Selam hanımlar istanbulda sperm testi yaptırabileceğimiz nereler var bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Kanuni eğitim araştırmaya gittik dna hasarı morfoloji yok dediler asıl önemli iki tanesi bunlar zaten. Çapaya bakım dediler randevu düşürmeye çalışıyoruz eğer devlette yapılmıyorsa direk özelden alalım ama özelde de neresi yapıyor bilmiyoruz. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkür ederim
Selam hanımlar istanbulda sperm testi yaptırabileceğimiz nereler var bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Kanuni eğitim araştırmaya gittik dna hasarı morfoloji yok dediler asıl önemli iki tanesi bunlar zaten. Çapaya bakım dediler randevu düşürmeye çalışıyoruz eğer devlette yapılmıyorsa direk özelden alalım ama özelde de neresi yapıyor bilmiyoruz. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkür ederim
DNA hasarı morfoloji gibi şeylere de bakılıyor mu kanuni de bu ikisine bakmadılar diğerlerini yapıyorlar bir de üroloji gün mü veriyor gidince direk test alıyor mu
DNA hasarı morfoloji gibi şeylere de bakılıyor mu kanuni de bu ikisine bakmadılar diğerlerini yapıyorlar bir de üroloji gün mü veriyor gidince direk test alıyor mu
açıkçası net hatırlamıyorum ama bana şu şu şu testler hariçtir diye bir bilgi verilmedi yapılıyordur herhalde. arayıp danışın bence gitmeden evvel. hem randevu olayını da sorarsınız. ben orada tüp bebek servisine gidiyordum ordan direkt yönlendirdiler eşim gitti önce muayene oldu 2 gün sonra test verdi ilkinde. ikincide direkt aldılar. onun sebebi de cinsel perhiz yapmak gerekiyormuş test olana kadar 3-4 gündü sanırım. rakam yanlış olabilir şuan net hatırlayamıyorum. ikincide tecrübeli olduğumuz için perhiz yaparak gitmiştik zaten direkt almışlardı. test sonuçlarını değerlendirmesi için başka bir üroloji doktoruna da götürdük o da testte eksik var gibi bir şey demedi.