- 22 Şubat 2015
- 266
- 118
- 23
- Konu Sahibi Anestezist07
-
Bence doğru bölüme açmamışsınız konuyu.
Arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum ve forum kurallarına aykırı mı değil mi bilemiyorum eğer aykırıysa lütfen kusura bakmayın ..
Daha önceki konumda yazdığım gibi istanbula okumaya geldim.. Burada pek kimsem yok okuldan bir kaç arkadaşım dışında.. zaten hayatım boyunca pek arkadaş çevresi kurabilmiş bir insan olamadım.. karşımdaki insanlara hep iyi niyetle yaklaştım ama mutlaka sonucunda bi kötülük gördüm.. çok az ve öz arkadaşım var ama artık kabuğumu kırmak istiyorum ve bir KK buluşması yapalım diyorum.. ne dersiniz ? :)
Sanal ortamda tanışıp,buluşmayı pek uygun görmüyorum ben kendi adıma..Bence herşey dozunda olmalı..Sanaldan konuşulup,dertleşilebilir ama buluşma olayı bence normal değil..Burdaki insanlar kötü demiyorum,mutlaka çok çok iyi insanlar vardır ama kimin ne olduğunu bilemeyiz işte o yüzden riskli görüyorum ben...
bence de oyle..Sanal ortamda tanışıp,buluşmayı pek uygun görmüyorum ben kendi adıma..Bence herşey dozunda olmalı..Sanaldan konuşulup,dertleşilebilir ama buluşma olayı bence normal değil..Burdaki insanlar kötü demiyorum,mutlaka çok çok iyi insanlar vardır ama kimin ne olduğunu bilemeyiz işte o yüzden riskli görüyorum ben...
bence de oyle..
amma seni ve bi kac arkadasi reelde de tanimak isterdim dogrusu
Sen de istanbuldamı yaşıyordun lavantacım?bence de oyle..
amma seni ve bi kac arkadasi reelde de tanimak isterdim dogrusu
diyelim cesaret ettik bulusma ayarladik.. bizden once burdaki fake ergenler doldurur mekani
hayir canim, bize her yer angaraSen de istanbuldamı yaşıyordun lavantacım?
kendimden pay biçecek olursam burada yorumlarını sevdiğim vicdanlı olduğundan emin olduğum epey isim var .Özel hayatta arkadaşlık kursam özelini hiç bilmiyormuş gibi davranırım yani sırlarını ele vermem ama ya güvenimizi boşa çıkaranlar da araya kaynarsa . Kocamın dedikodusunu yapmışım kadın bunu yüzüme vurursa çok bozulurum.Sanal ortamda tanışıp,buluşmayı pek uygun görmüyorum ben kendi adıma..Bence herşey dozunda olmalı..Sanaldan konuşulup,dertleşilebilir ama buluşma olayı bence normal değil..Burdaki insanlar kötü demiyorum,mutlaka çok çok iyi insanlar vardır ama kimin ne olduğunu bilemeyiz işte o yüzden riskli görüyorum ben...
diyelim cesaret ettik bulusma ayarladik.. bizden once burdaki fake ergenler doldurur mekani
yeni uyesin, ne cabuk guvendin bizeArkadaşlar bu foruma yeni üye oldum ve forum kurallarına aykırı mı değil mi bilemiyorum eğer aykırıysa lütfen kusura bakmayın ..
Daha önceki konumda yazdığım gibi istanbula okumaya geldim.. Burada pek kimsem yok okuldan bir kaç arkadaşım dışında.. zaten hayatım boyunca pek arkadaş çevresi kurabilmiş bir insan olamadım.. karşımdaki insanlara hep iyi niyetle yaklaştım ama mutlaka sonucunda bi kötülük gördüm.. çok az ve öz arkadaşım var ama artık kabuğumu kırmak istiyorum ve bir KK buluşması yapalım diyorum.. ne dersiniz ? :)
Bilgecem inan sen,fashion, brain, tamdem, pinkstrap, themis1990 filan gecti aklimdan o msji yazarken.. ama siz bana cookk uzaklardasiniz :/Canim biz arkadaslarla bulusacagiz yakinda. Reelde de konusuyoruz.braindamage kurk mantolu madonna @pontipayn inşallah havalar isininca gorusecegiz. Amaaa seninle ve fashionla tanismayi ben de isterdim. Baska merak ettigim yook. Haaa tamdem var canim arkadasim, onunla da telden görüşüyoruz ama o Turkiyede yasamadigi icin gorusemiyoruz.. pinkstrap ve EnHarbiKiz ile de gorusurum onlarla da konusuyorum seviyorum eheheheh
Konu sahibi senin konun çok vok sacma olmus. Bizler ne kadar konuştuktan sonra birbirimize guvendik. Sana niye güvenelim. Saka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?