İstanbul'da Fal - Falcılar

Buket'le görüştüm, durum tespiti konusunda çok başarılı. Duymaktan korktuğum şeyleri de söyledi. Hatta vebalini almayayım dedi ama çok ısrar ettim, öyle söyledi. Sıcak kanlı, abla gibi yaklaşıyor, insanın iyi hissetmesini sağlıyor.
Durum tespiti anda çok başarılı. Gelecek için bekliyorum.

Kötü bir durum olmuş
Ben eski üyeyim 6 7 yıl oldu sanırım çok fazla yazmıyorum ama profile bakabilirsiniz
Zaman zaman sıkıntı yaşadığımda fallara sarılıyorum
Üniversitede öğrencilik yıllarımda kyk kredisini falcılara dökmüş biriyim maalesef. Şimdi çalışıyorum arkadaşlarım yurt dışı tatile giderken veya çeyiz alırken ben yine falcılara para harcıyorum.
Karar almıştım baktirmayacaktim ama burada gorunce zeyneple buket arasında kaldım buketle görüştüm ve konuyu kapattim.
Ilgiliydi ve sonrasında görüşmeye devam ettik
Gelecekle ilgili dedikleri olsa da olmasa da buraya yazarım
Bazı arkadaşların suçlandığını görünce ben de yazmak istedim
Falcı arayanlar olarak birinden memnun kalınca hemen burada paylaşıyoruz. Reklâm yapanlar da var ama yapmayanlari da var:) bu zamana kadar gercekten memnun kaldigim biri olsa gelecekte dedikleri ciksa mesela kesin ben de buraya yazar buna gidin derdim. :)

ayrılığın nedeni olarak tum falcilar seni egitiyor yola getirmeye calisiyor sen degismelisin ama akli fikri sende gibi yorumlar yaptı bana. buket daha farklı yaklaştı. Dediğim gibi çıkarsa da çıkmazsa da yazacağım.

Mi cafe hande kötü yorum yazmaya kıyamıyorum enerjisi çok tatlı biri ama bana dediklerinin tam tersi cıktı kendimi peri gibi hissetmiştim cok büyük pembe tablo cizdi ama falının cıktıgı insan cokmus diye duydum giden gelenlerden 2 kere sans verdim ama cok pembeydi asla olmadı anı analizi suanki durum cok iyi gelecekten 6 sey söylerse 2 si cıkıo işte enerjisi iyi sevimli tatlı bir kadın
Symbol cafe aykut ilk baktırdıgmda enerjisini cok sevdm bazı dedikleride günü gününe oldu hatta bana dişçiye git dişinde sıkıntı var dedi ama o an dişimde cürük bile yoktu ağrıda yoktu 4 ay sonra dişle alakalı büyük sıkıntılar yaşadım ama malum bu cocuk senin kaderin diyip ayrılık yaşadım ask konusunda barısma trihi evlilik tarihi verip çıkmayanlardan😀
Symbol bagdat caddesi serkan hayatımmn en kötü falıydı sadece harf tuttu karsısına oturdım yerim ısınmadan kalktım 4 dakikalık bi faldı abartmıyorum yüzeysel belirsiz ikilemliydi hayatta 2 ihtimal var ya olumsuz yada olumlu bu ikisinde söylüo zaten ikisinden biri olcak bunu söylemek için falcı olmaya gerek yok bunu dertlestgnz kız arkadaşınız bile söyler saka gibiydi
Symbol nişantası mirza yine tarihleri cıkan onceden bişiyi tahmin eden biri ama mesela tarihleri gecikmeli tuttu bi kaç kere hızlı konusuyo olumlu dedigi bazı seyler tam tersi oldu iş konusunda beklemedigim bir parayı bildi mesela daha 3 ay önce bilmiyorım bazı seyleri tuttı bazıları tam tersi oldu
Symbol fulya ilk gittigmde iyidi ama ucuncuse falan cok kısa özensizdi yine dedigi seyler hafif cıkanlardan bu cocuk kaderin barıscan diyo mesela ama sonrasında dedikleri olmadı iletiisim tarihleri falan tuttu onun haricinde eh işte diyebilriim arkadasımda baktırmıstı ertesi gün olumlu gördügü sey tam tersi oldu
Farkettimde bana bütün falcılar aynı seyi söylemiş hep sonu mutlu son ama geldigim nokta olumsuz hala suan gitsem olumlu konuşurlar mutlu son çizerler ama süreçte yasadıklarm tam tersi
Sevgi cafe kadıköy falcı sevgi ay berbat bi faldı özensiz baska yere bakıyo 5 dakka sürdü dediklerinin hiç biri asla cıkmadı olumsuz dedigi seyler olumlu olarak cıktı ucuk ütopik seyler söyledi hiç begenmedim
Sentinus cafe cansu ataköy cok yıllar önce baktırdım etkilenmiştim evlenceksin dedigi cocuk tam tarif ettigi Kisi ile tanıstım bi yere kadar cıktı ama evlenmedik iliskm bitti kişinin yası tipi oturduğu yere kadar söyledi ama malum sonuc direkten döndük bir daha giderim ama fal diyetimin bitmesni bekliyorum
Majestic cafeydi taksim eray vardı orda ama falı bırakmıs dedigi seyi cogu yasadım uzun süre önce gidicektm falı bıraktgnı duydum
Arkadaslar bence hiç biri tam olarak bilmiyor gelecegi net bilen yok allah bilir gerçekten ama yani yinede gidiyoruz 10 tane sey söylüyorlarsa 5 i cıkıo yıllardr fal baktıran biri olarak bunu gördüm

laf cafede Serhata baktiran varmi iyimi kötü mu anlayamadim cok kisa bakti

Arkadaşlar ben bu siteye sırf fal yüzünden üye oldum. Önce bi linç edildim falan. Neyse uğruna linç edildiğin medyum emeli buldum. Annem bu kadına 15 sene önce batırırdı dehşet derecede beğeniyordu. Bizde hiç sıkıntı olmadan 150 liradan 2 kisi bakım yaptırdık yaptırmasına da. Ne diyeyim bilmiyom ki. Geçmiş için birşey yok, anda baya baya bi yanıldı Ocak ayına birşeyler söyledi ama malesef olmadi. çok uzak gelecekte birkaç şey söyledi onada bakıcaz artık.Buradan bulduğum bir kaç tavsiye daha var. Biri geçmiş ve anı müthiş bildi. Gelecek için sonra yazarım artık. Ah bir gelse o gelecek :) Diğeri berbatı .Benden bu kadar

Bakirkoyde cafesi olan emel mi bu

bakırköy de emel cafe de emel hanima fal baktiran oldumu beni sasirttitesadufen girdim ama eskiyorumlar olumsuz sankigidipte cikan varmidir serhati begenmedigim icin yolumun üstündeki cafeye gitmiştim

Mahkemem icin baktirmis olmama rağmen su saydıklarım farkli yorumlar yaptilar sizce en iyisi hangisi?
-Laf cafe Serhat
-Fincan cafe Senay Melisa Nükhet
-Cafe Emel emel

Mi cafe hande kötü yorum yazmaya kıyamıyorum enerjisi çok tatlı biri ama bana dediklerinin tam tersi cıktı kendimi peri gibi hissetmiştim cok büyük pembe tablo cizdi ama falının cıktıgı insan cokmus diye duydum giden gelenlerden 2 kere sans verdim ama cok pembeydi asla olmadı anı analizi suanki durum cok iyi gelecekten 6 sey söylerse 2 si cıkıo işte enerjisi iyi sevimli tatlı bir kadın
Symbol cafe aykut ilk baktırdıgmda enerjisini cok sevdm bazı dedikleride günü gününe oldu hatta bana dişçiye git dişinde sıkıntı var dedi ama o an dişimde cürük bile yoktu ağrıda yoktu 4 ay sonra dişle alakalı büyük sıkıntılar yaşadım ama malum bu cocuk senin kaderin diyip ayrılık yaşadım ask konusunda barısma trihi evlilik tarihi verip çıkmayanlardan😀
Symbol bagdat caddesi serkan hayatımmn en kötü falıydı sadece harf tuttu karsısına oturdım yerim ısınmadan kalktım 4 dakikalık bi faldı abartmıyorum yüzeysel belirsiz ikilemliydi hayatta 2 ihtimal var ya olumsuz yada olumlu bu ikisinde söylüo zaten ikisinden biri olcak bunu söylemek için falcı olmaya gerek yok bunu dertlestgnz kız arkadaşınız bile söyler saka gibiydi
Symbol nişantası mirza yine tarihleri cıkan onceden bişiyi tahmin eden biri ama mesela tarihleri gecikmeli tuttu bi kaç kere hızlı konusuyo olumlu dedigi bazı seyler tam tersi oldu iş konusunda beklemedigim bir parayı bildi mesela daha 3 ay önce bilmiyorım bazı seyleri tuttı bazıları tam tersi oldu
Symbol fulya ilk gittigmde iyidi ama ucuncuse falan cok kısa özensizdi yine dedigi seyler hafif cıkanlardan bu cocuk kaderin barıscan diyo mesela ama sonrasında dedikleri olmadı iletiisim tarihleri falan tuttu onun haricinde eh işte diyebilriim arkadasımda baktırmıstı ertesi gün olumlu gördügü sey tam tersi oldu
Farkettimde bana bütün falcılar aynı seyi söylemiş hep sonu mutlu son ama geldigim nokta olumsuz hala suan gitsem olumlu konuşurlar mutlu son çizerler ama süreçte yasadıklarm tam tersi
Sevgi cafe kadıköy falcı sevgi ay berbat bi faldı özensiz baska yere bakıyo 5 dakka sürdü dediklerinin hiç biri asla cıkmadı olumsuz dedigi seyler olumlu olarak cıktı ucuk ütopik seyler söyledi hiç begenmedim
Sentinus cafe cansu ataköy cok yıllar önce baktırdım etkilenmiştim evlenceksin dedigi cocuk tam tarif ettigi Kisi ile tanıstım bi yere kadar cıktı ama evlenmedik iliskm bitti kişinin yası tipi oturduğu yere kadar söyledi ama malum sonuc direkten döndük bir daha giderim ama fal diyetimin bitmesni bekliyorum
Majestic cafeydi taksim eray vardı orda ama falı bırakmıs dedigi seyi cogu yasadım uzun süre önce gidicektm falı bıraktgnı duydum
Arkadaslar bence hiç biri tam olarak bilmiyor gelecegi net bilen yok allah bilir gerçekten ama yani yinede gidiyoruz 10 tane sey söylüyorlarsa 5 i cıkıo yıllardr fal baktıran biri olarak bunu gördüm

Majectic mi asmin eray ni asminse geri gelmis oraya

Aynen... hep yeni birisi cikar ve overler gideriz bisey bilmezler ....

Kizlar ,,, eskilerden yeni uyelere hic sormuyorum zaten reklam!
iyi fala bakan fali cikan biri tavsiye ederkisiniz istanbula geliyorum

Merhaba, telefonda bakan zeyneple ilgili yorumu olan var mı acaba? Ben bir kere baktırdım ve direkt isim söyledi bu kim diye baktıracağım kişi için. Bir isim daha söyledi ben de öyle birini tanımıyorum dedim. Sonra tesadüfi bir şekilde bir ay içinde o isimde biriyle tanıştım ve hoşlanmaya başladım. Yani geleceği tahmin edebilen bir o oldu baktığım zaman ama çok karışık ve anlaşılmaz konuşuyor. Sorduğum kişiyle ilgili ne dediğini de pek hatırlamıyorum. Valla kararsız kaldım, size tuttu mu hiç gelecek? 🙄
Bana şakın üşütme dedi bir yerlerin şişecek dedi lenf bezlerim şişti çok kötü , kardeşimin işten ayrılacağını dedi.

Aynen... hep yeni birisi cikar ve overler gideriz bisey bilmezler ....

Kizlar ,,, eskilerden yeni uyelere hic sormuyorum zaten reklam!
iyi fala bakan fali cikan biri tavsiye ederkisiniz istanbula geliyorum
istanbula geliyorsan beşiktaşta ki safiye derim telefonda bakmaz gitmen lazım bende eleye eleye o kaldı suan

Hande bende de hiçbir şekilde çıkmadı. Nihal çıkmadı. Mandal cafe Toprak çıkmadı. Asmin cafe Eray'ın çıkmayan falı var mı?

Medyum Buket'e ben de baktirdim cidden helali hos olsun catt cat yuzume soyledi her seyi gecmis ve an konusunda tam tahmin. Gelecekle ilgili beklemedeyim cunku 2 gun oldu baktirali. Simdi Elmira'nin nosunu aldim bu haftaici ona baktiracagim, bakalim bazilari memnun bazilari degil kararsiz kaldim. Onyargili gittigimde de kesinlikle enerjim uymuyor iste benim de boyle bi sorunum var.
Bana özelden telefonunu verebilir misiniz teşekkürler ☺️

evet şimdi baktım asmin cafeymiş majestic yanlıs oldu eray evlendi falı bıraktı demişlerdi 2 sene oldu sanırım acaba baska eraymı esmer biriydi benm dedigim bana baya tarif ettigi kisi hayatıma girdi giyim tarzına kadar söylemişti meslegne kadar iş konusundada yeni işe girmiştim calıscagm süreye kadar bilmişti tahmin ettigi gibi oldu yeni girdigim işte beni bekleyen sıkıntıları söylemişti hakikaten hepsini yasadım tabii yine dedigi kisiyle evlendiren falcılardan bi o cıkmadı 😀

aaa
Hande bende de hiçbir şekilde çıkmadı. Nihal çıkmadı. Mandal cafe Toprak çıkmadı. Asmin cafe Eray'ın çıkmayan falı var mı?
Hande ben de mesela abimin eşinin terfi edecegini falan bilmişti bir de para konularımı anı analizi cok iyi uzun bakıyor ama öyle seyler dedi ki vay be diyosun prenses gibi hissediosun enerjisi cok tatlı mesela bi tarih verdi o tarihte bi yola gidiceksn tatil var hayatındaki kişiyle demişti ben o yola cidden gittim ama tek başıma 😀 belki ilerde tekrar giderim 2 kere gitim hep tutarlıydı sonuc dedigi gibi olmadı tabi
Asmin cafe eray da ilk gittigimde gerçekten dedigi kisi karsıma cıktı herseyine kadar bilir mi bir insan tabi bahsettigi sonuc olmadı iş vs konusunda dedigi seyleri sadece birebir yasadım burdaki herkes falzede bence hiç biri tam olarak cıkmıyo ama işte akıllanmıyoruz yine gideriz insanoglu umutlanmak istiyoruz hepimiz kaygı bozuklugu olduk öyle kötü bi dönemde yaşıyoruzki...

Bu arada bu saydıgım hande sentinus cansu symbol mirza aykut falan arkadasım kuzenimle gittigimde oldu tabi bunlar sürekli benm gibi baktıranlardan değil işin ilginç yanı onların falı tamı tamına tuttu mesela benm cok azı cıktı acaba diyorum ki sürekli baktırınca enerji bozuklugu falan oluo tam tersimi cıkıyo bende uzun süre 1 sene falan baktırmayıp diyet yapmak mı lazım ya da tamamen tesadüf mü olanlar

Back
X