İstanbul'da Tüp bebek doktor tavsiyesi

Snaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
947
594
33
29
Merhabalar 2 buçuk yıldır evliyim 2 buçuk senedir bebeğimiz olmuyor bende pko var düzenli adet olmiyorum zaten bazen aylarca olmuyorum hatta. kadın doğum doktorum aşılama denememizi istedi başka bı hastaneye yönlendirdi geçen ay denedik hersy çok güzel ilerlemişti ama negatif sonuç aldım bende tekrar aşılama denemek istemiyorum şansı çok düşük negatif görünce insanın piskolojisi kötü oluyor bende tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdim bekleyip başka sorunlarımızın çıkmasından korkuyorum rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah🤲 tabiki ben baya araştırdım 2 doktor arasında kaldım
Behceci umut Cem Çelik
Memorial Semra kahraman
Bu iki doktorda kararsız kaldım bana yardımcı olur musunuz 😊

• Beğen
Reactions: Z P
Merhabalar 2 buçuk yıldır evliyim 2 buçuk senedir bebeğimiz olmuyor bende pko var düzenli adet olmiyorum zaten bazen aylarca olmuyorum hatta. kadın doğum doktorum aşılama denememizi istedi başka bı hastaneye yönlendirdi geçen ay denedik hersy çok güzel ilerlemişti ama negatif sonuç aldım bende tekrar aşılama denemek istemiyorum şansı çok düşük negatif görünce insanın piskolojisi kötü oluyor bende tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdim bekleyip başka sorunlarımızın çıkmasından korkuyorum rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah🤲 tabiki ben baya araştırdım 2 doktor arasında kaldım
Behceci umut Cem Çelik
Memorial Semra kahraman
Selam canım. Öncelikle hayırlısı olsun. 2 dr için de çok güzel şeyler okudum bu zamana kadar. Yani zaten labaratuvar ve dr ları için bahçeci ve memorial tavsiye ediliyor. Ön görüşme yaparak netleştirebilirsin veya evine yakın olanı tercih edebilirsin. Sürekli git gel vs bu da yorucu oluyor

Selam canım. Öncelikle hayırlısı olsun. 2 dr için de çok güzel şeyler okudum bu zamana kadar. Yani zaten labaratuvar ve dr ları için bahçeci ve memorial tavsiye ediliyor. Ön görüşme yaparak netleştirebilirsin veya evine yakın olanı tercih edebilirsin. Sürekli git gel vs bu da yorucu oluyor
Evet canım oda doğru yol hiç önemli değil sonu güzel olsun gider gelirim hangisi iyiyse bgn Memoriali aradım oranın ön görüşmesi ücretsiz mis istediğiniz zaman gelebilirsiniz dedi ama behceci ocağın 14 üne randevu verdi buranın ön görüşmesi ucretliymis fiyat bilgilerini de aldım ama kafam karıştı vallah ya

Behceci umut Cem Çelik
Memorial Semra kahraman

İkisininde bilmiyorum canım acedemy fulya mustecep kavrut derim 🥰işini düzgün yapan mükemmel bir doktor. Kimi gonderdiysem Allah in izniyle hamile kaldı 🧡🧡

İkisininde bilmiyorum canım acedemy fulya mustecep kavrut derim 🥰işini düzgün yapan mükemmel bir doktor. Kimi gonderdiysem Allah in izniyle hamile kaldı 🧡🧡
Çok özel değilse sizin sorun varmiydi acaba canım

• Beğen
Ücretleri hatirliyormusunuz acaba
Canım doktorum benim fulya bahcecideydi ben ilk tüp bebeği orda yaptırdım oğlum şuan 2 yaşında 16 bin harcadık genetik de içinde. İkincisinde fulya acedemyde yaptırdım iğneler falan 5bucuk tutmuştur hala da ilaç iğne parası veriyoruz

Canım doktorum benim fulya bahcecideydi ben ilk tüp bebeği orda yaptırdım oğlum şuan 2 yaşında 16 bin harcadık genetik de içinde. İkincisinde fulya acedemyde yaptırdım iğneler falan 5bucuk tutmuştur hala da ilaç iğne parası veriyoruz
Anladım çok teşekkür ederim canım gerçekten kararr vermek çok zor ücretleri hemen hemen yakın inşallah bende tek seferde sonuç alırım ya 🤲

• Beğen
Siz hani hastanede tedavi gördünüz

Behceci umut Cem Çelik
Memorial Semra kahraman
merhaba sız hangı dr tercıh ettınız acaba?

merhaba sız hangı dr tercıh ettınız acaba?
Memorial Semra kahraman herkes orayı daha çok tavsiye etti laboratuarlari çok iyi dediler bahcecide zaten iyi ama en çok Memorial yorumu aldım oyuzden ona karar verdim
Mesela ben ilk bahceciyi aradım randevu için ocağın 14 üne verdiler randevu doluymuş dediler size vitaminler yazacaz onları gelmeden 15 gün önce kullanmaya başlayın dediler
Bı kaç gün sonra Memorial i aradım Orasida ilk muane ücretsiz dedi sizden tahliller istecez Semra hanım ve ekibi birlikte inceleyecekler sizi muane edecek ona göre dediler
Eşimde bahçeci daha bizden hiç bı tahlil istemeden direk 750 TL lik ilaç yazıyor yani değerlere bakmadan ama Memorial direk tahlillerde gelin dedi için Memorial e gidelim dedi

bende memorial a gidiyorum umarım guzel olur. insallah sizin de dualarınız kabul olur. allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder. inşallah benim de. sizin yaşınız genç bu noktada benden avantajlısınız. siz hangi aşamadasınız tedaviye başladınız mı acaba?

bende memorial a gidiyorum umarım guzel olur. insallah sizin de dualarınız kabul olur. allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder. inşallah benim de. sizin yaşınız genç bu noktada benden avantajlısınız. siz hangi aşamadasınız tedaviye başladınız mı acaba?
Aminnn inşallah rabbim hepmize nasip etsin inşallah canım🤲
Ben daha başlamadım hafta gidecem tahlillerimi yaptırıyorum şuan ilk muaneye gidecem inşallah

Back
X