Bende dün dayanamadım Zeynebe baktırdım hani en azından anı biliyo deniyo diye 20. oldu aynı hatayı yapıyorum. Ama yok abi kadın bildiğin atıyo ya böyle birşey yok. İşte pişman ayaklarına kapancak yok seviyo yok gelecek yok edecek konu kapanmış silmişim gitmiş tencit pilavı gibi döndürüp duruyo 2 sene olmuş daha neye gelecek. Başkasını soruyorum düşünüyorum düşünüyorum. Ya abla nolcak onu söyle diyorum. Bide anı bilemedi ya bilemedi düşünün. Yeşilcamın önerdiği kadın gibi aynı günlerde olmuş olayı bilemediler tam tersini söylediler. Bu kadını kim övüp bu forumda paylaştıysa artık birşey demiyorum. Niye denedin diceksiniz okadar övülüyoki anı kesin biliyo yanılmaz deniyo hadi diyorum bu sefer bilir. Anı biliyo diyosunuz bilir diye arıyorum onu bile bilemiyo ya. Hep mutsuz hep üzgün hep pişman hep düşünüyo kadın kimi sorsam aynı cümleler ya yeni tanıştığım adam için bile bunları diyo böyle terbiyesizlik olmaz ya adamla daha yeni tanışmışım neye pişman olsun niye mutsuz olsun niye beni düşünsün unutamasın Allah aşkına

DD resmen salak yerine koyuyo bu kadın. Birkerede farklı konuş da. Ya en azından anı bil saatler sonra yaşayacağım şoku bil.
Ben burada çok kişiye fal baktırdım yardımcıda oldum bu konuda herkese. Bende şimdi sizlerden anı ve bir adım ötesini gerçekten bilen bir falcı önerisi istiyorum. Düşünceleri bilen değil gerçeği olduğu gibi söyleyen ruhanileri olsun olmasın artık önemli değil yeter ki anda doğruyu bilsin ama tekrar söylüyorum düşüncelerimi bilen değil. Bekliyorum kızlar :)