selam arkadaslar ben düğün portfoliomu geliştirmek icin sayfamda yayınlatma izin veren ciftlere oldukca büyük bir indirim yapacagım . normalde 600 tl ye cektiğimiz 100 f fotograflık paketi 450 tl ye cekecegim(gün boyu degil konsept paketi)
ilgilenenler den bana ulasabilirler
***dan ulasabilirsin cnm daha 2 gun once arkadasimin dugunu icin anlaştık..
facebook sayfasında cok az düğün fotoğrafı var , daha fazla koyabilir misiniz?
canım msj göndermişsin şimdi gördüm ve ben msj atamıyorumm çook teşekkür ederimmmmmm =))
sezgin mesutla anlaştım..bakalım hayırlısı artık
selam. bende bir fotoğrafçı arıyorum.
bugün bir kaç tanesi ile görüştüm.
2alyans1ömür de fiyatlar çok pahalı geldi.
paket leri çok sade. panoramik almüm veriyorlarmış ve birde fotoğrafları.
fotoğrafçı murat serin ile görüştüm.
7 yıldır fotoğrafçıymış.
3 saat lik ve gün boyu çekimleri varmış. 3 saatlik çekiminde sınırsız fotoğraf çekiyor ve albüm olarak 1 panoramik albüm ,aile albümü, cep albümü ve büyük boy baskı veriyormuş. ve fotoğrafların hepsini dvd de.. fiyat diğerlerine göre uygun geldi bana 3 saatlik çekim için 1500 tüm gün için 2500 alıyormuş.
bende karasız kaldım. galiba murat serine çektireceğim.
bir yandan diğer fotoğrafçıları araştırmaya devam ediyorum..
inşallah bir an önce karar veririm..
gökçe gamze ...........
Ben ki çok zor düğün fotoğrafı beğenirim, Sezgin Mesut'un fotoğraflarını çok sevdim. Doğru bi' seçim bence. Ben de görüşmeyi planlıyorum. Bana da fikir oldu, teşekkür ederim. :)
7 yıldır fotoğrafçıymış.
3 saat lik ve gün boyu çekimleri varmış. 3 saatlik çekiminde sınırsız fotoğraf çekiyor ve albüm olarak 1 panoramik albüm ,aile albümü, cep albümü ve büyük boy baskı veriyormuş. ve fotoğrafların hepsini dvd de.. fiyat diğerlerine göre uygun geldi bana 3 saatlik çekim için 1500 tüm gün için 2500 alıyormuş.
7 yıldır fotoğrafçıymış.
ağustosta nikahım var..bana memnun kaldığınız fotoğrafçıları fiyatları ile birlikte yazarsanız çok sevinirim güzeller:)
Ben Sibel hanımla çalıştım şu an hala konuşuyoruz fotoğrafçıdan çok öte abisiyle beraber geliyor zaten moral motivasyon acısından da mükemmeller Sibel Gürüney yazarsanız ücretsiz yaptığı hediye klipleri de izleyebilirsiniz bir de bayan olması ekstra avantaj aklınızda bulunsun
Selam Kızlar,
Öncelikle adım Deniz :)))))
Kendim bizzat dış çekim yapmaktayım. Gerekli olduğu yerlerde eşim ile birlikte de çekimler yapıyoruz. Fiyatlarım çok uygun. Dış çekim ile ilgili sorularınızı özelden bana yazarsanız cevaplayabilirim.
Sizlere bu mutlu gününüzde yardımcı olmayı çok isterim :)))
Ayrıca çekimlerim albümlü ya da albümsüz olarak fiyatlandırılıyor bilginize :))) Tabi albümlü pakette sadece albüm yok içeriğinde bir çok şey var.....
canımm ya web sayfasıni inceledim gerçekten resimleri çok hoş 2 ay sonra düğünüm var web sayfasındaki numarasından ulaşmaya çalışıyorum kendisine ama cevap yok. Başka nasıl ulaşabilirim? Yardımcı olursan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?