok iyi bildi ( ben ondan bu kadar beklemiyordum ) ama merak ettiğim şu aranızda daha önce ayna cafe aleve giden ve söylediği çıkar yada çıkmaz diyebilecek varmı acaba ? ( bu arada hiç kimsenin bilmediği bir ayrıntıyı çat diye yüzüme söyledi ve kendisinden çok emin olarak bakıyor )

selamlar ; tam olarak yeri nerede ve ne kadar ?

Kızlar selam..Evinde veya telefonla fal bakan bildiğiniz iyi falcıların telefon numarasını bana özelden atabilir misiniz?

Kızlar size Kuzey' i sormak istiyorum. Söyledikleri tutarlı evet. Hiçbir falı çelişmedi. Ama söylediği şeyi yaşayanlar oldu mu gelecekle ilgili?

aynen çelişmiyor ben yaşadım her soyledıgı henuz olmasada ozellikle iletişim tarıhlerını yasadım

Bendede tutarli kac defa baktirdiniz kuzeye. Ve dediklerini siz hiç yaşadiniz mi?
Ben daha önce verdiği bir iletişim tarihini yaşadım. sonrasında olayları biraz karıştırdım. tamamen ben kaynaklı saçma bir girdaba girdi olaylar. ondan sonra da iki kez baktırdım. ikisinde de aynı şeyi söyledi. ama zamanı henüz gelmedi. malum fala sardıysak sabrımız da pek olmuyo. beklerken bir de burdan sormak istedim.

Selam dejavu edi ayrılmış Yen'i yerini bilen herhangi bir teması olan varsa bilgi verebilir mi acaba teşekkürler

Kizlar bir sey soracagim. Suphesiz ki fal da günah ama büyü filan tarzı seyler gibi lanetli değil. En imkansiz aşkları bile bu yola başvurarak yakalamak sizce etik ve dini açılardan ne kadar sakıncalı? Ben de bu yolla eski sevdiğini döndürmüş biri olarak ilelebet mutluluğu yakalar miyim yoksa bu tür seylere bulaşmış olmak ileride sorun yapar mı?
Falın günah olduğu nerde yazıyor bana kaynak verirmisin dedikodu daha kötü değil mi hiç dinsel kitap okumamış insanların günah dam bahsetmesinden sıkılmadınız mı?

Ben daha önce verdiği bir iletişim tarihini yaşadım. sonrasında olayları biraz karıştırdım. tamamen ben kaynaklı saçma bir girdaba girdi olaylar. ondan sonra da iki kez baktırdım. ikisinde de aynı şeyi söyledi. ama zamanı henüz gelmedi. malum fala sardıysak sabrımız da pek olmuyo. beklerken bir de burdan sormak istedim.
Kuzeyin bende bazen tarihleri dedigi hafta hatta gun gerceklesiyor. Bazende birkac gun aksıyor ama oluyor. Ama kendiside bana söylüyor falda tarih aksar diye. Bende bazen gidişati degistiriyorum. Birde son dönemlerde en çok gittiğim falcı. O yuzden haftalik yada gunluk bakıyor gibi birşey :KK70: Sabırsızlik bu dedigin gibi bazen akışına birakmak daha iyi olurda işte biz sabredebilsek keşke :)

kuzey bende ve burada birkac kişide karşı tarafin hayatını hiç bilemedi tavsiye etmem. sonradan ogrendim sorduğum soruların cevabını. senin kuruntun v.s demişti ama degilmis. benim düşüncelerim doğruymus. hayır değil demişti. klasik birçok kişiye dönecek sana diyor. bosa giden 40 tl bana göre.
Doğru değil bu yaklaşım değil ayda 1000 kişiye fal bakan biri elbetteki bazen tutturmayacaktır bu kötü olduğu anlamına gelmez olayı kişisel alıp tümevarım yapmak doğru değil eleştiri yapmak için birkaç kez gitmek ve veri vermeden ilerlemek lazım herkez birilerini beğeniyor veya beğenmiyor biraz anlayışlı olmak lazım benim göZzümde beş para etmez medyum larımın bile övenler gördüm ama yok bu çok kötü gitmeyin asla demedim favori insanlar bile zaman zaman hata yapıyorlar

Doğru değil bu yaklaşım değil ayda 1000 kişiye fal bakan biri elbetteki bazen tutturmayacaktır bu kötü olduğu anlamına gelmez olayı kişisel alıp tümevarım yapmak doğru değil eleştiri yapmak için birkaç kez gitmek ve veri vermeden ilerlemek lazım herkez birilerini beğeniyor veya beğenmiyor biraz anlayışlı olmak lazım benim göZzümde beş para etmez medyum larımın bile övenler gördüm ama yok bu çok kötü gitmeyin asla demedim favori insanlar bile zaman zaman hata yapıyorlar

Yaklasim doğru değil derken ben farkindaysaniz kendi fikrimi yazdim. Kuzey asla kimseye çıkmıyor, hiçkimse asla gitmesin demedim. Mesajımin sonundaki "bana göre " kısmını okumadiniz sanırım. Buradaki herkes farkında zaten bana fali çıkmayan başkasına cikar. Defalarca gördük bu durumu. Ben kendi dusuncemi söyledim isteyen kuzeye hergün baktirsin beni ilgilendirmez.
Ayrıca yukarıdaki arkadaşa falin günah olduğunu nereden çıkardin kaynak verin yazmışsınız. Eğer Allah'a inaniyorsaniz Kuran da açıkça bununla ilgili ayetler var. Örneğin ;
Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz
5 / MÂİDE - 90

Göklerde ve yerde olan gaybı, Allah’tan başka bilen yoktur.” (Neml, 27/65)

Hadisler de var ama bunlar açıkça ayetlerde belirtilen kısımlar. Bana yazdığınız mesaja cevap verirken bunu da söylemek istedim.

Merhaba kuzey. Sende mi artik kk desin

Rozie dedi:

Merhaba kuzey. Sende mi artik kk desin
Fal bu.Ve insanlar geleceğini ona göre düzenlemeye çalışıyor.Bu yorum çokta hata payı çok olanı desteklemiyor.Biliyorum diye çıkıyor, bakıyorlar bizler paramız çok ya koşuyoruz kendi kendimize faldan etkilenerek karşı taraf aramıyorsa ne yapıp edip arattırıyoruz .Efendim fal çıktı.Ya sonra.Burada Kuzey veya başka falcının evleneceksiniz dedi de falı çıkıp kaç arkadaş evlendi?Karşı taraf başkasıyla sosyal medyada aşkını ilan ederek, evlendi gitti.Biz hala Kuzey, Güney diyoruz.

Anlayış mı?Falcı nsanların hayatını tersine çevirsin hata , olabilir desin.İyiymiş.Öyle de oluyor zaten.Falcıyım diyen ortalıkta para kazanıyor.Çoğu için iyi gelir kaynağı.Fal baktırmaya gelenlerde nasılsa sorunlar aynı.

O kadar tuhaf ki forum ekrani. Ozellikle izmir falcilar forumu surekli reklam. Surekli komisyoncu. Burasi da oyle. O kadar cok belli oluyor ki. Ya düşünüyorum mantikla. Ben degil bi falci icin, ya kardesime laf soylense bu kadar fanatikce savunmam onu. Ki eger bir de elestiriler hakliysa.
Sirf bu yuzden geçen gün guvenilir ve guvenilmeyecek falcilar ve hocalar listesi yazmistim ki geri sildim. Iyi yazsam reklamci olacam kotu yazsam boyle savunucularla polemiğe girecegim

Back
X