istanbulda memur olarak çalışan bayanlar işyerlerinizin servisi varmı?

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
memur olarak çalışan bayanlar işyerlerinizin servisi varmı? ben tapu ve kadastro genel müdürlüğü istanbula atandım tahmin ettiğim yere verilirsem servisim olmucak malesef başka çareler arıyorum ulaşımınızı nasıl sağlıyorsunuz kızlar hergün işe götürüp getircekler yerler varmı servisi olan bilgi verirmisiniz yürüme engelliyim bu arada ben

tapunun hiçbiryerinde servis yok, tapu dairesine yakın yerde belediye varsa, onların servisiyle anlaşarak kullanabilirsin

dediğini yaptım çalışacağım yerin belediyesi dilekçe yazarsam araba vereceklerini söylediler yazıcam bakalım hayırlısı

dilekçeye bile gerek yok aslında, sorun çıkarmazlar yer konusunda müsaitlikleri varsa, merak etme.Tapu hakkında da merak ettiklerini sorabilirsin, 3 yıllık tapu memuruyum

dilekçeye bile gerek yok aslında, sorun çıkarmazlar yer konusunda müsaitlikleri varsa, merak etme.Tapu hakkında da merak ettiklerini sorabilirsin, 3 yıllık tapu memuruyum

bakırköyde oturmadığım için oranın srvisi olduğu halde vermediler servis malesef şuan bulamadım servis hiçbiryerde valla cnm tapu hakkında merak ettiğim çok şey var bilgisayar işletmeni olarak atandım ne gibi işler yaparım çok zorlarlarmı beni korkuyorum çok kötü şeyler duyuyorum yaptığın bir hata ailene bile mal olabiliyormuş çok kötü şeyler duyuyorum bilgilendirirmisin beni cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…