İstanbul'da kuru fasulye

anatolian star

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2007
158
41
643
İstanbul
Arkadaşlar siz de benim gibi kurufasulye tutkunuysanız İstanbul'da beğendiğimiz mekanları paylaşalım. Benim önerim Çamlıca'da Çömlek. Muhteşem manzara ve yedikçe yedirten İspir şeker fasulyesi hem de güveçte fırında pişmiş. Diğer mekanları denemek için önerilerinizi bekliyorum.

Süleymaniye Camii'nin ön tarafındaki kurufasulyecileri tavsiye ederim. 2-3 sene önce yemiştim, tadı hala damağımda
hem camiinin restorasyonu da bitti, Mimar Sinan'ın harika eserini de ziyaret etme fırsatı olur. ilk fırsatta gitmeyi istiyorum da ben

Dün orda kuru fasulye yedim ben de gerçekten güzel oluyor.

aklıma ilk gelen yer Sarıyer'deki Anzer Sofrası.

yolunuz düşerse Ortaköy'de bulunan Dereboyu Caddesi üzerinde BizceKuru'ya da uğrayın mutlaka.

kızlar istanbul üsküdar örnek mahallesınde dayımın dukkanı var karadenız yemeklerı uzerıne kesınlkle reklam amaclı fılan soylemıyorum eger gıdıp kuru fasulyesını yersenız tadının damagınızda kalcagına garantı verebılırım sahsen ben rızeden ıstanbula gıttımde sadece kuru pılav yıyorum tabı yanında bıde tursuu eger ısteyen arkadaslar olursa adresını ayrıntılı verebılırım

Süleymaniye Camii'nin önündeki kurufasülyecilerden Kanaat Lokantasını tavsiye ediyorum.
Kocaman kocaman fasülyeler,fiyatlar uygun yemeğe doyulmaz ımmmm

Bir de sirkeciden eminöüne giderken Fasuli vardır ünlü.o da fena değil fiyatlar orada biraz fazla ama..

bahçelievler de kardeşim götürmüştü çömlekte kurufasulye gercekten mükemmeldi.. uafe kupası anıtının yukarı caddesınde kalıyor (ist. pek bilmiyorum bendenki tarif ancak bu kadar)

fasuli restaurant..bikaç şubeside var..
çok beğenerek yiyorum tadı damağımda kalıyor...yanında turşuda veriyolar Allah bak nasıl canım çekit yine...kocişe söyliyimde götürsün...üstünede kabak tatlısı süper...

fasuli en güzeli. çamlıcadakinden de süleymaniyedenkinden de. tophanedekini özellikle tavsiye ediyorum. terasında oturusanız boğaz manzarası da var. gerçkten terağaı ile pişiriyolar

afiyet olsun

Benim favorim süleymaniye camiinin karşısındaki erzincanlı ali babanın kuru fasulyesi. Bence muhtesem. Fiyatıda çok uygun kocaman bi tabağı 3 tl. Mutlaka ordada deneyin.

küçükçekmece de istasyonun karsısında yılmaz restoran... çocukluğumun fasulyecisi... döneride çok güzeldir bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…