- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Helal olsun canım hem kredi ödeyip hem evi geçindirmek zor
Sağol canım daha iyileri sizlerin olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal olsun canım hem kredi ödeyip hem evi geçindirmek zor
ye
yeşilköy kücükcekmeceye yakın arkadasın nerden istiyor orayı söyle beylikdüzü nerde yeşilköy nerde yakın ama 2 semt degil yani arabayla 40 dakika beylikdüzünü cok iyi biliyorum mesela gülpınar da kiralar 800 ama avcılardan sonra esenyurta git torium un arkaları falan sanayi mahallesi diye geciyo cok iyi evler var 0 a beylikdüzünün her semti pahalı degil ama sitede oturursa bosa 300 lira verir ki oda en az kirada 1300 olsa al sana paranın yarısı gitti ama esenyurtta 150 bine güzel evler var alır onu öder biter bari zaten altında araba olsada olmasada semmte dolmus metrobüs güzergahında calısan insna icin semt öncemli degil maası dahilinde en azından ev alır rahat eder
arkadasım beylıkduzundekı kıra ıle yesılkoydekı kıra arasında ucurumlar var
beylıkduzunde normal 2+1 oturulacak bır evı 800-900 arası tutarsın ama yesılkoyde 1500 den asa oturulacak drumda ev bulamazsın
Sağol canım daha iyileri sizlerin olsunMaalesef zorlanmadan olmuyor ileri de daha zor olurdu ev fiyatları da gün geçtikçe yükseliyor bir deli cesareti girdik bu işe Rabbim hayırlısıyla çıkmayı nasip etsin
![]()
Amin canım inşallahTabi canım zorluk çekmeden bişey sahibi olunmuyor. Ev fiyatları da gün geçtikce artıyor hayırlısıyla sorunsuz halledersiniz.
eee tamam işte yeşilköyle sefaköy arası zaten 2 durak yani 5 dakika falan e 5 tende gidebilir sefaköyden kücükcekmeceye gelip ordan florya arabalarınada biner her yoldan var yani gidis oraya kücükcekmece fatih mahallesi diye baksın 1 dolmusla orda olurYeşilköyde iş yeri var bir şirket varmış..oyüzden oraya cok uzak olmamalıymış servis ordan mı geçiyormuş ne
İstanbulda hava almak bile parayla taşı toprağı borç biz 3500 tl ye borç yaparak geçinioruz kışın iş dahada zor dogalgaz belimizi büküyo yakmasan hasta oluyosun çekip gidesim var.
eee tamam işte yeşilköyle sefaköy arası zaten 2 durak yani 5 dakika falan e 5 tende gidebilir sefaköyden kücükcekmeceye gelip ordan florya arabalarınada biner her yoldan var yani gidis oraya kücükcekmece fatih mahallesi diye baksın 1 dolmusla orda olur
extra kurs param vardı
2012 de evlendim eşimin maaşı 3000 di. 1000i krediye giidyordu 700 kadar da takside.. Geriye kalanla gayet iyi geçiniyorduk he bi de extra kurs param vardı ayda 160. Ama bizim kiramız yoktu
Öncelikle geçmiş olsun canımm.Allah acil şifalar versin inşallah şu mübarek cuma arefesinde..
Siz kirada mı oturuyorsunuz kiranız ne kadar canım
Allah şifa versin tez zamanda inş.
Çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim sizede.2000 tl maasla kirada geciniyoruz cok sukur. Babam benim hastalik masraflarimi karsiliyor. (mide kanseri tedavisi goruyorum) Onun disinda esimin maasi yetiyor elhamdulillah. Ama semtine gore degisir. Beylikduzu Yakuplu'da oturuyoruz biz.
İmkan olsa şu dakika çeker giderim ama imkan yok maalesef.Offf içim karardı valla İstanbulu hiç sevmem zateeen ALLAH kolaylık versin sizlereee canlar.. Benim yaşadığım şehirde 250bine 4+1 alınırken İstanbulda 2+1 ediyo nerdeyse![]()
Çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim sizede.
Amin cok tesekkur ederim.
Kiradayiz evimiz 2+1 canim. 750 TL kiramiz. Baska borc vs. yok odedigimiz kalanla geciniyoruz. Arabamizin gazi var bir de ek olarak.
Amin cok tesekkur ederim.
aynen kücükcekmece olur fatih mahallesi diye arat olur cünkü yeşilköye cok yakın menekseye falan cok yakın en uygKüçükçekmeceden ev bakınabilinir yani demi canım