Bende Memorial Bahçelievlerde başlamak istedim daha yakın diye ancak ordaki dr ayrılıp bahçeci ye geçmişti ve orda normal kadın doğuma bakan ilknur hn ile başladık hiç yumurta yok dedi diğer aya gel gittim 1 tane var büyütelim dedi iğne verdi 3-4 günde gittim hiç büyümedi dedi tedaviyi sonlandırdı. Daha sonra bahçeciye gittik 2 denememi orda gerçekleştirdik her seferinde 3 er yumurta toplandı 3 embiriyo elde edildi 1 tanesi 5.güne gitti ve taze transfer olmuştum ama tutmadı, sonra 2. kez aynı yerde deneyelim dedik yine 3 yumurta toplandı ancak 5.güne hiç gidemedi

gitseydi dondurulup öyle transfer deneyecektik. Sonra Acıbadem de görümcem yaptırmıştı ikizleri var maşallah şuan 9 yaşındalar hatta 3.bebeği de hiç tedavisiz normal oldu pandemide :) o yüzden iyi bir merkez tercih ettik. para odaklı gibi bakılsa da sonuçta %100 sonuç elde edilmesi için gerekli diye düşünüyorum. Elbette yapılan tetkiklerin bir maliyeti var sonuçta özel hastane ve lüks semtte her zaman sanatçılarında orda tedavi olduğu lüks segment hastane. Şimdiye kadarki süreçte diğer yerle kıyasladığımda kafamda ne soru oluşsa hemşireler var whatsapptan sorduğumuzda anında cevapla geri dönüş sağlıyorlar. İlgi ve alakadan memnunum çok şükür. Diğer taraflarda hızlı bir tedavi uygulanırken burda daha temkinli devam ediyoruz