ay yok yok benim ailevi mahkemem var yıllardır uzayan bazen onu sorarım bazen iş için sorarım bide genel olarak erkek arkadaşımla alakalı olmasada ikili kız ilişkilerim içinde sorduğum oluyor ama en önemlisi ben zaten bizimkiyle ayrıyken fal baktırmaya başladım yani o dönemden beri baktırdığım kişiler vardı 2 yıl boyunca ve hiç yine çıkan olmadı

bana bilen 2 falcı oldu çok net hani öyle acaba veya ihtimal vermeden
birisi eskiden binnazda olan serkan batu kılıç vardı o. barışıp tekrar ayrılacağımı en fazla 5 10 gün süreceğini söylemişti öyle oldu. taşınacağımı söyledi öyle oldu. mahkemeyi ben inatla olumlu olumsuz sorunca tüm aileyi sürüncemeye sokacak akrabalarınızla küseceksiniz olumlu olumsuz sonuç görmüyorum dedi o dönem salladı demiştim hep ertelendi düştü geri açıldı mahkeme :)
diğer ilişki konusunda kesin bilen tüm süreci falsepetinde olan eski bi yorumcu vardı trans biriydi o olmuştu
bu arada yukarda arkadaşın yazdığı 2 kişiye dün baktırdım büşra kahlo gibi bir sistemin falcısıymış ezgide genç birisi çok düz fallardı ben kendi arkadaşıma baktırma dedim ama siz yine denemek isterseniz deneyin