Günaydın herkese...
Kardeşim bir kaç günlüğüne bizde kalacak. Önümüzdeki 2-3 gün için akşamları neler yapılabilir? Bildiğiniz eğlenceli etkinlikler falan var mıdır? Ne yapacağımızı bilemedik. Akşam eşimin iş çıkışı çıkabilicez ancak, iftar dahil sahura kadar dışarıda olabiliriz.
Önerilerinizi bekliyorum:)
neresinde oturuyorsunuz öncelikle
1)hüsnü ala cafe
2)at pazarı(nargile içilen yerler)
3)sultanahmet
4)eyüp ve çevresi
5)kadınlar çarşısı(fatih)
6)çatladıkapı
vs vs vs bu böyle sürer gider yani çok falza seçenek var
Günaydın herkese...
Kardeşim bir kaç günlüğüne bizde kalacak. Önümüzdeki 2-3 gün için akşamları neler yapılabilir? Bildiğiniz eğlenceli etkinlikler falan var mıdır? Ne yapacağımızı bilemedik. Akşam eşimin iş çıkışı çıkabilicez ancak, iftar dahil sahura kadar dışarıda olabiliriz.
Önerilerinizi bekliyorum:)
Pendik'te oturuyoruz:) Bildiğiniz yapılan etkinlikler, konserler falan varsa onlar da olabilir...
Ben de İstanbul'u bilmiyorum kardeşim de, mutlaka görmemiz gereken nereler olabilir
Pendik'te oturuyoruz:) Bildiğiniz yapılan etkinlikler, konserler falan varsa onlar da olabilir...
Ben de İstanbul'u bilmiyorum kardeşim de, mutlaka görmemiz gereken nereler olabilir
Harbiye açık havada konserler var şu sıralar
Ancak Eyüp, Feshane, Sultanahmet falan trafikten kendini kaybediyor insan, bütün İstanbul oralara hücum ediyor Ramazan olunca
Şahsi görüşüm uzak durun, ezilme derecesinde bir izdiham yaşanıyor
Rezervasyon yaptırabilirseniz Çatladıkapı tesisleri güzel
Hayırlı Ramazanlar
Uzak yerlere gitme imkanınız var mı yoksa pendik civarı Anadolu yakasında yapabileceğini etkinlikler mi istiyorsunuz?
Ben de pendikteyim size katılabilr miyim
Uzak yerlere gitme imkanınız var mı yoksa pendik civarı Anadolu yakasında yapabileceğini etkinlikler mi istiyorsunuz?
Ben de pendikteyim size katılabilr miyim