Tüp Bebek Merkezleri istanbulda sgk anlaşmalı tüp bebek merkezleri hangileri?

sadecedilek

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
808
23
318
çapadan heyet raporum çıktı. ama eylüle randevu veriyorlar. eğer fiyat çok fazla olmazsa rapor alıp dışarıda yaptırabilirz. bilgi topluyorum şimdi. sgk anlaşmalı tüp bebek merkezlerini yazabilir misinz istanbul için?

çapadan heyet raporum çıktı. ama eylüle randevu veriyorlar. eğer fiyat çok fazla olmazsa rapor alıp dışarıda yaptırabilirz. bilgi topluyorum şimdi. sgk anlaşmalı tüp bebek merkezlerini yazabilir misinz istanbul için?

merhaba, Çapa'dan rapor almanız ne kadar sürdü acaba ve hangi işlemlerden geçtiniz???

merhaba, Çapa'dan rapor almanız ne kadar sürdü acaba ve hangi işlemlerden geçtiniz???

merhaba, çapada tüp bebek raporu almak için 3 aşılama yaptırmam gerekti. 3. sü de negatif sonuçlanınca gerekli belgeleri hazırladıktan sonra 1 ayda çıkıyor rapor. ama hormon tahlilleri vs bazen uzun sürebilir. malum bazı testler adetin 3. günü yapılıyor. tekrarlamak gerekirse 1 ay uzuyor süreç. ama onun dışında zor değil fazla. çok uzun da sürmüyor. probleminiz ne bilmiyorum ama eğer erkek faktörü varsa aşılamaya gerek bile kalmadan direk tüp bebek diyebilirler o zaman daha kısa sürer.
allah kolaylık versn.

merhaba, çapada tüp bebek raporu almak için 3 aşılama yaptırmam gerekti. 3. sü de negatif sonuçlanınca gerekli belgeleri hazırladıktan sonra 1 ayda çıkıyor rapor. ama hormon tahlilleri vs bazen uzun sürebilir. malum bazı testler adetin 3. günü yapılıyor. tekrarlamak gerekirse 1 ay uzuyor süreç. ama onun dışında zor değil fazla. çok uzun da sürmüyor. probleminiz ne bilmiyorum ama eğer erkek faktörü varsa aşılamaya gerek bile kalmadan direk tüp bebek diyebilirler o zaman daha kısa sürer.
allah kolaylık versn.

ben İstanbuldayım. 2 yıl kadar Ankaradaydım. Orada araştırma hastanesine hormon tahlilleri + ultrason + muayene + smear testi yaptırdım. Doktor gebeliğe engel bir durum olmadığını söyleyince eşim muayene oldu, ultrason çektirdi ve temiz çıktı, fakat sperm tahlili iyi çıkmadı. <5MİLYON çıktı. diğer bütün satırlar sıfır çıktı. alttaki not dikkatimi çekti. 'Nadir sahada birkaç hareketli sperm görülmüştür' yazıyordu. doktor aşılama olmaz direk tüp bebek dedi. ama sperm tahlillerini 3 kez tekrarlamak gerekiyormuş.

durum bu şekilde arkadaşım. şimdi istanbulda nerden başlamam gerekiyor bilemiyorum. acaba önce aşılama şart derler mi bilemiyorum. şuan ev borcuna girdik ve devlette yaptırmak zorundayım, nasıl ve nerden başlasam....gözümde çok büyüyor.

Back
X