Ankara daki yasemin mi?telefon numarasının sonu 0734 ile biten, telefondan bakan yasemine baktıran oldumu daha önce? kahve bakıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara daki yasemin mi?telefon numarasının sonu 0734 ile biten, telefondan bakan yasemine baktıran oldumu daha önce? kahve bakıyor
bana gölcükte yaşıyorum demişti sanırımAnkara daki yasemin mi?
Enesin fiyatı şaka mı? 3000 tl dedi bana
Merhaba, size baktıkları çıktı mı ? Eğer memnun kaldıysanız özelden bana iletişim bilgisini gönderebilir misiniz ?Selam kızlar birini buldum adam biraz pahalı ama benimle alakalı herşeyi bildi direk isim vere vere bakım yaptı gelecekle ilgili tahminleri de şubattan itibaren başlıcak ama anlık ve geçmişle ilgili söyledikleri doğru ben beğendim isim vere vere ve fotoğraftan gidiyor 1 saat filan sürdü nasıl geçtiğini anlamadım görüntülü bakıyor isteyen olursa iletişim numarasını veririm yada sizde bir araştırın
Bende alabilir miyimArkadaşlar çok kişiye numara verdim. Baktiranlar yazabilir mi? Herkes fikir sahibi olsun
reklamlar mi diyodukValla kızlar enes'in dedikleri bana da hiç çıkmadı hem de sinirimi bozdu 3000tl gitti ona. Yıldızname mi astroloji mi bakan bir kızı buldum. Onun ne dedikleri olduysa çıktı İsim falan vermedi ama eşimle alakalı falan ne dediyse oldu Ama o da biraz pahalı falcı olmak lazımmış bu devirde
AY BEN YAZDIM AMA BAKTIRMADIM REKLAM MIYMIŞreklamlar mi diyoduk![]()

benim yorumum sadeceAY BEN YAZDIM AMA BAKTIRMADIM REKLAM MIYMIŞ![]()