Daha baktiramadim baktirinca bildiririmBaktırdınız mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha baktiramadim baktirinca bildiririmBaktırdınız mı
Hazal vardı bence iyiydi ama artık orada değil. Kendisine ulaşmak istiyorum ben de.Bunu ben de merak ediyorum. Bir de Hazal varmis sanirim hala var mi ya da iyi mi baktiran oldu mu?
Siz kimleri buldunuz? Memnun kaldığınız var mı?selam kızlar yıllar sonra bende döndüm bu fal işlerine bir çok uye ıle aramadıgımız falcı kalmamıstı :) ben eskılerden cok iyi olan bi kac kişiyi buldum ama isim verip reklam denilmesin. varsa oneri ozelden yazarmısınız özellıkle yıldızname bakan
elmira vardı gecen ay ona baktırdım yiğit var çoook eskilerden eski performansı kalmamış ama anda iyiydi dideme baktırdım burda bir ara çok meşhur etmişlerdi seveni de vardı sevmeyeni de sadece yıldıznameye dönmüş biraz pahalı geldi ama basarılıydı üsküdarda han içinde bakan arzu var ona baktırdım oda fena degildi. sizin varmı anda iyi olan detay veren birisiSiz kimleri buldunuz? Memnun kaldığınız var mı?
arzu ve yiğite baktırdım aynalı arzu sanırım ben memnun kalmadım yiğtinde dedikleri çıkmadı anda iyi evetelmira vardı gecen ay ona baktırdım yiğit var çoook eskilerden eski performansı kalmamış ama anda iyiydi dideme baktırdım burda bir ara çok meşhur etmişlerdi seveni de vardı sevmeyeni de sadece yıldıznameye dönmüş biraz pahalı geldi ama basarılıydı üsküdarda han içinde bakan arzu var ona baktırdım oda fena degildi. sizin varmı anda iyi olan detay veren birisi
elmira nasılelmira vardı gecen ay ona baktırdım yiğit var çoook eskilerden eski performansı kalmamış ama anda iyiydi dideme baktırdım burda bir ara çok meşhur etmişlerdi seveni de vardı sevmeyeni de sadece yıldıznameye dönmüş biraz pahalı geldi ama basarılıydı üsküdarda han içinde bakan arzu var ona baktırdım oda fena degildi. sizin varmı anda iyi olan detay veren birisi
iranlı bi falcı eskıler iyi bilir onu tarot bakıyor sanırım telde ne baktıgını sormadım fena degildi ama suan cıkan bir sey yokelmira nasıl
telefonda mı baktırdınız çünkü yüzyüze baktırdığımda bana epey detay bilmişti sokolacak kdr detay! kişileri birebir harfleriyle tarif etti,yüzyüze önce kahve baktırmıştım, kartlarla da cevaplamıştı acıkcası sorulara verdiği cevaplarda doğru gibiydi bekliyoruz, ayrıca çok olumlu konuştu demişsiniz bende olumlu konuşmadığı cok olmuştu.hatta şaşırtıcı derecede ben sende öyle bişey görmüyorum yakın zamanda dedği oldu sorduğum soruya..Birde unutmuşum dün Symbol Nerimana Su baktırdım.
Benim tipimi karakterimi bildi sadece... Karşı tarafın bana olan davranışlarını falan hiç bilemedi...Kırklı yaşlardasın galiba dedi, hayır deyince hımmm ben o kadar sudan göremem dediTatlı bir kadın eyvallah benide çok sevdi uzaktan bile,enerjisi falan güzel ama bilemediki...Hep ben sordum o cevapladı.Ben bilgimi alıp tak tak tak sayacak insan istiyorum.Öyle falcılar varki aklını okuyup sen daha sormadan hayır o öyle değil böyle olacak diye cevabı veriyor... Neriman isim harf veriyor diyenler var...Nerdeeee bende tık yok.Gelecek adına inanılmaz olumlu konuştu.
Ben Nerimana bidaha uzaktan baktırmam, yolum düşerse gözegöz baktırırım ondada vasat olursa dahada asla.
Yeşilköyde aycana baktıran oldu mu hiç
aycan kim ne bakıyor baktırdınız mııYeşilköyde aycana baktıran oldu mu hiç
Baktırmadim iki arkadaştan duydum aşırı iyi dediler ondan giden oldu mu diye merak ettim. Denemedim ben de.aycan kim ne bakıyor baktırdınız mıı
heyecanlandıryorsunuz beni falcı bulduk diye dört gözle bekliyorum :)Baktırmadim iki arkadaştan duydum aşırı iyi dediler ondan giden oldu mu diye merak ettim. Denemedim ben de.
Ben de yuzyuze baktırdım harfler verdi ve çok net konuştu .bi knuda imkansız dediğim şeye vadesiyle çıktı.ben de nerimandan memnun kaldmbende telefonda baktırdım ve şok olacak hiç birşey bilemedi o kadar yüzeysel bir faldı ki anlatamam bbelki yüz yüze baktırınca daha iyi olur ama yolum ne zman düşer o taraflara bilmiyorum istanbulun girişinde oturuyorum :))
@TutkuluSirine ne dersin gidelim mi Neriman şaşırtıyorBen de yuzyuze baktırdım harfler verdi ve çok net konuştu .bi knuda imkansız dediğim şeye vadesiyle çıktı.ben de nerimandan memnun kaldm