istanbulda sebepsiz infertilitede bayan doktor tavsiyesi

zuzumi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
75
11
98
İstanbul
arkadaşlar 36 yaşındayım, sorunumuz olmadığı halde 2 yıldır bebek yok...
hemen tüp bebek tavsiye etmeyecek,
durumumu anlayıp yapılabilecekler konusunda doğru bir şekilde yönlendirecek bir bayan doktor önerisine ihtiyacım var.
önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar daha önce sorunum olmadığını öğrendim, eşim de tahlil verdi şükür ondan da bir engel yok. tedaviyle de tedavisiz de veren Allah böyle versin dedim dua ettim iki sene bekledim.
gideyim dediğimden beri doktor arıyorum, onlarca isim var, kafam çok karıştı: kime gidilir ne yapılır, ilk önce klomen vs sonra aşılama.....
diğer bir seçenek yine doktoru vs bırakmak, beklemek. biz evlendiğimizden beri stres içindeydik. çocuğum olmuyor stresi değil de başka mevzular. şimdi bir fırsat gözüküyor, bütün sorunları ardımızda bırakıp uzaklara gidiyoruz. düşüncelerim devamlı değişiyor, bir diyorum şu bebek işini halletmeden gitmeyelim, bir diyorum gidersek stressiz bir hayat olacak inşallah, bebek olur mu ki artık???
tedavi için kalıp kalmamak bir yana en azından hiçbir sorun olmadığına emin olmak için, beni iyice tetkik edecek bir bayan doktora illa ki gitmeliyim, memnun kalırsam doktorun yönlendirmesine göre karar veririm.
lütfen bir doktor adı, olmadı bir akıl verin yapayalnızım, kimsem yok....

kendi konuma kendim cevap vereyim:
arkadaşlar konuyu açtığım zamandan beri araştırıyorum, doktor seçimimde en büyük yardımcım kk oldu öncelikle bunu belirtmeliyim. bin bir kararsızlıkla dün akşam sonunda Ataköy hastanesi Tahibe Derici'den randevu aldım ve bugün gittim. kendisine içim çok ısındı, inşallah artık benim doktorum Tahibe hanımdır. daha önce iki ayrı doktora gitmiştim, üzerinden bir sene geçmiştir isimlerini bile hatırlamıyorum.

dilerim inşallah bu ay bebek olur da rahim filmi çektirip götürmeye gerek kalmaz amin...

şu an fark ettim ki son yazdığım cümleyi bana kurdurtan Allah'ın izniyle kendisidir. iki yıldır bebek istiyorum, öyle bir umutsuzluk içindeymişim ki artık, aylardır bu cümleyi inanarak kurmamıştım. şu an gözlerim doldu... artık hamile kalma ihtimalini hepten aklımdan çıkarmışken gözlerimin içine bakarak, samimiyetle "inşallah gelmezsin" demesi hiç hafife alınacak bir şey değilmiş meğer. günde onlarca insana bakıyor olmakla, profesyonellikle elden bırakılmaması gereken samimiyet de bir doktora en çok yakışan şeymiş, bir kez daha gördüm.

buradan doktor tavsiyesinde bulunan, deneyimlerini paylaşan tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun. tüm bebek isteyenlere rabbim hayırlı-sağlıklı bir şekilde annelik nasip etsin, hamileleri sağlıkla tamamına erdirsin.

arkadaşlar 36 yaşındayım, sorunumuz olmadığı halde 2 yıldır bebek yok...
hemen tüp bebek tavsiye etmeyecek,
durumumu anlayıp yapılabilecekler konusunda doğru bir şekilde yönlendirecek bir bayan doktor önerisine ihtiyacım var.
önerilerinizi bekliyorum.

canım pekı sen hangı doktora gıttın bende arastırmadayım ama bulamadım bn avrupa yakasındayım bnm AMH testım yetersız cıktı ondan once hersey normal gozukuyodu sende bıran once o testı yaptır bence ona gore karar verıyor doktorlar

bin bir kararsızlıkla dün akşam sonunda Ataköy hastanesi Tahibe Derici'den randevu aldım ve bugün gittim. kendisine içim çok ısındı, inşallah artık benim doktorum Tahibe hanımdır.

canım pekı sen hangı doktora gıttın bende arastırmadayım ama bulamadım bn avrupa yakasındayım bnm AMH testım yetersız cıktı ondan once hersey normal gozukuyodu sende bıran once o testı yaptır bence ona gore karar verıyor doktorlar

canım üstte yazmıştım zaten, bu mesaja da ilgili kısmı alıntıladım. Tahibe hn benden sadece hsg istedi. elimde bazı tahlil sonuçları vardı onlarla gittim, şimdi bakarım onların arasında AMH var mı. hayırlısıyla Allah bizlere de annelik nasip etsin... amin.

Son düzenleme:
canım üstte yazmıştım zaten, bu mesaja da ilgili kısmı alıntıladım. Tahibe hn benden sadece hsg istedi. elimde bazı tahlil sonuçları vardı onlarla gittim, şimdi bakarım onların arasında AMH var mı. hayırlısıyla Allah bizlere de annelik nasip etsin... amin.

kusura bakma canım gormemısım hayırlısı olsun hakkımızdan benmde butun tahlıllerım normal cıkmıstı en son bu teste bakıldı son asamada yanı dusuk cıktı malesef yetersız degıl cok sukur ama dusuk ıste amin canım ınsallah ama bekleme derım normal yolla olmasını bende 28 yasındayım olsaydı olur dıyorum normal yolla artık yoruldum beklemekten ben bı kac cocuk ıstıyorum:emir_bebek::emir_bebek: o yuzdende erken davranmam lazım kuzenım 7 senedır beklıyo hep normal olur bekleyın dıye dıye 7 sene oldu sımdı 2 asılamasını yaptırcak ılkı tutmadı o bana dedıkı bosa cabalamısım yıllardır

ama bekleme derım normal yolla olmasını
bilmiyorum ki... annem de senin gibi düşünüyor, direk tüp bebek deneyin diyor ama tüp olsa da illa tutacak diye bir şey yok maalesef. bunu burada yazan, üç kere bilmem kaç kere denemiş-tutmamış onlarca üyenin yazdıklarından görüyoruz maalesef.
ayrıca şahit olduklarımız var, doktorların hiç umut vermediği insanlar anne baba olmuş.
ben iki senedir bir şey yapmadan bekledim, vakti saati vardır dedim ama gördüm ki doğru düzgün bir dua bile edemiyorum şöyle içtenlikle. şimdi en azından bu yolda olurum, uğraşırken bir taraftan da içtenlikle isterim, dua ederim de, çare aramanın -çabalamanın karşılığına rabbim verir inşallah...
istiyorum elbette ama şu halde ne istediğimi biliyorum ne istemediğimi...

Son düzenleme:
banada tup bebk cok uzak gelıyodu hıc basımıza gelmıcek gıbı dusunuyodum ama artık baska carem yok gıbı gorunuyor

bilmiyorum ki... annem de senin gibi düşünüyor, direk tüp bebek deneyin diyor ama tüp olsa da illa tutacak diye bir şey yok maalesef. bunu burada yazan, üç kere bilmem kaç kere denemiş-tutmamış onlarca üyenin yazdıklarından görüyoruz maalesef.
ayrıca şahit olduklarımız var, doktorların hiç umut vermediği insanlar anne baba olmuş.
ben iki senedir bir şey yapmadan bekledim, vakti saati vardır dedim ama gördüm ki doğru düzgün bir dua bile edemiyorum şöyle içtenlikle. şimdi en azından bu yolda olurum, uğraşırken bir taraftan da içtenlikle isterim, dua ederim de, çare aramanın -çabalamanın karşılığına rabbim verir inşallah...
istiyorum elbette ama şu halde ne istediğimi biliyorum ne istemediğimi...

evet cnm dua herseyın ılacı 4 cuma ust uste ya evvel ısmı serıfını 1000 kere okumak ıyımıs cocuk ısteyenlerın ben okudum bugun cuma sende dene derım

evet cnm dua herseyın ılacı 4 cuma ust uste ya evvel ısmı serıfını 1000 kere okumak ıyımıs cocuk ısteyenlerın ben okudum bugun cuma sende dene derım
cuma vakti çıktı, öyle gördüm mesajını :) teşekkür ederim canım, inşallah seneye -hayırla, sağlıkla birlikte, en güzel şekilde- kucağımızda olur bebekler :) amin.

cuma vakti çıktı, öyle gördüm mesajını :) teşekkür ederim canım, inşallah seneye -hayırla, sağlıkla birlikte, en güzel şekilde- kucağımızda olur bebekler :) amin.

olsun cnm ben dıkkat etmedım cuma saatıne cektım valla blırsız saatlerde :)

Back
X