• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba kızlar bir arkadaşımın tavsiyesi ile bir bayan ile tanıştım bir süredir sadece kendisine baktırıyorum. ben çok memnun kaldım. instagramdan dm yolu ile iletişime geçiliyor kendisi ile perastrotarot kullanıcı adı. tavsiye edilir. fiyatları da gayet uygun bence

merhaba kızlar bir arkadaşımın tavsiyesi ile bir bayan ile tanıştım bir süredir sadece kendisine baktırıyorum. ben çok memnun kaldım. instagramdan dm yolu ile iletişime geçiliyor kendisi ile perastrotarot kullanıcı adı. tavsiye edilir. fiyatları da gayet uygun bence
Merak edip baktımda 20-25 yaşında genç twiter falcılarına benziyor çok kararsız kaldm 🤣

Yumurta fali bakan Nazifeye tam 1 yıl önce baktirdim. Gelecek ile ilgili dediği hiç birsey çıkmadı. Bir daha tercih etmeyeceğim falcilarin arasına ekledim.

Nazife eskiden çok iyiydi. 10-15 yıl önce, o zaman herkese bakmazdı, referansa önem verirdi. Son zamanlarda sanırım herkese bakıyor ve bence o sebeple sıradanlaştı.

Back
X