İstanbulda HSG çekimi yapan uygun yerler var mi

Bebyssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
363
267
53
35
Bugün kadın doğuma gittim hsg cektirmem gerektiğini söyledi fakat devlet Hastanesi'nde çok zor verilen numarayı arıyorum acmiyolar yada meşgul İstanbul'da uygun hsg çekilecek yerleri bilen varsa yardımcı olur musunuz

Bugün kadın doğuma gittim hsg cektirmem gerektiğini söyledi fakat devlet Hastanesi'nde çok zor verilen numarayı arıyorum acmiyolar yada meşgul İstanbul'da uygun hsg çekilecek yerleri bilen varsa yardımcı olur musunuz
Echomar tavsiye ederim tiplerin kapalı ise acıyorlar

Merhaba çektirdiniz mi bilmiyorum ama görünce yazmak istedim. Ben 4 Ağustosta çektirdim Fatih’te Hekimoğlu görüntüleme merkezinde. Hiç acı hissetmeden gerçekleşti antestezi olmadı bu arada. Elif hanım çok kibar ve naifçe çekti filmi gidin asla pişman olmazsınız

Merhaba çektirdiniz mi bilmiyorum ama görünce yazmak istedim. Ben 4 Ağustosta çektirdim Fatih’te Hekimoğlu görüntüleme merkezinde. Hiç acı hissetmeden gerçekleşti antestezi olmadı bu arada. Elif hanım çok kibar ve naifçe çekti filmi gidin asla pişman olmazsınız
Pazartesi gününe aldım randevu bu arada ne kadar cektirdiniz benim aldığım fiyat 700

Fiyatlar hemen hemen her yerde aynıymış devlet hastaneleri cekmiyor galiba dimi

Geçen sene çağıner hastanesinde 750tl anestezili çektirmiştim. Aylar önce tekrar sordum fiyatını baya düşmüştü ama hatırlamıyorum fiyatını hatta kısa süreli şok olmuştum, okadar parayı boşuna vermişim diye😒😂

Fiyatlar hemen hemen her yerde aynıymış devlet hastaneleri cekmiyor galiba dimi
Cekiyo ama belirli saatlerde arayıp randevu alınması gerekiyor ve günde beş kişi sınırlı ben verdikleri numarayı aradım sürekli meşgul calsada meşgule atiliyor

Ben de Hekimoglu na gitmeyi düşünüyorum bu hsg için herhangi bi fark var mı kalite vs yani tikaniksa aciyor mu bazısı öyle yazmış

Ben de Hekimoglu na gitmeyi düşünüyorum bu hsg için herhangi bi fark var mı kalite vs yani tikaniksa aciyor mu bazısı öyle yazmış
Evet tüplerin açılmasını sağlıyor eğer kapalı ise. Ben Ağustos ayında çektirmiştim acısız ağrısız sorunsuz bir işlem oldu.fiyatı da daha makuldü inşallah her şey gönlünüzce olur.

Back
X