Gebeliğe Hazırlık İstanbul'da gebelik için göbek çektirme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

drekinezya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
22
27
38
Merhabalar, 34 yaşında 2 kez negatif tüp bebek sonrası herşeyi denemeye karar verenlerdenim, İstanbul'da eskilerin ebelerin yaptığı göbek çektirmeden hala yapan bir tanıdığı ya da önereceği biri olan var mı? Şehir dışına çıkma fırsatım olmuyor malesef

Merhabalar, 34 yaşında 2 kez negatif tüp bebek sonrası herşeyi denemeye karar verenlerdenim, İstanbul'da eskilerin ebelerin yaptığı göbek çektirmeden hala yapan bir tanıdığı ya da önereceği biri olan var mı? Şehir dışına çıkma fırsatım olmuyor malesef
tup bebek ıcın bı rahatsızlık hormon bozuklugu ya da yumurta azlıgı gerekıyor ya hanı bu sorunları gobegı cekerek cıdden ıyılestırebılıyorlar mı? Bıkmıssındır cok yorulmussundur nasıl anlarız halınden . Bılıyorum denemek gerekıuo herseyı elımden gelenı yapıcam dıyosundur. Da Bence var olan saglıgından olma. Rabbım hayırlısıyla versın ınsallah . Boyle olaylara gırme derım nacızane bı arkadas tavsıyesı.😶😶

tup bebek ıcın bı rahatsızlık hormon bozuklugu ya da yumurta azlıgı gerekıyor ya hanı bu sorunları gobegı cekerek cıdden ıyılestırebılıyorlar mı? Bıkmıssındır cok yorulmussundur nasıl anlarız halınden . Bılıyorum denemek gerekıuo herseyı elımden gelenı yapıcam dıyosundur. Da Bence var olan saglıgından olma. Rabbım hayırlısıyla versın ınsallah . Boyle olaylara gırme derım nacızane bı arkadas tavsıyesı.😶😶
2 yıldır deniyoruz, sebepsiz infertilite, kaliteli embriyolar herşey sorunsuz ilerliyor ama bhcg bir türlü yükselip tutmuyor. En son denemede yapıştırma ve intralipid serum dahi verildi. Daha önce hsg yapılmıştı herşey normaldi. Hiçbirşey yapmadan 3. Denemeyi beklemek istemiyorum, bir de bunu denemek istiyorum çünkü annem de bana bu şekilde 5 yıl aradan sonra hamile kalmış:)

Canım meraba konuyu acalı çok olmamış. Benim bir kızım var tüp bebekle oldu5 senesonra oldu .polikistik över dışında bir sıkıntım yoktu gebe kalamıyordum. Iki senedir çocuk istiyorum yine olmuyorve doktor olmaması için bir sebep yok dedi.gecen ay ara ebesine gittim göbeğin hiç yerinde atmıyor dedi.baska bir kadına gittim oda aynısını söyledi. Bardak çekti eliyle masjyaptı ama baya zorlandı. Sanirim benim yıllardır çocuk olmaması sebebi buymuş. Hiç diyen olmamıştı. Internette de olmaz yazıyor zaten .bence ara ebesine git sen ama güvenilir olsun. Belinede baktir.
Bide istersen genetik testlerinizede baktırn.insallah herşey yolunda gider🌹

Back
X