• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

son zamanlarda memnun kaldığınız falcı var mı İstanbul'da? bu arada bakmayı bilenlerle özelden fallaşabiliriz🌞

selam kaza yapacaksın dedi kaza yaptım sağlığına dikkat et ciğerlerinden sorun yaşayacaksın dedi astım rahatsızlığım ortaya çıktı şimdiki sevgilini unut dedi ayrıldık başka biri olacak dedi şimdi başka biriyleyim geçen yıl 4 defa baktırmıştımm sonra numarayı kaybettim miras kalacak demişti babam vefat etti hapiste tanıdığımız vardı 10 yıl kesinleşmiş cezası vardı o çıkacak dedi ve mucize şekilde oda çıktı buna benzer oek çok şey var bence o farklı biri hisleri çok iyi biliyor düşünceleri özellikle
Zeynebin numarasını bana da özelden atar mısınız

Selam kızlar, benim de bir falcı önerim var, Bakırköyde Carousel avm tam karşısında Joy Cafe Medyum Filiz.
İlk kez 6 ay önce arkadaşımla baktırdık isim veriyor saat hatta dakika veriyor, bana 2 saat içinde telefon görüşmen var eski erkek arkadaşınla dedi bunu söylediğinde saat 19.00'dı, 21.00 civarı adam beni aradı ve şoka girdim. Aile bireylerimi isimleriyle tarif etti evimizi odamı vs.. NET TAVSİYE EDİYORUM NETTT!!!
En şaşırdığım nokta kadın telefon numarası söylüyor ben böyle bir fal hayatımda baktırmamıştım. He faldan sonra sizi severse telefon numarasını da veriyor. Ufak tefek sorular sorunca cevap veriyor...
Kesinlikle gidin, fiyat yüksek değil.

Selam kızlar, benim de bir falcı önerim var, Bakırköyde Carousel avm tam karşısında Joy Cafe Medyum Filiz.
İlk kez 6 ay önce arkadaşımla baktırdık isim veriyor saat hatta dakika veriyor, bana 2 saat içinde telefon görüşmen var eski erkek arkadaşınla dedi bunu söylediğinde saat 19.00'dı, 21.00 civarı adam beni aradı ve şoka girdim. Aile bireylerimi isimleriyle tarif etti evimizi odamı vs.. NET TAVSİYE EDİYORUM NETTT!!!
En şaşırdığım nokta kadın telefon numarası söylüyor ben böyle bir fal hayatımda baktırmamıştım. He faldan sonra sizi severse telefon numarasını da veriyor. Ufak tefek sorular sorunca cevap veriyor...
Kesinlikle gidin, fiyat yüksek
Aaaa hadi arkadaşlar hemen gidelim, nasıl gitmemişiz bugüne kadar yazık oldu hepimize:( ben iş çıkışı hemen gideyim diyorum ya da hatta dur beklemeyeyim izin alayım gideyim hadi siz de hemen gelin :)

Kesinlikle gidin, fiyat yüksek değil.
bizi sevsin diye ne yapmalıyız :(

Back
X