Istanbulda oturan deneyimli anneler yardımınıza ihtiyacım var :(

sezer60

Buğlem & Eslem
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.213
12
48
İstanbul
İstanbul avrupa yakasında oturuyorum doktor degiştiricem ama hangi hastane hangi doktor bilemiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen????

Ben takibimi gaziosmanpaşa deniz yıldızı hastanesinde Akın bey' e yaptırdım ama doğumum erken ve plansız olduğundan ve doğurduğum gün o hastanede yenidoğan yoğunbakımında yer olmadığından avrupa şafak hastanesi' ne yönlendirildim orası da gaziosmanpaşa' da.

Epidural sezaryen oldum bebeklerim 6 gün küvezde kaldılar memnundum ben zaten kendim bir gece yattım sadece ertesi gün taburcu ettiler beni. Deniz yıldızı hastanesi Akın bey' i de tavsiye ederim iyi bir doktordur yalnız çok yoğun ve kalabalık oluyor o yüzden randevulu gitmek lazım. Hastane olarak da doğumumu yaptığım avrupa şafak hastanesi doğumu gerçekleştiren kadın doğum uzmanı ali galip bey de oldukça iyi bir doktordur ikisi de oldukça tecrübeli sormak istediğin başka birşey olursa sorabilirsin

6 gün küvez ücreti verdinizmi devletmi karşıladı , sezeryan ücretin ne kadardı acaba ?
benim bebeklerim ikiz sezeryan dogum olucak su anda erken dogum riskim yok ama oldugu zaman hastanede yatmam gerekirse bu koşulları saglayabilicek hastane arıyorum etrafımda ikiz gebe yok ve hepsi normal dogum .. hastanenin yogun bakım ünitesinde sorun yasamadınız dimi nasıl ilgilendiler

Benim de ikizlerim var ilk başta riskli gebelik uzmanına devam ettim amerikan hastanesinde ilk 4 ay ona gittim sonra doktor kayseri' ye gitti . Sonra bu söylediğim akın bey' e devam ettim işte. Sezaryen ücretim ekim 2012' de 1250 lira ödedik sgk' mız var bu yıl fiyatlar nasıl bilmiyorum istersen avrupa şafak hastanesini ara yeni fiyatları bi sor. Küvezin ücretini verdik tanıdıklarımız olduğundan 1250 lira da küvez ücreti ödedik. Ben de erken doğum yaptım plansız doğum oldu. Hayır yoğun bakım ünitesi oldukça iyi hemşireler oldukça tecrübeliydi. Çocuk doktorumuz sevde hanım' dı ama sanırım ayrılmış o hastaneden

Son düzenleme:

çok tesekkür ederim canım yarın arıcam sorucam fiyatları çok sağol ilgilendigin için

çok tesekkür ederim canım yarın arıcam sorucam fiyatları çok sağol ilgilendigin için

Rica ederim deniz yıldızı hastanesini de bi ara sor istersen orada da yenidoğan yoğunbakımı var

Son düzenleme:
avrupa yakasında nerede oturuyorsunuz? ben beylikdüzü kolan hastanesinde arzu aydın çuhalı ya devam ediyorum, biraz evhamlı bir doktor bana göre ama bu da işinin ehli oldugunu gösterir. arzu ederseniz orayla da bir görüşün. sgklıyım muayene ücreti 35 tl. sgknız yoksa 75 tl. sezaryen ikiz dogum benim hastanemde de 1250 tl civarında. ama küvez fiyatlarından haberim yok. benim de ikizlerim var 34. haftadayım durumum iyi görünüyor ama hiç belli olmaz tabii her an bekliyoruz.

küçükçekmecede oturuyorum ben ..
teşekkür ederim listeme ekledim arıcam hastaneleri tek tek bilgi alıcam çok sagolun

Son düzenleme:
benim en yakın arkadaşım ikitelli batıbahat hastanesinde nisan ayında doğum yaptı doktoru da gürkan agralı...arkadaşım doktorundan çok memnun kaldı...

Bağcılar Medipol Üniversitesi Hastanesine de kafandakileri ara sor canım,tavsiye ederim..
Muayene ücretleri inanılmaz ucuz,doğum fiyatları çok komik,bugün pek çok özel hastane ve kurumdan daha konforlu ve lüks ve bildiğim kadarıyla yenidoğan yoğun bakım ünitesi de mevcut..
Önce sitesinden,sonra da hastaneyi arayarak bilgi alabilirsin..

istanbul avrupa yakasında oturuyorum doktor degiştiricem ama hangi hastane hangi doktor bilemiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen????

ikitelli batıbahat hastanesine giden varmı acaba ???

bende kucukcekmecedeyım canım Ben bakırkoyde gıdıyorum ama ozel muayene dr. Eskı dogan hast. Dr idi belkı bılırsın..
Batbahat hast. Ark gıdıyordu sanırım orda hast sahıbı jınekologmus cok memnundu..

kucukcekmecede oturuyor bende ordayım medıpol bıraz terste kalıyor ben asılama tedavım ıcın ordaydım yol baya var 1 saat suruyor .ama hast temız ve guzel ıkız gebelık ıcın ucret 2.800 dogum ve eger gece dogum olursa kendı dr gelmıyor orda sansına kım varsa nobetcı öle oluyormus bana sacma geldı cok:))

merhaba cnm bende bakırköyde ibrahim çelebinin muayenanesine gidiyordum gecen gün rahatsızlandım kaç defa aradım msj attım hiç dönmedi bana para mevzusunu konustuk bide istedigi doktorlara gitmiyoruz diye ilgisini kesti diye düşünüyorum oyüzden doktor arıyorum cnm .. doganı biliyorum orasıda iyi diyorlar cennetkini ama korkuyorumda.. rumeliyi bilirsin orayıda düşünüyorum korkuttular beni işte kadınmı ölmüş bebekmi ölmüş ne batıbahat tüp bebek bölümü oldugu için mantıklı geldi hala daha kararsızım 2 haftam daha var düşünmeye

bu olayada sinir oluyorum bende doktorun gelmiyor insafsızlar sezeryan olucam ben ama allah korusun gece sancılanırsam ne olur bilmem doktorla konuşmak lazım belki gelir de ek ücret aldıklarını biliyorum bunun için bide gerçekten dogum işini ticacarete dökmüşler 2800 ne demek ya allah akıl fikir versin diyorum

Genelde hem tedaviyle hamile kalıyor,
Hem riskli bir gebelik yaşıyor,
Hem ne zaman dopum yapacağımız belli olmayan durumlar yaşıyoruz,
En önemlisi hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesi arıyoruz,
Hem yol yakın olsun istiyoruz,
Hem doktor bizime olsun istiyoruz,
Hem ucuz olsun istiyoruz..
Doğum fiyatlarını araştırmadınız henüz galiba,zira 2.800 lira bu techisatta bi hastne için komik bir fiyat..
Zamanla bunu daha iyi anlayacaksınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…