Hayırlı olsun.Yer olarak sana uyarmı bilemem ama Bayrampaşa şehir parkı içinde salon adapark var, benim nişanım orda olacak pazar akşamını 3.900 TL'ye tuttum. 300 Kişi için bu rakam.
Hayırlı olsun inş canımnişandan sonra da kk girdiğinde yine haber verirsen sevinirim,mekan açısından nasıl geçtiği hakkında
nerede oturuyorsun canım ? 4 gün önce nişanlandım açık havada sahilde bir mekanda yaptık.ona göre tavsiye edebilirim ve fikir verebilirim
Allah mesut etsin tatlımanadolu yakasındayım,fiyatı coşmayan ve klasik salonlar dışında heryer olabilir..
ben kartalda sahilde çok şirin bir çay bahçesi/cafe de yaptım.
senin gibi klasik salon dışında ve fiyatı uygun olan yer ararken buldum
200 kişiye kadar alıyor. düşünürsen detaylı anlatabilirim.. biz memnun kaldık
çok iyi oluurdetayları alayım hemen neler sunuldu,tamamen mi kapattınız,ne kadar tuttu vs vs
bir de mekanı gösteren bi foto varsa çok sevinirim,yada sitesi varsa oradan da bakabilirim??
canım çok iyi bi fiyata herşeyiyle halletmişsiniz maşallahtarif ettiğin tarafı da biliyorum ama cafeye hiç dikkat etmemişim gelip geçerken.fotodan ufak biyer gibi göründü gözüme ama mutlaka ilk tatilimde gidip bakıcam kendim de şimdi not alıyorum herşeyi,çok teşekkür ederim yardımların için
-canım şimdi baktım netten,sitesi varmış cafenin ama belirli açılarda foto çekmişler.O kapalı olan camlı kısım açılabiliyor mu yoksa dışarıdaki masalara okadar kişi sığdı mı diye soracaktım?-
Hayırlı olsun.Yer olarak sana uyarmı bilemem ama Bayrampaşa şehir parkı içinde salon adapark var, benim nişanım orda olacak pazar akşamını 3.900 TL'ye tuttum. 300 Kişi için bu rakam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?