• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar telefonu buldum sonu 34 sizin baktırdığınız zeynep mi bilemem ama bende kötü yorum yapanlara şaşırdım o kadar kişiye baktırdım hatta dünya ikincisi ne bile baktırdım Zeynep kadar iyi olanı yada dediği çıkanı görmedim birde onun dediklerine önce inanmaz imkansız dersin ama zamanla çıktığına şahit olursunuz şimdide nokta atışlar yaptı bir sıkıntım için baktırdım mesala onun kim olduğunu söyledi yani bu kadarda olmaz dedirttiriyor bana hayırlısı arkadaşlar
Dünya ikincisi derken?

arkadaşlar telefonu buldum sonu 34 sizin baktırdığınız zeynep mi bilemem ama bende kötü yorum yapanlara şaşırdım o kadar kişiye baktırdım hatta dünya ikincisi ne bile baktırdım Zeynep kadar iyi olanı yada dediği çıkanı görmedim birde onun dediklerine önce inanmaz imkansız dersin ama zamanla çıktığına şahit olursunuz şimdide nokta atışlar yaptı bir sıkıntım için baktırdım mesala onun kim olduğunu söyledi yani bu kadarda olmaz dedirttiriyor bana hayırlısı arkadaşlar
Ayni zeynep canim arayani cok zaten ama kişi kariştirmasi yapiyor mu sizde

Arkadaşlar zeynebe baktirdim 2 . Bir ilisk ve baskasini gordu bana gecen yildan beri baskasini sayikliyor boyle cikan oldu mu dedigi kisiyle tanişan

tam zeynebi düşündüğüm an böyle mesajlar gelince vazgeçiyorum. bu şekilde kaç aydır oyalanıyorum resmen :sinirli: bu platform iyi ki var ya :)))
Benim tek acidigim fal parasidir Zeynep. Simdiye kadar hicbir falciya acimadaim ama Zeynep fal sirasinda basimin agrimasina sebep oldu az kalsin kapiyordum ve hicbir sey de bilemedi. Uzerinden 1 seneden fazla gectigi icin patladi ve cikma olasiligi yok diyebilirim Bu yuzden keske baktirmasaydim dedigim tek falci. Ama tutana da tutuyor herhalde bir kere denemek anlamak lazim hangi kategoride oldugumuzu diyecegim de fal ucreti de cok 200 Tl oyle deneme icin atilacak bir sey degil.

Back
X