Süleymaniye kadin dogum eğitim ve araştırma hastahanesine (istanbul)Merhaba tedaviniz hayirli olsun hangi devlet hastanesine gidiyosunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süleymaniye kadin dogum eğitim ve araştırma hastahanesine (istanbul)Merhaba tedaviniz hayirli olsun hangi devlet hastanesine gidiyosunuz ?
kızlar valla bende bahçeci hastasıyım mehmet bey doktorum hiçde anlatılan gibi bir yer değil. sgk hastanesi gibi demişsiniz ama memorialde bence durum öyle çünkü her gittiğinde seni başka başka doktorlar görüyor. açıkçası benim için bu durum uygun değil. ben beni takip eden bir doktor olsun isterim herşeyimle o ilgilensin isterim ki sağolsun mehmet bey beni benden çok düşündü tedavim boyunca
orhan bey mi doktorunuzdu. benim de fırat üniversitesinde negatif var bende bahçeçiyi düşünüyorum hangi doktorKizlar merhaba,bnim de ilk tedavim elazig medikalpark,negatif.yarin bahçeci fulyada baslicam
Merhaba, bende bir kaç ay önce çamlıca medikanada tüp bebek yaptırmaya başladım. 2 deneme de başarısızlıkla sonuçlandı. Siz neden kurum değişikliği yapmak istediniz? aslında benim de aklımda sorular var? Mevcut olan embriyoları başka bir yere götürmek mantıklı mı bilemedim.Hic kimse yazmamis.merhaba canim ben.camlica medicanada yaptirdim olmadi. Simdi bahceci filyaya gidiyoruz
Merhaba bahceci fulya da doktoeujuz kimdiMerhaba, bende bir kaç ay önce çamlıca medikanada tüp bebek yaptırmaya başladım. 2 deneme de başarısızlıkla sonuçlandı. Siz neden kurum değişikliği yapmak istediniz? aslında benim de aklımda sorular var? Mevcut olan embriyoları başka bir yere götürmek mantıklı mı bilemedim.
Merhaba; ben çamlıca medicana gidiyorum. Doktorum Hüseyin ARIKMerhaba bahceci fulya da doktoeujuz kimdi
Birol Vural beni yok yere ameliyat etmis. Endometriozis var diye laparoskopiye soktu. Kalan yumurtalarimada zarar verdim simdide karsida baska bir hastaneye gecmisMerhaba, bende bir kaç ay önce çamlıca medikanada tüp bebek yaptırmaya başladım. 2 deneme de başarısızlıkla sonuçlandı. Siz neden kurum değişikliği yapmak istediniz? aslında benim de aklımda sorular var? Mevcut olan embriyoları başka bir yere götürmek mantıklı mı bilemedim.
Hangi hastaneye devam ediyorsunuz acab şuan daMerhaba bende bahceciye gidiyordum ama nedense bi anda vazgeçtim oysa çok memnundum attıkları her adımdan bi anda oldu ve vazgeçtim nedense.. şimdi eğitim araştırma hastahanesine gidiyorum çok tatlı kadın doktora denk geldim şükür doktor konusunda sorun yaşamadım herşey yolunda tevekkül allahıma kaldı.. iğnelere başladım bugün 3. Günüm inşaallah hepimiz için en güzel mucizeler olur
Kime gittiniz fulyada bende orayi arastiririyorum kubra hanim tavsiye edildi bana. Bilgi verirmisiniz ben sehir disindan gelecem nasil ilerliyor sistemi maliyetleri nekadar memnun kaldiniz miHic kimse yazmamis.merhaba canim ben.camlica medicanada yaptirdim olmadi. Simdi bahceci filyaya gidiyoruz
Canım ben mustafa bahceci hocanın hastasıydım. Kübra hocam da eslik ediyordu muayenelere doc. Kendisi çok tatlı çok başarılı bir doktorKime gittiniz fulyada bende orayi arastiririyorum kubra hanim tavsiye edildi bana. Bilgi verirmisiniz ben sehir disindan gelecem nasil ilerliyor sistemi maliyetleri nekadar memnun kaldiniz mi![]()
Ben başka yerlerde 4er tane blast olurken 1kez ucuz diye kolan şişlide deneyim dedim 8döllenem yumurtadan 1tanesi bile 5.güne gitmedi laboratuarı bemce çok kötü ucuz olsun derken daha pahalıya malolduMerhaba
Bende Kolan hastanesinde 3 Aydır tedaviye gidiyorum yaş 41 ilkinde iliysen toplandı ama dördüncü gün döllenmedi sonraki ay tek yumurta alındı sitoplazma yoktu boşa gitti en yüksek iğneler hep bu ay yumurtlama olmadı bekliyorum bahçeçide Mehmet reşit bey bana yumurta toplanır sizde ama görmek gerek dedi şimdi kolanda devam ederken maddiyata var neyapıcam bilmiyorum Mehmet’e beye tedavi olan varmı Bilgi versin lütfen