Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakınız yani benimde kırklareliye gitmişliğim olmuştur.Düğün için balıketek elbise düşünüyorum inşallah aradığımı bulabilirim :)Benim de arkadasımın dügünü var bu haftasonu ve bende ne giyecegimi bilmiyorum söyle sade, sık, üzerime yakısan vee bütcemi asmayacak bir elbise bulabilsem ne iyi olur...
Gecen hafta mahmutpasaya gittik arkadasımla cok kıyafet var ama bir cogu eski model ve o modellere o fiyatlar cok fazla. Bakırköye bakıcam bende insallah istedigim gibi bir model bulabilirim..
Bu arada bende Kırklareliliyim ama İstanbulda yasıyorum.. :)))
Kızlarr İstanbul Kadıkoy'de Gelinlik 21 diye bir yer var cidden çok şık abiyeleri falan var bi bakın derim facedende resimlerine bakabilirsiniz bide bu site uzaktanda dikim yapıyormuş ölçülerini alıp veriyorsun istediğin modeli dikip sana yolluyorlar böylesi içinize sinmez bence bi bakın derim :) [/QUOTE
Şimdi faceten baktım tatlım teşekkür ederim gerçekten hoş modeller var ama pek içime sinen olmadı.Çok zor beğeniyorum napcam ben![]()
canım metrocity alışveriş merkezinde forewer new diye bir mağaza var çok şık elbiseler var orada internetten sayfasına da bakabilirsin
hatta ve hatta sana adresini vereyim direkt ben çok beğendim bu elbiseleri yaa Collection - High Tea in St Tropez - Forever New
tatlım bakırkoy'u onermıyorum cunku bakırkoy'dekı butıklerın hepsı aynı abıyelerı goruceksın .bakırkoy de sadece dresscholic butıgı onerebılırım o butık de sherrı hill urunlerı de var .oraya kesınlıkle ugra .sherri hill abıyelerıne asık olabılırsın .netten de bakabılırsın .onun dısın da bakacagın yer kesınlıkle nısantası olmalı .cok cesıt bulabılırsın .nısantasın da ugrayabılecegın butıklerden bır kaçı; muzaffer gıyım'i onerebılırım . rumelı pasajının ıcın de ılk gırıste hemen bır moda evı var orada da cok guzel abıyeler var. ash butıge ugramanı da tavsıye ederım .bostan sokak ta bcbg max azria ve ıhlamur yolun da Mia butik'e kesınlıkle ugra derım.
bence kesinlikle fatihe bakmalısın... gelinlik nişanlık ve abiyede secenek acısından en cok fatihte oldugunu dusunuyorum
simdiden kolay gelsin :)