- Konu Sahibi meltematacan
Merhaba Arkadaşlar. daha önce bir konu açmıştım. Ben bir Sitede site yöneticisiyim. Sitemizde yaklaşık 20 tane blog bulunmakta. Bu blokların tamamının merdiven temizliklerini profesyonel ve sigortalı elemanlarla hizmet veren bir temizlik şirketi ile anlaşmak istiyoruz. Bu gün sitede yöneticiler ve site sakinleriyle ortak alınan bir karar ile merdiven temizliği için temizlik şirketlerinden fiyat teklifi almak zorundayız. Bizim sitenin yanındaki site de bizimle aynı ebatta ve aynı blok apartmana sahip bir site daha var. Onlar Karınca Temizlik şirketi ile anlaşmışlar. Bizde Karınca Temizlik şirketi ile görüşme talep ettik ve pazartesiye randevu verdik. Gerçi fiyatlar çok uygun ama olsun alternatif temizlik firmaları olsun istiyoruz. Burası site olduğu için ve iş veren pozisyonunda olduğu için en az 3 temizlik şirketinden de teklif almak istiyoruz. Bildiğiniz güvenilir ve çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığının 6331 çalışma kanununa uygun temizlik firmaları önerilerinizi bekliyorum.
Not: Sonuçta sitede insanlar yaşamını sürdürmekte. Can ve mal güvenliği için lütfen güvenilir firmaları önerin. Ev ya da iş yerinizde hizmet aldığınız temizlik şirketleri de olabilir.
Not: Sonuçta sitede insanlar yaşamını sürdürmekte. Can ve mal güvenliği için lütfen güvenilir firmaları önerin. Ev ya da iş yerinizde hizmet aldığınız temizlik şirketleri de olabilir.