merhaba seans olarak söylemek mantıksız, tur olarak söyleyeyeim: göbek-göğüs bölgem 4 turda bitti. kol bölgem de 3-4 turda bitti. seanslar kişiden kişiye değişir. mesela ilk seansım göbeğin yarısı 3 saat sürmüştü öyle söyleyeyim. 2 kol ilk seans toplam 3 saat sürmüştü. işin ehli yaparsa kesin bitiyor. mesela kollarımın ilk seansı 3 saat sürdü. 2. seansı 2 saat sürdü.çünkü çoğu ilk turdan yok olmuştu. sonnraki seanslar 1 saat ,yarım saat şeklinde ilerledi. tek tük çıkanlar var onları da önemsemiyorum. onlar için de bi ara gidicem 10 dk lık işlem yeter diye düşünüyorum. her gidişimde en başından beri kaşlarımdaki aykırı kılları da hep aldırdım. o zamandan beri hiç kaşımı almadım-kuaföre gitmeme de gerek kalmıyor. benim kaşlarım daha çıkmadan kendini deri altında gösterirdi. her gün işe gitmeden kaş aldığımı hatırlıyorum. her yere geç kaldığımı hatırlıyorum .çok şükür kurtuldum. hayat standartlarım arttı resmen. kaş için aynı sorunu yaşayan varsa,cımbızla geziyorum diyen varsa şiddetle tavsiye ediyorum...