İstanbul'da Ramazanda Ne Yapılır?

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.558
32.867
798
Günaydın herkese...
Kardeşim bir kaç günlüğüne bizde kalacak. Önümüzdeki 2-3 gün için akşamları neler yapılabilir? Bildiğiniz eğlenceli etkinlikler falan var mıdır? Ne yapacağımızı bilemedik. Akşam eşimin iş çıkışı çıkabilicez ancak, iftar dahil sahura kadar dışarıda olabiliriz.
Önerilerinizi bekliyorum:)

neresinde oturuyorsunuz öncelikle
1)hüsnü ala cafe
2)at pazarı(nargile içilen yerler)
3)sultanahmet
4)eyüp ve çevresi
5)kadınlar çarşısı(fatih)
6)çatladıkapı
vs vs vs bu böyle sürer gider yani çok falza seçenek var

Mutlaka Eyüp te iftar yapın derim oranın atmosferi bambaşka iftardan sonra feshaneyi gezebilirsiniz , ramazanda feshane çok aktif oluyor

Sonra Sultanahmette de iftar yapmanızı tavsiye ederim orda da iftardan sonra takılabilirsiniz sahura kadar

bu iki yer olmazsa olmaz bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Pendik'te oturuyoruz:) Bildiğiniz yapılan etkinlikler, konserler falan varsa onlar da olabilir...
Ben de İstanbul'u bilmiyorum kardeşim de, mutlaka görmemiz gereken nereler olabilir

Pendik'te oturuyoruz:) Bildiğiniz yapılan etkinlikler, konserler falan varsa onlar da olabilir...
Ben de İstanbul'u bilmiyorum kardeşim de, mutlaka görmemiz gereken nereler olabilir

Harbiye açık havada konserler var şu sıralar
Ancak Eyüp, Feshane, Sultanahmet falan trafikten kendini kaybediyor insan, bütün İstanbul oralara hücum ediyor Ramazan olunca
Şahsi görüşüm uzak durun, ezilme derecesinde bir izdiham yaşanıyor
Rezervasyon yaptırabilirseniz Çatladıkapı tesisleri güzel
Hayırlı Ramazanlar

Başka öneri var mı kızlar? Akşam plan yapacağız...

Uzak yerlere gitme imkanınız var mı yoksa pendik civarı Anadolu yakasında yapabileceğini etkinlikler mi istiyorsunuz?
Ben de pendikteyim size katılabilr miyim

Araba ile gidebiliriz:)
Tabi ki yerimiz çok:))

Kızlar peki Taksim'de iftar yapabileceğimiz bir yer var mı çok pahalı olmayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…