son birkac gundur neler olmus burada, simdi okudum da, yesilcam arkadasımıza gereksiz yuklenilmis, kızcagız iyi niyetle birini paylasıyor sonra cıkmadı diye yuklenmek nedir? fal bu cıkar da cıkmaz da ben de baktırdım o kisiye telefonda memnun kaldım, bana cok spesifik detaylar verdi mesela o kisiyle ilgili, hıcbır falcının bilemedigi, ayrıca cok da tatlı biri sohbet de ettik kendisiyle, cıktı cıkmadı bilemem ama o kadar bos bos insanlara baktırmısızdır ki acıkcası kötü de olsa cok facia olmadıgı surece falcıdan para istemek gibi bir sey yapmam, yani iade istemem, sonucta o da zamanını ayırıyor size bakmasa baskasına bakıp kazanacak o parayı, iade istemek biraz hak yemek gibi geliyor bana, kaldı ki kadın kendisi teklif etmis iadeyi, bunu kimse de yapmaz. burada parayı iade etmedi diye yalan bir sey soyleyınce de yesilcam arkadasımız falcıyı savunmak icin degil kendisi de zan altında kalmasın diye paylasması cok normal.. cunku sen falcısın, yok falcının kızısın bilmem ne diye kendisi de suclandı, o da dogal olarak kendi tavsiye ettigi aracı oldugu insanın yapmadıgı bir seyden dolayı burada suclanmasını istemedi...
cunku burada birini tavsiye edince gercekten siz de arada kalıyorsunuz, ben de birini tavsiye etmistim özelden bir sürü kisiye, bana donup senin falcı cok pahalı neden boyle diye hesap soranlar oldu, ben begenip paylasmısım sanki özel kalem müdürüymüsüm gibi neden boyle bir muameleye maruz kalıyorum? aynı sekilde yesilcam arkadasımız da oyle, yok yıldıznameci cıkmadı sen dolandırıcısın, yok sen kötü falcı oneriyorsun bilmem ne, birimize cıkar birimize cıkmaz yani bunun garantisi mi var? ayrıca konusmalarda da özel bilgi ifşası vs hicbir sey yok, gereksiz yukselmis o arkadasımız bence.
yesilcam arkadasımız COK iyi niyetli biri, daha once yıldızname bakan birini önerdigi zaman ben baktırmıstım mesela ve 300-400 lira bir seydi hatırlıyorum, gecen yaz basında, begenmedigimi ve söylediklerinin cıkmadıgını oyle kendisi ile sohbet ederken söyledigimde (gidip hesap sorma amaclı degil, laf arasında oyle konusu gecince, cunku senin tavsiye ettigin falcı bana cıkmadı diye hesap sormak, suclamak cok absurt ve akla mantıga sıgmayan bir olay bence) bunu telafi etmek icin kendisinin cok begendigi bir tarotcudan bana randevu alıp cok tatlı bir jest yapmıstı, kimse de bunu yapmaz, kendisi cok baktırıyor ve iyi niyetle burada paylasıyor diye hicbir falcının kızı veya kendisi degil bir ceteye mensup da degil.. soyut seyler icin burada yok mahkeme yok savcılık bilmem ne cok komik kacıyor, mahkemeler de su muge anlıya cıkan 20 küsür suc kaydı olan sapık sinan gibilere vakit bulamıyor boyle bos muhabbetlerle ugrasmaktan iste.