Bende bugün son 3-4aylık dönemdeki fal baktırdığım not aldığım falcılarla ilgili yazıcam çoğunun vadesi geçti çünkü:
Neşe: Çıkmadı hatta okadar saçma baktıki anı bile bilemedi
Safiye: Vadesi var ama hiç bi zaman çıkmadı ilk defa yakın tarih için bişey dedi bakıcam
Sıla: Senelerdir hep aynı şeyi söylüyor ama çıkmadı ilişki konudunda diğer dedikleri negatif olduğu içinmidir bilemiyorum yaşadım.
Destan: Aslında çok beğenmiştim söylediği şeyler çok tuhaftır hep şöyle ilerledi mesela dediki iş görüşmen olucak 2 tane ikiside olumlu olucak gerçekten olumlu oldu ama ben kabul etmedim. Birşeyler görücen dedi gördüm. İşte ek işler gelicek şu tarihte dedi geldi yani aslında oldukça beğendim ama temmuz sonu için bir konuyla asıl konuyla ilgili söylediği şey olmadı 8.ay da öğreneceksin dedi ki ben öyle gittiğini düşünmüyorum dediğinin tam tersi şekilde devam ediyo şuan eğer dediği gibi olmazsa hiçbir işe yaramaz söyledikleri onu söyleyeyim. Bekliyorum.
Zehra: Yani baktığında oda iyiydi. İşte aracıları bilmesi, arkadaşımın bana birini ayarlayacağını benim kabul etmeyeceğimi bilmesi, İş olayımın temmuzda netleşeceğini bilmesi bunlar gerçekten doğruydu ama oda ilişki konusunda yanıldı yani büyü falan var dedi o saçmalık ötesi zaten o yüzden gitmek istemiyorum.
Cidan Sibel: Çıkmadı
Şebnem, Seden, Asena: Çıkmadı berbat ötesi
Nihal: Yani açıkcası vadesi var ama dediği gibi çıkacağını sanmıyorum.
Leyla: Vasattı
Hoşbeş kafe: Ezgi, Fatoş: vasat
Turuncu Gül: Yani oda çıkmadı daha doğrusu söyledikleri aslında mantıklıydı. Şuan onun dediği gibi ilerliyo ilişki ile ilgili ama diğer konularda bişey bilemedi
Pucca Ezgi: Beğendim vadesi çok uzun ozaman kadar da zaten umudumu kestim. Ama hayatımda gördüğüm kişilik analizini en iyi yapanlardan biri.
Sibel, Arzu, Demet yani hepsine baktırdım hatırlayamadığım çok açıkcası buradan arkadaşlardan aldığım kişilerede ama elle tutulr hiç ama hiç yok.
Sadece anda direk bana Safiye, Pucca Ezgi, Zehra birde Destan anı bildi. Gelecek için çıkmıyo zaten