• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbulda sgklı tüp bebek yapılan merkez ve doktor önerisi

3oglanannesi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
2.906
5.510
158
slm arkadaslar benim 1 sgklı 1 sgksız 2 tüp denemem oldu.şimdi sgklı 2.tüp denemem için merkez ve doktor arıyorum..benim doktorum umut tüp bebk merkezinde ulun uluğ beydi.ama kendisini hastanenin sitesinin doktor listesinde göremedim ayrıldı galiba.oyuzden yeni bir yer arıyorum.sorun sperm sayı ve morfoloji bizim.

slm arkadaslar benim 1 sgklı 1 sgksız 2 tüp denemem oldu.şimdi sgklı 2.tüp denemem için merkez ve doktor arıyorum..benim doktorum umut tüp bebk merkezinde ulun uluğ beydi.ama kendisini hastanenin sitesinin doktor listesinde göremedim ayrıldı galiba.oyuzden yeni bir yer arıyorum.sorun sperm sayı ve morfoloji bizim.
bizim sorunumuzda aynı... Biz istanbul tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum. 3 tane doktor var, benim doktorum emre karatekelioğlu. Doktorumuda merkezide gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Rabbim bu defa hayallerine kavuştursun:KK68:

sgklı dimi dediğiniz yer.peki ücret olarak öğrenebilirmiyim.
Unuttum söylemeyi... Bşde imsi tekniği uyguluyolar o ekstra 100 euro ama bize uygulanamadı sayımız 1 milyondan azdı. İmsi için 5 nilyondan fazla olmalıymış. Tabi istege bağlı istersen uygulatmayadabilirsin

5 yıllık evliliğimizin son 3 yılında büyük umutlarla beklediğimiz bebeğimize kavuşmak istiyorduk. Başarısızlıkla sonuçlanan 2 aşılama ve bir tüp bebek denemesinden sonra başka bir hastanede yaptığımız diğer bir tüp bebek denemesi de yine başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Aşılamalarla birlikte toplam 4 denemede başından sonuna kadar bizim için hem büyük hayal kırıklığıyla hem de maddi olarak büyük sıkıntılarla doluydu. Her geçen gün içtiğimiz su ve yediğimiz yemekten tat almamaya başlamıştık. Ta ki Mustafa ACET ile tanışma fırsatı bulana kadar.Her şey o dakikadan sonra başladı. O güne kadar bizi kimsenin dinlemediği kadar dinleyen, tahlil sonuçlarımızı dikkatlice inceleyen ve en ufak ayrıntıya dahi dikkat eden, kendinden emin, insana güven veren, ticari kaygısı olmayan, her hastaya aynı ilacı vermeyen, hastanın durumuna göre ilaç veren ve tedavi uygulayan bir doktor vardı artık karşımızda. Ve Mustafa ACET doktorumuzla başladığımız ilk tedavi sonucunda bugün hamile olduğumu öğrendim. Şükürler olsun ki onun vesilesiyle bu sevinci yaşadık. Allaha binlerce kez şükürler olsun. Allahda Mustafa ACET'ten binlerce kez razı olsun. Dileyen,isteyen ancak bebeğine kavuşamayan herkese gönül rahatlığıyla doktorumuz Mustafa Bey'i tavsiye ediyorum.

Back
X