ya kizlar foruma 1 sene girmedim, hala ayni falcilarin adi dönüyor burda. Neden bunlara para yediriyorsunuz anlamiyorum?? Hepsini tek tek denedik zaten.
Isitip isitip yine ayni yemegi yiyosunuz resmen.
Ritasindan tut zeynebine hepsi bos. Hepsi seninkiyle barisicaksin, diger kizla ayrilcak dedi.
Sonuc? Beni ariyormu benimki? Hala bazen ariyor, ayrildimi digerinden? Hayir. Cikmadi. Tüm fallar patladi.
Size ozamanlar almanyada yasemin diye
Birini önermistim, ona cok Gitmek isteyen oldu ozamanlar, ama almanyada oldugu icin gidememistiniz. o izmir tarafina tasindi, isterseniz bir iki kisi önden bi deneme yapsin. Biraz pahali cünkü. Bende tüm fallari cikmisti ayrintisina kadar. Sadece 1 fali tamamen patlamisti. Simdi yine baktirdim, bana sene sonu biriyle ciddi olucaksin demisti…
Hatta su an hoslandigim bi cocuk var, 1-2 hafta kavgaliydik, onu sordum, hayir ondan asla mesaj dahi gelmez artik, onun hayatinda baskasi var dedi. Hatta yeni tanismis bunla sözlenme yoluna gircekler dedi. Yeni ögrendim dogruymus.
Ha yasemin bana yinede dedi, eski esin senlen barismak isticek ama sene sonuna dogru dedi, hatta su an birlikte oldugu kiz ondan hamile kalicak dedi, ama baskasi daha var dedi, hatta bu baskasinin beyaz lüks arabasi var, ondan tanicaksin kim oldugunu dedi. 6-7 erkekle tanisicaksin bu sene icinde hepsini istemiceksin dedi. Hayatimla ilgili öyle ayrintilar bildiki gercekten cok sasirdim.
Ha Birde su ayna arzu varya, onun dedikleri cikti. Felaket piskolojinizi bozucak sekilde bakiyo ama o bana 2 sene evvel esin bu kadinla evlencek, seviyo cocuklari olcak, eger dönerse seneler sonra döner demisti.
Geri kalan tüüüüüm falcilar fosssss