- Emoji Skoru
- 515
- Puanlar
- 323
Bende düm oma baktırdım beğenmedim ama bir öncekinde çok güzel bakmıştı anı anını tutmuyor falcılarınOrda ferdayı denedim öneri
Üzerine çok kötüydü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende düm oma baktırdım beğenmedim ama bir öncekinde çok güzel bakmıştı anı anını tutmuyor falcılarınOrda ferdayı denedim öneri
Üzerine çok kötüydü
Mersinli yaşar var ona baktırdım bugün çok çok iyi baktı. Ama burda baktıranlar memnunmu bilmiyorum bana hep çok güzel fal bakıyor. Alman markası araba alcan demişti bana aylar önce audi aldım. Bide unutmuştum onuu bugün aklıma geldi:)Yok...Ağzım açık dinleyeceğim bi falcı yok...Eski üyelerde girmiyor ki fikir alışverişimiz olsun.En sonunda bende girmicem.![]()
Numarasını verebilirmisiniz?Mersinli yaşar var ona baktırdım bugün çok çok iyi baktı. Ama burda baktıranlar memnunmu bilmiyorum bana hep çok güzel fal bakıyor. Alman markası araba alcan demişti bana aylar önce audi aldım. Bide unutmuştum onuu bugün aklıma geldi:)
Iste araştırıyorum 1500musNeye bakıyor telefonda bakıyor mu kaça bakıyor
Gülistan çok nazlı biri...Hem pahalı hemde referans verin ancak öyle bakarım deyip duruyorevet arkadaşlar çıkan fal haberiyle geldim ... bu falı pandeminin sonraki kışında yani 2021 veya 2022de baktırdım, bayağı zaman oldu yani.
Öncelikle bakan hatunu söyleyeyim, meşhur İzmirli Gülistan, telefondan baktırmıştım.
Hatun öyle adam ne dedi ne yaptı ne düşündü gibi minik ayrıntıları vermiyor, olayların ana hatlarını veriyor. O zaman baktırdığım adam için seni seviyor ama psikolojik problemli biri, hiçbir şey yapmayacak demişti. Bu sondaki dediklerini de bir tekrarladı bir şey yapmayacak, bir şey yapmayacak, bir şey yapmayacak şeklinde transda gibiydiSonra bu adamla evlenmeyeceksin sana bununla evlilik yok, iş için gittiğin başka bir yerde kumral biriyle olacaksın demişti.
Şöyle ki o zaman ben de Türkiyeye geri taşınmayı düşünüyordum, hatta eşyaları toplamaya başlamıştım. O sırada faldan 2 yıl sonra 3. ve alakasız bir yere iş için taşınmak zorunda kaldım, çalıştığım yer bir noktada güzellikle beni mecbur etti diyeyimKendisi de bana size Türkiyeyey dönmek yok demişti. Olaylar ana hatlarıyla olduğu için dedikleri kafama kazınmış, ara sıra düşünüyordum. Yani kadın hiç ufukta olmayan bir olayı bildi, taşınmanın ne şekilde, neyin sonucunda olacağını söylemedi sadece olayı söyledi, bir de ben bir miktar gönüllü taşındım, o zaman Türkiyeyi özlemiştim ve %10000 dönmeyi düşünüyordum, ama bir şekilde olaylar sonucunda ikna oldum. Aynen dediği gibi biriyle birlikteyim, kumral ve de taşınmadan önce kendisiyle tanıştım , aramızda elektrik oldu, taşınmaya evet dememdepara ya da iş değil kesinlikle kendisi etken oldu. Bilemedim bir şekilde kendisini gerçekleştiren kehanet mi oldu
Dedikleri gördüğünüz gibi hemmen olmadı,3 veya 4 yıl sonra oldu ama oldu. Parası çoktu o zaman herkes baktırmadı bilmiyorum diğer baktıranların yorumları neler, numarasını da burdaki birindne almıştım. Böyle oldu arkadaşlar, kadın ufuktaki hiç hesapta olmayan olayları bildi
![]()
Gülistan çok nazlı biri...Hem pahalı hemde referans verin ancak öyle bakarım deyip duruyor
İyiymiş tutturması...
Bu kadar nazlanmayan ama tutturan başka varmı baktırdığınız?
Size yazdım gulistanın bilgilerini alabilir mym?Dusunuyordum da sadece bu hatun var sadece, valla gelecek olan esas erkegi bilmek cok zor, onu da yapan kimse olmadi... halihazirdkai birini tutturmak bence daha kolay.
Safiyenin dedikleri çıkıyor ama vadeleri tutmuyor gibi bişey olabilir mmi? :₺Uzun zamandır girmiyordum yirmi tane özel mesaj gelmişben yine aylardır fal baktırıyorum yok abi nokta atışı yapan yeni birini bulamadım :) eski yorumları okuduysanız zaten benim için safiyem de safiyem . Ben ve çevrem dahil Allah bilir tabiki ama ne diyorsa Çıkıyor. Ama 2500 tl yapmış çok pahalı ama ıvır zıvır beşyüz bin tl vereceğinize bir kere ona baktırın yeter.
Birde şöyle bir durum var kuzenimin üç yıllık sevgilisi vsrdı safiye ablaya baktırıyordu safiye ablada ısrarla onunla olmayacağını birlikte olmaları imkansız felan diyordu kuzenimde afedersiniz safiyeyi bkluyordu çok kötü bakıyor diyedün gelmiş diyorki abla safiyenin bana tüm dedikleri çıktı:)
Gülistan a kaç kere yazdım bir kere bile dönmedi deneyemedikGülistana baska kimler baktirdi ne kadara bakiyor
Ben de arıyorum meşgule atıyorGülistan a kaç kere yazdım bir kere bile dönmedi deneyemedik
Gülistan a kaç kere yazdım bir kere bile dönmedi deneyemedik
Ben de arıyorum meşgule atıyor