Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar 36 yaşındayım, sorunumuz olmadığı halde 2 yıldır bebek yok...
hemen tüp bebek tavsiye etmeyecek,
durumumu anlayıp yapılabilecekler konusunda doğru bir şekilde yönlendirecek bir bayan doktor önerisine ihtiyacım var.
önerilerinizi bekliyorum.
bin bir kararsızlıkla dün akşam sonunda Ataköy hastanesi Tahibe Derici'den randevu aldım ve bugün gittim. kendisine içim çok ısındı, inşallah artık benim doktorum Tahibe hanımdır.
canım pekı sen hangı doktora gıttın bende arastırmadayım ama bulamadım bn avrupa yakasındayım bnm AMH testım yetersız cıktı ondan once hersey normal gozukuyodu sende bıran once o testı yaptır bence ona gore karar verıyor doktorlar
canım üstte yazmıştım zaten, bu mesaja da ilgili kısmı alıntıladım. Tahibe hn benden sadece hsg istedi. elimde bazı tahlil sonuçları vardı onlarla gittim, şimdi bakarım onların arasında AMH var mı. hayırlısıyla Allah bizlere de annelik nasip etsin... amin.
bilmiyorum ki... annem de senin gibi düşünüyor, direk tüp bebek deneyin diyor ama tüp olsa da illa tutacak diye bir şey yok maalesef. bunu burada yazan, üç kere bilmem kaç kere denemiş-tutmamış onlarca üyenin yazdıklarından görüyoruz maalesef.ama bekleme derım normal yolla olmasını
bilmiyorum ki... annem de senin gibi düşünüyor, direk tüp bebek deneyin diyor ama tüp olsa da illa tutacak diye bir şey yok maalesef. bunu burada yazan, üç kere bilmem kaç kere denemiş-tutmamış onlarca üyenin yazdıklarından görüyoruz maalesef.
ayrıca şahit olduklarımız var, doktorların hiç umut vermediği insanlar anne baba olmuş.
ben iki senedir bir şey yapmadan bekledim, vakti saati vardır dedim ama gördüm ki doğru düzgün bir dua bile edemiyorum şöyle içtenlikle. şimdi en azından bu yolda olurum, uğraşırken bir taraftan da içtenlikle isterim, dua ederim de, çare aramanın -çabalamanın karşılığına rabbim verir inşallah...
istiyorum elbette ama şu halde ne istediğimi biliyorum ne istemediğimi...
cuma vakti çıktı, öyle gördüm mesajını :) teşekkür ederim canım, inşallah seneye -hayırla, sağlıkla birlikte, en güzel şekilde- kucağımızda olur bebekler :) amin.evet cnm dua herseyın ılacı 4 cuma ust uste ya evvel ısmı serıfını 1000 kere okumak ıyımıs cocuk ısteyenlerın ben okudum bugun cuma sende dene derım
cuma vakti çıktı, öyle gördüm mesajını :) teşekkür ederim canım, inşallah seneye -hayırla, sağlıkla birlikte, en güzel şekilde- kucağımızda olur bebekler :) amin.