Istanbulda tüp bebek yaptiranlar

Merhaba ben bulent tırasta tedavıye basladım suan ıcın hersey guzel gıdıyor arkadasınız ıstanbulda yasıyorsa orayı deneyebılır☺️

kızlar valla bende bahçeci hastasıyım mehmet bey doktorum hiçde anlatılan gibi bir yer değil. sgk hastanesi gibi demişsiniz ama memorialde bence durum öyle çünkü her gittiğinde seni başka başka doktorlar görüyor. açıkçası benim için bu durum uygun değil. ben beni takip eden bir doktor olsun isterim herşeyimle o ilgilensin isterim ki sağolsun mehmet bey beni benden çok düşündü tedavim boyunca

Merhaba
Bende Kolan hastanesinde 3 Aydır tedaviye gidiyorum yaş 41 ilkinde iliysen toplandı ama dördüncü gün döllenmedi sonraki ay tek yumurta alındı sitoplazma yoktu boşa gitti en yüksek iğneler hep bu ay yumurtlama olmadı bekliyorum bahçeçide Mehmet reşit bey bana yumurta toplanır sizde ama görmek gerek dedi şimdi kolanda devam ederken maddiyata var neyapıcam bilmiyorum Mehmet’e beye tedavi olan varmı Bilgi versin lütfen

istanbulda tüp bebek yapılmayan yer kalmamış artık :) doktorunuzu ve hastaneyi iyi seçin kızlar.

Hic kimse yazmamis.merhaba canim ben.camlica medicanada yaptirdim olmadi. Simdi bahceci filyaya gidiyoruz
Merhaba, bende bir kaç ay önce çamlıca medikanada tüp bebek yaptırmaya başladım. 2 deneme de başarısızlıkla sonuçlandı. Siz neden kurum değişikliği yapmak istediniz? aslında benim de aklımda sorular var? Mevcut olan embriyoları başka bir yere götürmek mantıklı mı bilemedim.

canım bende bahçeci umutta tüp bebek tedavisi gördüm burası zaten sadece tüp bebek tedavisi yapan bir yer

Merhaba, bende bir kaç ay önce çamlıca medikanada tüp bebek yaptırmaya başladım. 2 deneme de başarısızlıkla sonuçlandı. Siz neden kurum değişikliği yapmak istediniz? aslında benim de aklımda sorular var? Mevcut olan embriyoları başka bir yere götürmek mantıklı mı bilemedim.
Merhaba bahceci fulya da doktoeujuz kimdi

Birol Vural beni yok yere ameliyat etmis. Endometriozis var diye laparoskopiye soktu. Kalan yumurtalarimada zarar verdim simdide karsida baska bir hastaneye gecmis
Huseyin Arik desende tup bebek yapalim oldun bitsin kafasi bi doktor hic hoslanmadim. Orada 1.emnriyom var.mecburen koydurcam tasimakla ugrasmama karari aldim. Ama olcagina dair umudum yok. Tek kelime ile yanlis secim yanlis yer

Merhaba arkadaşlar ben tedavimi bırakma kararı aldım. Çünkü çok yıprandım. Geçirmiş olduğum bu 3 yılda yanımda olduğunuz içşn çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese bebecikler versin inşallah😇🍃🙏 Ben çocuk olaylarını kafama takmamak adına instagramda @bahcelimutfak adında bir sayfa açtım. Beni takip edip bana destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Profilimin linki Burcu Aydoğdu Günay (@bahcelimutfak) on Instagram hepinizi bekliyorum🥰❤️

Prof.Dr.Birol Vural
Tüpbebek konusunda mükenmel bir hekim,

Biz 10 yıllık evliyiz.Evlendiğimde 40 yaşındaydım bir kere normal hamile kaldım ama aldırmak zorunda kaldım.Sonraki dönemde çocuk istedim ama denemeler sonuç vermedi.Bağdat caddesinde ünlü bir doktora gittim.Referans ile hasta kabul ediyor.Bana direkt Kıbrısta donürizasyon önerdi.Yani başka birinin yumurtası.Sonra tavsiye ile Prof.Dr.Birol Vural a gittim.Önce labroskopi ile miyomlarımı temizledi.Bu esnada rahmime PRPuyguladı.Takipler sonucu yumurtalıklarım çalışmaya başladı.Şu anda 5 tane donmuş embriyom var.Ayrıca diğer embriyo karnımda.Kısmetse bebeğime 6 ay sonra kavuşacağım.Burada belirtmek istediğim.Özellikle yaşı ilerlemiş iş güçten anneliği ertelemiş anne olmak isteyen bayanlara Birol hocamı şiddetle tavsiye ederim.Donürizasyon öneren doktorunuza çok ta güvenmeyin işin kolayına kaçıyorlar.

Merhaba bende bahceciye gidiyordum ama nedense bi anda vazgeçtim oysa çok memnundum attıkları her adımdan bi anda oldu ve vazgeçtim nedense.. şimdi eğitim araştırma hastahanesine gidiyorum çok tatlı kadın doktora denk geldim şükür doktor konusunda sorun yaşamadım herşey yolunda tevekkül allahıma kaldı.. iğnelere başladım bugün 3. Günüm inşaallah hepimiz için en güzel mucizeler olur
Hangi hastaneye devam ediyorsunuz acab şuan da

Hic kimse yazmamis.merhaba canim ben.camlica medicanada yaptirdim olmadi. Simdi bahceci filyaya gidiyoruz
Kime gittiniz fulyada bende orayi arastiririyorum kubra hanim tavsiye edildi bana. Bilgi verirmisiniz ben sehir disindan gelecem nasil ilerliyor sistemi maliyetleri nekadar memnun kaldiniz mi 😊

Kime gittiniz fulyada bende orayi arastiririyorum kubra hanim tavsiye edildi bana. Bilgi verirmisiniz ben sehir disindan gelecem nasil ilerliyor sistemi maliyetleri nekadar memnun kaldiniz mi 😊
Canım ben mustafa bahceci hocanın hastasıydım. Kübra hocam da eslik ediyordu muayenelere doc. Kendisi çok tatlı çok başarılı bir doktor

Merhaba
Bende Kolan hastanesinde 3 Aydır tedaviye gidiyorum yaş 41 ilkinde iliysen toplandı ama dördüncü gün döllenmedi sonraki ay tek yumurta alındı sitoplazma yoktu boşa gitti en yüksek iğneler hep bu ay yumurtlama olmadı bekliyorum bahçeçide Mehmet reşit bey bana yumurta toplanır sizde ama görmek gerek dedi şimdi kolanda devam ederken maddiyata var neyapıcam bilmiyorum Mehmet’e beye tedavi olan varmı Bilgi versin lütfen
Ben başka yerlerde 4er tane blast olurken 1kez ucuz diye kolan şişlide deneyim dedim 8döllenem yumurtadan 1tanesi bile 5.güne gitmedi laboratuarı bemce çok kötü ucuz olsun derken daha pahalıya maloldu

Back
X