istanbulda histeroskopi yaptıran kimse yok mu? lütfen yardım :((

hacer84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
59
3
86
slm arkadaşlar istanbulda histeroskopi yaptırmış olan ve ya yaptıracak olanlara sesleniyorum lütfen yardım edin nerede kime yaptıracağımı bilmiyorum fiyatlar nedir histeroskopi yaptırmış olanlar varsa tavsiye edebileceğiniz doktor hastane bekliyorum ACİLL LÜTFEN

walla ben yaptırcam hem laporoskopi hem histereskopi Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde... sanırım 5kuruş ödemeden de çıkıcam.özel hastane yanlı hiç olmadım olmıycamda galiba...

walla ben yaptırcam hem laporoskopi hem histereskopi Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde... sanırım 5kuruş ödemeden de çıkıcam.özel hastane yanlı hiç olmadım olmıycamda galiba...

bu hastane küçükçekmece de galiba bana yakın acaba bendemi oraya bi görünsem üfff kafam karmakarışık bu hastanede bildiğin tavsiye edebileceğin doktor varmı ? tşk ederim

millet giriyo bakıyo çıkıyo birinizde bişey yazın yawwww

yokmu kimse huhuuuuuuuuuu

bu hastaneyle ilgile net de çok şikayet var gonca hnm ı iii diyorlar ama hep asistanlar muayene ediyomuş
istersen bi araştır yinede sen bilirsin tabi

arkadaşlar ben yaptırdım histeroskopiyi.brüksel tüp bebek merkezinde yücel karaman yaptı.ücretde 3000 tl idi.

bende yeditepe ünv hast. yaptırdım özel sğlık sig. olduğu için para ödemedim başka soracağın varsa yardımcı olurum ama fiyat konusunda olamayacağım..

bende yeditepe ünv hast. yaptırdım özel sğlık sig. olduğu için para ödemedim başka soracağın varsa yardımcı olurum ama fiyat konusunda olamayacağım..

sen kendi isteğinlemi oldun doktorunmu istedi nasıl geçti cevabın için teşekkür ederm

istanbul tüp bebek merkezinde aret kamara yaptırdım cok memnun kaldım tavsiye ederim ücret tanısal histeroskopide 1500

cnm ben oldum polipim alındı umut tüp merkezinde 1750 çok kolay bir işlem

bu hastaneyle ilgile net de çok şikayet var gonca hnm ı iii diyorlar ama hep asistanlar muayene ediyomuş
istersen bi araştır yinede sen bilirsin tabi

canım hem gonca hanım hem bölüm şefleri ali ismet bey hemde asistanları dünyalar tatlısı doktor berhan abla girdi ameliyatıma.. 9,30 da girdim 12 de ayılmıştım.. biraz uzun sürdü çünkü hem laporoskopi hem histereskopi yapıldı.. çok şükür 1 cmlik kist ve polip varmış alındı, sağ tüpüm yavaş geçiş varmış açılmış.. herşey yolunda çıktım çok şükür...

ben memnunum allah razı olsun onlardan.. evet muayneye girdiğinde asistanlar muayne ediyo ama ilk gittiğinde gonca hanıma muayne olmak istiyorum dersen bekletiyolar o gelince alıyolar...

allah dermansız dert vermesin bizide doktorsuz bırakmasın... allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin

geçmiş olsun canım memnun kalmana sevindim önemli olan o rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin evlat isteyen herkese hayırlı ise hayırlı ve salih evlatlar nasip etsin

mrblar bende haftaya yaptırıcam sizin gibi polip alıncak ayrıca rahim girişinde yapışıklık varmış galiba hepsini temizleyecekler,aslında rahim dışında da bir sürü yapışıklık söz konusu ama o konuda bişey soylemediler, biraz korkuyorum genel anestezi felan, acaba ayıldıktan sonra ağrınız oldumu ve aynı gün taburcu oldunuzmu? teşekkürler...

ben 3 kez histeskopi yaptırdım kürtaj sonrası yapışıklık sebebiyle ... tanısal olarak yapılırsa fiyat uygun oluyor ama yapışıklık çoksa fiyat artıyor ben ilk bursa da yaptırdım 1.750tl .. ama adet görememe ve gebe kalamama problemi devam edince taaa kalkıp balıkesirden istanbula prof. yücel karamana geldik. eşim çok titizlikle inceledi türkiyede en iyi histereskopiyi yücel bey yapıyormuş.. çok iyi birirsi iyi karşıladı başarılı bir operasyon yaptı o gün yola çıkıp evime döndüm.. 3.500tl para aldılar 1 yıl önce. brükselde ama hiç bebeğim olmadığı için balıkesirdeki doktorlar biz senin vebaline giremeyiz sen prof dr lara gitmelisin bir hata senin evlat sahibi olmana mani olur dediler allah razı olsun onlaradan yoksa acemilerin elinde oyuncak oluyorsun.. şimdide tüp bebek için bursaya gidiyorum ne mutlu şehrinizde imkanlarınız var.. biz sağlık hizmeti için kaç kilometre gidiyoruz..

haklısın o kısmını yaşamadığımız için düşünemiyoruz, hem yapılan işlemler esnasında yaşadığın stres hem de yolda geçirdiğin geçmek bilmeyen zaman gerçekten zordur allah yardımcın olsun ve bebişini kucağına almayı nasip etsin, benim iş yerim hastaneye yürüyerek 10 dk o yüzden git gel sorun olmuyor ama hastanedeki işlemler gerçekten çok ağır ilerliyor, bende 15 gün önce genel anestezi ile histereskopimi yaptırdım başka bir başlıkta detaylı bir şekilde anlattım çok zor geçti ama sonuç gayet iyi ama 15 gündür hafif kanamam devam ediyordu bugün doktora gittim smear ve kültür alıcaktı kanamanız var alamayız dedi ve kesilmesi için ilaç verdi, bitiminde gidip alıncak sonrasında da hormon testi eşimin testleri sonucuna göre aşılama veya tüp bebek işlemine başlayabileceğim inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…