İstanbul'da Tüp bebek doktor tavsiyesi

bende sanırım bu hafta yeniden başlıcam canım sen hangi doktorla başlayacaksın bakalım. Ben şimdiye kadar hemen hemen hepsine denk geldim 6 aydır memorial da umut kesmeden devam ediyorum inşallah bu ay transfer umudumu yitirmedim inşallah bu ay olur artık çok üzülüyorum:( inşallah sende bebişlerini kucağına alırsın. allah söyletti sanrım

bende sanırım bu hafta yeniden başlıcam canım sen hangi doktorla başlayacaksın bakalım. Ben şimdiye kadar hemen hemen hepsine denk geldim 6 aydır memorial da umut kesmeden devam ediyorum inşallah bu ay transfer umudumu yitirmedim inşallah bu ay olur artık çok üzülüyorum:KK43: inşallah sende bebişlerini kucağına alırsın. allah söyletti sanrım
İnşallah bu tedavide bebeğinin mucdesini alırsın inşallah sana sımsıkı tutunur inşallah canım üzülme inşallah bu sefer yüzün gülecek canım ♥️
Siz memnunmusunuz 6 aydır ne tedavi gordunuz özel değilse sorununuz varmiydi

canım şimdi gördüm aslında hsg de ve diğer tahlillerde sorun yoktu. biz pandemi biter bitmez mayıs sonunda hastaneye başladık iğneleri kullandık ama haziranda yumurtaların yeterli gelişimi olmadığı söylendi sonra yine tahlilller bazen hergun muayeneye çağırıldım tekrar iğneler detaylı kontroller yumurtalar a kalite ama yaş sebebiyle genetige gitti gerçi genetik olmasını bizde istedik canım ama genetik olumsuz çıktı ve bu gunlere geldik yeni regl de yeniden başlıcaz. umut kesmiyoruz inşallah canım bir an önce bende hamile kalırım. artık çok yoruldum ve uzuldum:(

İnşallah bu tedavide bebeğinin mucdesini alırsın inşallah sana sımsıkı tutunur inşallah canım üzülme inşallah bu sefer yüzün gülecek canım ♥️
Siz memnunmusunuz 6 aydır ne tedavi gordunuz özel değilse sorununuz varmiydi
çok ince detaylı muayeneleri ve incelemeleri var onu es geçmek istemiyorum canım mesela bana isteselerdi bu sure içinde 2 belki 3 kez transfer yapabilirlerdi ama bana da soyledikleri senin umutlarını kırmak istemiyoruz doğu zamanda doğru yumurtayla transfer yapalım diyorlar ama ne bileyim ben acelemi ediyorum ama yaş hızlı geçiyor. :(

çok ince detaylı muayeneleri ve incelemeleri var onu es geçmek istemiyorum canım mesela bana isteselerdi bu sure içinde 2 belki 3 kez transfer yapabilirlerdi ama bana da soyledikleri senin umutlarını kırmak istemiyoruz doğu zamanda doğru yumurtayla transfer yapalım diyorlar ama ne bileyim ben acelemi ediyorum ama yaş hızlı geçiyor. :KK43:
Bende gidecem tahlillerimi yaptırdım bakalım bana diyecekler bu arada kaç yaşındasınız

canım şimdi gördüm aslında hsg de ve diğer tahlillerde sorun yoktu. biz pandemi biter bitmez mayıs sonunda hastaneye başladık iğneleri kullandık ama haziranda yumurtaların yeterli gelişimi olmadığı söylendi sonra yine tahlilller bazen hergun muayeneye çağırıldım tekrar iğneler detaylı kontroller yumurtalar a kalite ama yaş sebebiyle genetige gitti gerçi genetik olmasını bizde istedik canım ama genetik olumsuz çıktı ve bu gunlere geldik yeni regl de yeniden başlıcaz. umut kesmiyoruz inşallah canım bir an önce bende hamile kalırım. artık çok yoruldum ve uzuldum:KK43:
Üzülme rabbim nasip edecek inşallah🤲 en kısa zamanda mucdeli haber alırsın inşallah canım benim rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah 🤲

Merhabalar 2 buçuk yıldır evliyim 2 buçuk senedir bebeğimiz olmuyor bende pko var düzenli adet olmiyorum zaten bazen aylarca olmuyorum hatta. kadın doğum doktorum aşılama denememizi istedi başka bı hastaneye yönlendirdi geçen ay denedik hersy çok güzel ilerlemişti ama negatif sonuç aldım bende tekrar aşılama denemek istemiyorum şansı çok düşük negatif görünce insanın piskolojisi kötü oluyor bende tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdim bekleyip başka sorunlarımızın çıkmasından korkuyorum rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah🤲 tabiki ben baya araştırdım 2 doktor arasında kaldım
Behceci umut Cem Çelik
Memorial Semra kahraman
Bu iki doktorda kararsız kaldım bana yardımcı olur musunuz 😊
Bende pko hastasıyım ve tüp bebek denememi acıbadem ınternatıonal hastanesinde murat arslan hocaya gittim .tavsiye ederim.👍🏿

Bende pko hastasıyım ve tüp bebek denememi acıbadem ınternatıonal hastanesinde murat arslan hocaya gittim .tavsiye ederim.👍🏿
Oranın ucretleri nasıl biliyormusunuz

Back
X