İstanbul’da tüp bebek yaptıranlar 🙏🏻

Çok teşekkür ederim inşallah bir kaç ay sonra tekrar başlamayı düşünüyoruz ama sıfırdan başlamak o kadar zor ki ben o 4 tane embriyoma güveniyordum birinci olmasa ikinci diye şimdi her şey baştan 🤦🏻‍♀️
Allah yardımcınız olsun beslenmenizi düzeltin eşinizle ikiniz

Allah yardımcınız olsun beslenmenizi düzeltin eşinizle ikiniz
Kesinlikle katılıyorum beslenme çok önemli benimde 3.denemem ilk ikisinde aynı merkezde denedim sonra acıbadem maslakta denemeye karar verdik. başarısız sonuçlar nedeniyle ilk önce prp yapıldı sonra tedavi başladı ve daha önce sadece 3 er adet yumurta toplanırken ve dondurma aşamasına hiç gidememiştik bir kere de transfer olmuştum eski merkezde , prp sonrası 7 tane yumurta toplandı ve mikroçip uygulandı 5 tane embriyo 3.günde donduruldu. 2 ay önce histeroskopi ameliyatı oldum. Bu hafta şimdi spiral çıkacak ve yeniden hsg çektireceğim doktorum ona göre transfer günü için gün verecek inş. Gerçekten zor süreçler Allah hepimizin yardımcısı olsun inş. bebişlerimizi kucağımıza versin hayırlı evlatlar yetiştirelim ülkemize inş. maddi imkanlarınız varsa tekrar iyi bir merkez araştırıp deneyin bence. İstanbul da iseniz kişiye özel tedavi Acıbadem Maslak hastanesini tavsiye ederim. Sonuçta bizim gibi Yaş sıkıntınız da yok sizin.

Kesinlikle katılıyorum beslenme çok önemli benimde 3.denemem ilk ikisinde aynı merkezde denedim sonra acıbadem maslakta denemeye karar verdik. başarısız sonuçlar nedeniyle ilk önce prp yapıldı sonra tedavi başladı ve daha önce sadece 3 er adet yumurta toplanırken ve dondurma aşamasına hiç gidememiştik bir kere de transfer olmuştum eski merkezde , prp sonrası 7 tane yumurta toplandı ve mikroçip uygulandı 5 tane embriyo 3.günde donduruldu. 2 ay önce histeroskopi ameliyatı oldum. Bu hafta şimdi spiral çıkacak ve yeniden hsg çektireceğim doktorum ona göre transfer günü için gün verecek inş. Gerçekten zor süreçler Allah hepimizin yardımcısı olsun inş. bebişlerimizi kucağımıza versin hayırlı evlatlar yetiştirelim ülkemize inş. maddi imkanlarınız varsa tekrar iyi bir merkez araştırıp deneyin bence. İstanbul da iseniz kişiye özel tedavi Acıbadem Maslak hastanesini tavsiye ederim. Sonuçta bizim gibi Yaş sıkıntınız da yok sizin.
Sisli memorialde mi oldu önceki denemelerini? Ben acibademe asla güvenmiyorum çünkü para odakli bir hastane benim pgtli embriyomu acibadem maslakta kurtaj ile almaya kalktılar sisli memorialde 2.denemem başarısız olmuştu sonra acibadem maslaga gittim ben bana rahmin kalp şeklinde 3.500 liraya emar istediler ameliyat olcsksin dediler ben sonra Semra kahramana gittim boyle diyorlar diye ksdin benim rahmimi ultrasonda 4 boyutlu fotoğrafladi al bunu gotur kafalarına göre iş yapmasınlar dedi ben o rahimde kurtaj yapmak istedikleri sağlıksız dedikleri oglumu 37.haftada doğurdum acibadem maslak para odakli bir hastane ben orda hic ama hiç güven duyamadım bi hayırda gormedim ins siz saglikla orda bebeğinizi kucağınıza alırsınız.kalan emnriyolarinizi imha etmek isterseniz de gözünüzle görün imha olurken arkadaşım 4 yıl önce orda denemisti sonra başka merkeze geçmek istedi imha edin diye imza attı bi kac ay önce burda 2 embriyonuz var denemek ister misiniz diye aradılar

Sisli memorialde mi oldu önceki denemelerini? Ben acibademe asla güvenmiyorum çünkü para odakli bir hastane benim pgtli embriyomu acibadem maslakta kurtaj ile almaya kalktılar sisli memorialde 2.denemem başarısız olmuştu sonra acibadem maslaga gittim ben bana rahmin kalp şeklinde 3.500 liraya emar istediler ameliyat olcsksin dediler ben sonra Semra kahramana gittim boyle diyorlar diye ksdin benim rahmimi ultrasonda 4 boyutlu fotoğrafladi al bunu gotur kafalarına göre iş yapmasınlar dedi ben o rahimde kurtaj yapmak istedikleri sağlıksız dedikleri oglumu 37.haftada doğurdum acibadem maslak para odakli bir hastane ben orda hic ama hiç güven duyamadım bi hayırda gormedim ins siz saglikla orda bebeğinizi kucağınıza alırsınız.kalan emnriyolarinizi imha etmek isterseniz de gözünüzle görün imha olurken arkadaşım 4 yıl önce orda denemisti sonra başka merkeze geçmek istedi imha edin diye imza attı bi kac ay önce burda 2 embriyonuz var denemek ister misiniz diye aradılar
Bende Memorial Bahçelievlerde başlamak istedim daha yakın diye ancak ordaki dr ayrılıp bahçeci ye geçmişti ve orda normal kadın doğuma bakan ilknur hn ile başladık hiç yumurta yok dedi diğer aya gel gittim 1 tane var büyütelim dedi iğne verdi 3-4 günde gittim hiç büyümedi dedi tedaviyi sonlandırdı. Daha sonra bahçeciye gittik 2 denememi orda gerçekleştirdik her seferinde 3 er yumurta toplandı 3 embiriyo elde edildi 1 tanesi 5.güne gitti ve taze transfer olmuştum ama tutmadı, sonra 2. kez aynı yerde deneyelim dedik yine 3 yumurta toplandı ancak 5.güne hiç gidemedi :( gitseydi dondurulup öyle transfer deneyecektik. Sonra Acıbadem de görümcem yaptırmıştı ikizleri var maşallah şuan 9 yaşındalar hatta 3.bebeği de hiç tedavisiz normal oldu pandemide :) o yüzden iyi bir merkez tercih ettik. para odaklı gibi bakılsa da sonuçta %100 sonuç elde edilmesi için gerekli diye düşünüyorum. Elbette yapılan tetkiklerin bir maliyeti var sonuçta özel hastane ve lüks semtte her zaman sanatçılarında orda tedavi olduğu lüks segment hastane. Şimdiye kadarki süreçte diğer yerle kıyasladığımda kafamda ne soru oluşsa hemşireler var whatsapptan sorduğumuzda anında cevapla geri dönüş sağlıyorlar. İlgi ve alakadan memnunum çok şükür. Diğer taraflarda hızlı bir tedavi uygulanırken burda daha temkinli devam ediyoruz

Bende Memorial Bahçelievlerde başlamak istedim daha yakın diye ancak ordaki dr ayrılıp bahçeci ye geçmişti ve orda normal kadın doğuma bakan ilknur hn ile başladık hiç yumurta yok dedi diğer aya gel gittim 1 tane var büyütelim dedi iğne verdi 3-4 günde gittim hiç büyümedi dedi tedaviyi sonlandırdı. Daha sonra bahçeciye gittik 2 denememi orda gerçekleştirdik her seferinde 3 er yumurta toplandı 3 embiriyo elde edildi 1 tanesi 5.güne gitti ve taze transfer olmuştum ama tutmadı, sonra 2. kez aynı yerde deneyelim dedik yine 3 yumurta toplandı ancak 5.güne hiç gidemedi :KK43: gitseydi dondurulup öyle transfer deneyecektik. Sonra Acıbadem de görümcem yaptırmıştı ikizleri var maşallah şuan 9 yaşındalar hatta 3.bebeği de hiç tedavisiz normal oldu pandemide :) o yüzden iyi bir merkez tercih ettik. para odaklı gibi bakılsa da sonuçta %100 sonuç elde edilmesi için gerekli diye düşünüyorum. Elbette yapılan tetkiklerin bir maliyeti var sonuçta özel hastane ve lüks semtte her zaman sanatçılarında orda tedavi olduğu lüks segment hastane. Şimdiye kadarki süreçte diğer yerle kıyasladığımda kafamda ne soru oluşsa hemşireler var whatsapptan sorduğumuzda anında cevapla geri dönüş sağlıyorlar. İlgi ve alakadan memnunum çok şükür. Diğer taraflarda hızlı bir tedavi uygulanırken burda daha temkinli devam ediyoruz
Memorial bahcelievler yeni yapılan bir hastane ve kadro sağlam değil şu an orada başlamak talihsizlik olmuş ama bazı şeyler yaşanması gerekiyor maalesef ins bundan sonraki sürecimiz güzel sonuçlanır

Memorial bahcelievler yeni yapılan bir hastane ve kadro sağlam değil şu an orada başlamak talihsizlik olmuş ama bazı şeyler yaşanması gerekiyor maalesef ins bundan sonraki sürecimiz güzel sonuçlanır
Ama Şişli memorial e bağlı demişlerdi o yüzden güvenmiştim. Memorial grubuna özel sağlık sig. ile de bir kaç defa gitmiştim prof. gittim baş parmağımda uyuşmazlık karıncalanma vardı hemen ameliyat dedi eşim kabul etme hemen medikal park bahçelievler hastanesinde ortopedi uzmanına gittik b12 vitamin ve atel verdi 1,5 haftada iyileşti ve şuan öyle bir durum söz konusu değil. Profesörler özel hastanede hastayı canlı para gibi görüyorlar hemen keselim biçelim. hem de bu yüzden hastanelerine güvenim kalmadı hiç. bu yüzden Acıbadem grubu hastanelere daha çok güveniyorum. Amin inş. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. sonuçları burada paylaşırım. .:)

Bende histereskopi olucam,bidaki adette tedavi baslicak, banada surekli sen ne iş yapiyoaun diyordu hem odada sordu hem muayne ederken 2 sefer ne iş yapiyoaun diyo bana sonra esin ne is yapiyor diyo sanki şey eminonunde almanci musteri avina cikan esnaflar gibi hiç hoşlanmadim
Histereskopi fiyatları neydi canım

Sizinle aynı süreçleri yaşamışız benim de ankarada 2 kez denemem oldu şimdi maslak Acıbadem Bülent hocanın hastasıyım bana da ocakta prp yapılacak ama bizde eşime de tedavi başlandı 6 grup vitamin alacak bir de bize Akdeniz diyeti önerdiler onları da yapıyoruz. 3 ay sonra da tedavim yapılacak ben iğnelerimi aldım 9500 verdim eşimin vit 6600 tuttu prp için 7000 vericem daha başlamadan 23 bin harcadık. Umuyorum bunlara değen hayırlı bir sonuç elde ederiz.

Sizinle aynı süreçleri yaşamışız benim de ankarada 2 kez denemem oldu şimdi maslak Acıbadem Bülent hocanın hastasıyım bana da ocakta prp yapılacak ama bizde eşime de tedavi başlandı 6 grup vitamin alacak bir de bize Akdeniz diyeti önerdiler onları da yapıyoruz. 3 ay sonra da tedavim yapılacak ben iğnelerimi aldım 9500 verdim eşimin vit 6600 tuttu prp için 7000 vericem daha başlamadan 23 bin harcadık. Umuyorum bunlara değen hayırlı bir sonuç elde ederiz.
Merhabalar hayırlı olsun aynı doktora gidiyoruz. Bende PRP tedavi öncesi yapılmıştı sizde prp den önce mi tedavi başlanıyor onu anlamadım. PRP sonrası 2 ay bekleniliyor. Maliyetler herşeye zam geldi ilaçlarada bizim bir tek çözdürme maliyetimiz kaldı. Bende bu cumartesi gittim spiral çıktı sonra koştur koştur anlaşmalı merkezde yeniden hsg filmini çektirdim hastane öğlene kadar çalıştığı için sonra tekrar hastaneye yetiştirdik şükür her şey normal transferim Ocak ayında olacak hayırlısıyla 24 aralıkta göbekten iğne verdi (sanırım yumurta çatlatma iğnesi) sonrasında adetinin 2.veya 3.günü gel dedi. Ocak ilk haftasına denk geliyor hayırlısıyla bakalım. İnş. Sonuçlarımız güzel olur :P

Merhabalar hayırlı olsun aynı doktora gidiyoruz. Bende PRP tedavi öncesi yapılmıştı sizde prp den önce mi tedavi başlanıyor onu anlamadım. PRP sonrası 2 ay bekleniliyor. Maliyetler herşeye zam geldi ilaçlarada bizim bir tek çözdürme maliyetimiz kaldı. Bende bu cumartesi gittim spiral çıktı sonra koştur koştur anlaşmalı merkezde yeniden hsg filmini çektirdim hastane öğlene kadar çalıştığı için sonra tekrar hastaneye yetiştirdik şükür her şey normal transferim Ocak ayında olacak hayırlısıyla 24 aralıkta göbekten iğne verdi (sanırım yumurta çatlatma iğnesi) sonrasında adetinin 2.veya 3.günü gel dedi. Ocak ilk haftasına denk geliyor hayırlısıyla bakalım. İnş. Sonuçlarımız güzel olur :p
Şöyle ki bizde eşimin değerleri düşük çıkınca ona da takviye verildi 3 ay benim tedavim prp sonrası başlayacak prp de ocakta yapılacak sonra iki ay beklicem yani toplam 3 ayı bulucaz ikimizde eşim de bende. Benim umudum da siz olun inş olumlu sonuç alırsınız ilk randevu da Bülent hoca başarı yüzdesini gösterdi %66 bence çok iyi bir istatistik çok temkinli gidiyorlar daha önce yapılmayan her tetkik istendi benden, ben artık parasında değilim daha çok çalışır öderim yeter ki sonuç alalım.

İlaçları şimdiden aldım Ocak sonrası fiyatlar birden fırlarsa hazırlıksız olmayayım diye

Şöyle ki bizde eşimin değerleri düşük çıkınca ona da takviye verildi 3 ay benim tedavim prp sonrası başlayacak prp de ocakta yapılacak sonra iki ay beklicem yani toplam 3 ayı bulucaz ikimizde eşim de bende. Benim umudum da siz olun inş olumlu sonuç alırsınız ilk randevu da Bülent hoca başarı yüzdesini gösterdi %66 bence çok iyi bir istatistik çok temkinli gidiyorlar daha önce yapılmayan her tetkik istendi benden, ben artık parasında değilim daha çok çalışır öderim yeter ki sonuç alalım.
Aynen bizde öyle Bülent hoca ne dediyse yaptık, Önce PRP dedi ondan sonuç alamazsak kök hücre başvurulacaktı ki çok şükür prp ile güzel sonuç aldık 2 ay bekledik sonra gittik tedavi başladı embiriyolar oluştu donduruldu sonra memorial hastanesinde çektirdiğim hsg beğenmedi anlaşmalı fulya emar da yeniden çektirdim yapışıklık var embiriyo transfer edilse bile Allah korusun düşükle sonuçlanabilir Histeroskopi ameliyatı olmam gerektiğini söyledi ameliyatı da kendisi yaptı onda da ekstre jel parası vs. ödedik.2 ay daha bekledik işte gittim geçen cumartesi şimdi son 1 ay daha bekleyeceğiz bakalım. İlk 17 Temmuzda gitmişiz şuan 2-3 gün sonra tam 6 ay olacak ve 1 ay daha bekleyeceğiz işte.

Aynen çok iyi yapmışsın dolar böyle gittikçe normal cnm hayırlsıı olsun inş.
Beni ikna eden kısmı daha önceki tecrübelerimdeki gibi geldim mi hemen 2. Gün başlayalım denmedi bu olumsuz sonuçlar için tüm önlemler alınıyor şu an, tüm değerlerin standart olmadan başlanmıyor ben ilgi ve alakaya çok ikna oldum sizi takip edicem inanıyorum sabrınızın sonucunu alacaksınız çok pozitif hissettim inş 🙏🏻

Beni ikna eden kısmı daha önceki tecrübelerimdeki gibi geldim mi hemen 2. Gün başlayalım denmedi bu olumsuz sonuçlar için tüm önlemler alınıyor şu an, tüm değerlerin standart olmadan başlanmıyor ben ilgi ve alakaya çok ikna oldum sizi takip edicem inanıyorum sabrınızın sonucunu alacaksınız çok pozitif hissettim inş 🙏🏻
İnş. Tüm sitedeki tedavi gören görmeyen herkes için pozitif sonuçlar olsun :) Aynen hemen başlamak yerine temkinli giderek daha önce sonuçta olumsuz sonuçlar olmuş neden olabilir vs. araştırılıp değerlendirilip ona göre gidilmesi gerekiyordu ki çok şükür öyle oldu bakalım şafak saymaya devam canım :) Dün Reçetemde ki iğneyi aldım 2 marka yazmış hangisini piyasada bulursanız diye görüntüdeki olanı buldum dün 377 TL ödedim 24 Aralıkta vurulacağım.

Eklentiler

• zoladex-3-6mg-injection-28goserellin-29-500x500.webp
    zoladex-3-6mg-injection-28goserellin-29-500x500.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 85
Prp yaptırıp olumlu sonuçlanan arkadaşlar düşük rezerv varken fsh'iniz kaçtı. En merak ettiğim o. Diyelim prp olumlu oldu yumurta toplandı embriyo oluşturuldu. Peki fsh yüksek ise tutunmada sıkıntı oluyor mu. Fsh yüksek olup bu uygulama sonrası gebeliği devam eden var mı.

İstanbul Şişli'de fulya acedemy Mustecep kavrutta yaptırdım şuan döllenme aşamasında sonra genetige gidecek
Tüp bebek 11500 ilk muane 450 sonra ücretsiz ilaclarim 5500 tuttu anlaşmalı eczaneden.covit testi eşim ve ben 600 verdik
Merhaba ben müstecep beye tedavi için gitmeyi düşünüyorum fakat il dışından gidicem benim için baya masraflı ve meşakkatli olucak bu süreç tedavin nasıl geçti ? Müstecep bey ilgilimi ? İlk denemem olucak eşimin sperm sayısı az ve hızı düşük 😞 kaç gün sürüyor ortalama biraz anlatırmısın acaba birde ben çift embriyo istesem atar mı acaba transfer sürecinde bazı doktorlar garanti olsun diye atıyormuş teşekkür ederim şimdiden 🌸

Merhaba ben müstecep beye tedavi için gitmeyi düşünüyorum fakat il dışından gidicem benim için baya masraflı ve meşakkatli olucak bu süreç tedavin nasıl geçti ? Müstecep bey ilgilimi ? İlk denemem olucak eşimin sperm sayısı az ve hızı düşük 😞 kaç gün sürüyor ortalama biraz anlatırmısın acaba birde ben çift embriyo istesem atar mı acaba transfer sürecinde bazı doktorlar garanti olsun diye atıyormuş teşekkür ederim şimdiden 🌸
Benim genetik incelemeli oldugu için uzun sürdü tâbi.Ben de il.disindan gittim öncelik muane sonrası yumurta büyütme işlemleri ortalama 2 hafta sonrası toplama dollendirme 5-6 gün.Benim sonrasında genetige gitti biz döndük evimize.Sonuclar geldikten sonra ki ay transfer için gittik o süreç de ortalama 16 gün falan sürdü rahim hazirma vs.Biz gitmeden önceden istenilen tahlilleri vs sorduk hepsini oturduğumuz yerde yaptırdık o.sekiode.gittik.İlgili rahat pozitif biri 2 Deneme Ankara da olmuştu 3. Deneme.mustecep bey de oldunl şükür 35 haftalık hamileyim suan

Çift embriyo da yaşa göre yapılıyor ama çift verip teknl gösterme işlemi de yapıyor bana çift verdi teki tuttu

Benim genetik incelemeli oldugu için uzun sürdü tâbi.Ben de il.disindan gittim öncelik muane sonrası yumurta büyütme işlemleri ortalama 2 hafta sonrası toplama dollendirme 5-6 gün.Benim sonrasında genetige gitti biz döndük evimize.Sonuclar geldikten sonra ki ay transfer için gittik o süreç de ortalama 16 gün falan sürdü rahim hazirma vs.Biz gitmeden önceden istenilen tahlilleri vs sorduk hepsini oturduğumuz yerde yaptırdık o.sekiode.gittik.İlgili rahat pozitif biri 2 Deneme Ankara da olmuştu 3. Deneme.mustecep bey de oldunl şükür 35 haftalık hamileyim suan
Allah bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏼 Benim ilk denemem olucak düşük vs olmadı henüz bugün asistanı ile görüştüm regli başlangıcı gidicem muane olmaya Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun ☺️ İhtimal veriyor mu peki olasılık söylüyor mu çok soru sordum kusura bakma 😊

Back
X