Istanbulda tüp bebek yaptiranlar

Birol Vural beni yok yere ameliyat etmis. Endometriozis var diye laparoskopiye soktu. Kalan yumurtalarimada zarar verdim simdide karsida baska bir hastaneye gecmis
Huseyin Arik desende tup bebek yapalim oldun bitsin kafasi bi doktor hic hoslanmadim. Orada 1.emnriyom var.mecburen koydurcam tasimakla ugrasmama karari aldim. Ama olcagina dair umudum yok. Tek kelime ile yanlis secim yanlis yer
Hüseyin beye devam ettiniz mi? Yorumlarınız nedir?

Hüseyin beye devam ettiniz mi? Yorumlarınız nedir?
Merhaba gittim bir kez bence o da hiç iyi değil nedenler nelerdir diyorum olmaması ile ilgili mbi sürü test koyuyorum önüne bağışıklığım dusukmus hashimatom varmış bı sürü immün hastalığım çıktı ortaya bunları gosteriyorum bana hala diyoki yapcak bişi yok aynı şeyi denemeye devam edicez diyo komedi yani . Sen eğer sonuca nesne olan sıkıntılarla mücadele etmezsen istersen bin kez aynı yöntemi dene sonuç hiçbir şekilde değişmez. Şimdi bı embriyom var orda onada guvenmiyorum aka mecbur koydurup bı kumar oynicaz. O embiryoyu düzgün saklayabildiklerine dahi inanmiyorum bundan snraki sürecine bahceciylr devam edeceğim yanda devlet olablr Zeynep Kamil

Umarım güzel sonuçlar alırsınız. Benim de hala doktor arayışın devam ediyor.

İnsanın kafası o kadar karışıyor ki, bir merkezde bir hasta memnun diğer değil, bir merkezle ilgili çok güzel yorumlar var hah tamam bu diyorsun biri çıkıyor kötü bişey yazıyor içine sinmiyor. Kafayı yiyeceğim.

Merhaba, bende bir kaç ay önce çamlıca medikanada tüp bebek yaptırmaya başladım. 2 deneme de başarısızlıkla sonuçlandı. Siz neden kurum değişikliği yapmak istediniz? aslında benim de aklımda sorular var? Mevcut olan embriyoları başka bir yere götürmek mantıklı mı bilemedim.
Üstünden baya geçmiş ama medicana çamlıca ile ilgili fikirlerini yazabilir misin? Özelden de yazabilirsin teşekkürler

İnsanın kafası o kadar karışıyor ki, bir merkezde bir hasta memnun diğer değil, bir merkezle ilgili çok güzel yorumlar var hah tamam bu diyorsun biri çıkıyor kötü bişey yazıyor içine sinmiyor. Kafayı yiyeceğim.
Aynen öyle canım herkes icine sinen yerde denemeli ben bahcecide denedim çok memnun kaldim

Ulun uluğ a giden var mi ? Ben 1 ay sonrasina randevu aldim. Gidenlerin fikirlerini merak ediyorum.

Canım sen başladın mı ulun beye. Bende araştırma aşamasındayım fikir verirsen sevinirim ☺️
Canım ben gittim muayne olduk görüştük. Sonra başka bi doktor gördük instagram da. Son Bi ona gideyim dedim. Gittim onda karar kıldık. Ulun hocada iyiydi aslında. Bi sıkıntı yoktu

Canım ben gittim muayne olduk görüştük. Sonra başka bi doktor gördük instagram da. Son Bi ona gideyim dedim. Gittim onda karar kıldık. Ulun hocada iyiydi aslında. Bi sıkıntı yoktu
Teşekkür ederim cevabın için. Tabi içinize hangi hoca sindiyse onunla devam etmek mantıklı. İnşallah hayırlı sağlıklı evlat sahibi oluruz 🙏🏻 Ulun beyin fiyatları nasıl peki hatırlıyor musun. Birde hangi hastaneyle çalışıyor kendisi

Teşekkür ederim cevabın için. Tabi içinize hangi hoca sindiyse onunla devam etmek mantıklı. İnşallah hayırlı sağlıklı evlat sahibi oluruz 🙏🏻 Ulun beyin fiyatları nasıl peki hatırlıyor musun. Birde hangi hastaneyle çalışıyor kendisi
Aminnnn canım inşaAllah. Hepimiz inşallah. Martta zam gelecek diyordu asistan. O zamanlar sanırım 9bindi dondurma ücreti ilaçlar da var

Teşekkür ederim cevabın için. Tabi içinize hangi hoca sindiyse onunla devam etmek mantıklı. İnşallah hayırlı sağlıklı evlat sahibi oluruz 🙏🏻 Ulun beyin fiyatları nasıl peki hatırlıyor musun. Birde hangi hastaneyle çalışıyor kendi
Merhaba.
Ulun hocanın güncel çalıştığı hastane değişebiliyor. Su an medicalpark Göztepe ve florance bağdat caddesi ile çalışıyor.
Kendisi aksidir, hemşiresi suratsizdir, azarlar falan ama Ulun Hoca garanticidir. Emin olmadan yapmaz transferi. Negatif sonucumu alınca bu kadar üzüleceğini hic düşünmemiştim. Gercekten hastalarında negatif sonucu sevmiyor. İşinde çok iyi, tavsiye ederim.

Merhaba.
Ulun hocanın güncel çalıştığı hastane değişebiliyor. Su an medicalpark Göztepe ve florance bağdat caddesi ile çalışıyor.
Kendisi aksidir, hemşiresi suratsizdir, azarlar falan ama Ulun Hoca garanticidir. Emin olmadan yapmaz transferi. Negatif sonucumu alınca bu kadar üzüleceğini hic düşünmemiştim. Gercekten hastalarında negatif sonucu sevmiyor. İşinde çok iyi, tavsiye ederim.
Merhaba teşekkür ederim ☺️ Ben henüz gidemedim ön görüşmeye 2. Doz aşımı olduktan sonra başlayacağım allah nasip ederse. Siz şu an tedavi aşamasında mıısnız

Back
X