Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emine Akkaya mı? Hayatımda gördüğüm en ağzı bozuk insan ve paragöz, bir şey bildiği de yok maalesef.Falcı Emine Taksim'deymiş, bilgisi olan var mı?
bilmiyorum kı tek bildiğim 2binmişEmine Akkaya mı? Hayatımda gördüğüm en ağzı bozuk insan ve paragöz, bir şey bildiği de yok maalesef.
Uzak dur bence deFalcı Emine Taksim'deymiş, bilgisi olan var mı?
varsa numarasını ben de istiyorumKızlar Kıbrıs’a gidecem elması gidecem numarası var mı
Maalesef bilgisi yok bende deAnnesinin adı Ayten olan Şebnem mi? Numarası varsa bana atabilir misiniz rica etsem![]()
Bende ona daha önce baktırmıştım 2 kere bostancı sembol dearkadaşlar Asmin Serkan geri gelmiş hemen gidip baktırıldı bilginizee! gayet nokta atışları vardı ne yalan dyim beklemedeyim..![]()
Dedikleri çıktı mı peki ?Bende ona daha önce baktırmıştım 2 kere bostancı sembol de
No bebişDedikleri çıktı mı peki ?
O gitmiş mi tühSymbol nisantasindaki Emre nereye gitti bilen varmi?
Kim bu falcı numara alabilir miyimYa bana tuhaf bi biçimde bazı cümleleri çekip söyledi ben çok merak ettim. Bizim arkadaşın hastası baktırmış bu kadına o önerdi. Ona ne demis diye sormuştum. Kadına demiş ki, senin etrafında biri var arkadaş grubundan bu ansızın bi gece arayacak gece yarısı. Bak dikkat et felan demiş adam için. Bu tabi imkan vermemiş olayı saçma bulmuş. Kadın arkadaslryla çıkarken masada telefon yokmuş. Adam meğerse cebe atmış gece yarısı telefonun bende kaldı bahanesiyle arayıp kapıdayım felan demiş. Falcının dediğini yaşayınca kız bende merak edip baktırdım
Evet, ona gittikO gitmiş mi tüh, baya biliyordu o