Evet ya öyleymiş gelecek çıkmıyormuş üzüldümtam olarak neden sok oldun anı bılıyo gecmıste okay ama gelecekte dediği hiç bişey cıkmıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya öyleymiş gelecek çıkmıyormuş üzüldümtam olarak neden sok oldun anı bılıyo gecmıste okay ama gelecekte dediği hiç bişey cıkmıyor![]()
Sen bana ver bacım ben deneyimleyip yazarımBurdan bir arkadaşımız baktırmış, kendisine anı bilemediğini ifade etti.Gelecek/gidişat için ne dedi bilmiyorum.
Öneren arkadaşım ve çevresi yüz yüze baktırmıştı. Sanırım bu online bakıma uygun stilde biri değil.
Bende aile kısmı komple tuttu, kendimle ilgili gerisini bilemiyorum henüz. Bilginiz olsun diye paylaşıyorum, iletişim bilgisi verdiklerime sesleniyorum özellikle, kimsenin günahına girmek istemem çünkü![]()
Bunu ben de merak ediyorum baktırdınız mıNumarasının sonu 35 91 olan Zeynepe fal baktıran oldu mu
anda iyi karşı tarafın düşüncelerini okumakta cok iyi ama gelecek cıkmadı. evlenme teklifi almıstım ben aradıgımda senın soyadın değişiyo demişti direkBunu ben de merak ediyorum baktırdınız mı
Kim bunu diyen çıkmayananda iyi karşı tarafın düşüncelerini okumakta cok iyi ama gelecek cıkmadı. evlenme teklifi almıstım ben aradıgımda senın soyadın değişiyo demişti direk
zeynepKim bunu diyen çıkmayan
Erken vermiş bana 2 hafta sonraya randevu vermiştiYaşar bana cuma gününe randevu verdi
Burak eşler arası muhabbet yapıyorum dedi fal bakmıyorum dedikızlar elmira ve digerlerini sormussunuz instagrm dan ulasabılırsınız iranli medyum elmira digeri seslerin pusulası bir digeri falcı yiğit ve son olarak buraga baktırdım suan bişey yok gecmısı guzel bıldı detaylı anlattı sorun işinize gelene baktırın sonra bana cıkan baskasına cıkmıyor size cıkan bana cıkmıyor :)
Dersin devlet yönetiyorErken vermiş bana 2 hafta sonraya randevu vermişti
Bence kimse o parayı verip baktırmamıştır.Gudatu diye biri var çok övüyor birisi bana ama 7 binmiş Safiyeye bu kdr kefil olduğum haldd 2500 tl bana koyuyor bide o kdt para vercem iyice çıldırdılar. Ama gudatu yu duyan varmı merak ettim yinede nasıö bakıyor acaba