Istanbulda tüp bebek yaptiranlar

Canım sen başladın mı ulun beye. Bende araştırma aşamasındayım fikir verirsen sevinirim ☺️
Ne memnun kaldım ne de kalmadım..denemem negatif olmuştu.ayrıntılı doyurucu açıklamalar alamadım ulun beyden..herkes sekreterine heöşiresine demiş ama ulun bey çok az konusuyor kısa kesiyor bence bana tam hazır olmadan denendi..opudan sonra görüşme yapmadı mesela benimle..ben benimle ayrıntılı anlatan hastanın psikolojisni düşünen para odaklı değil başarı odaklı dr arıyorum sanırım ama bulamayacagım..

arkadaşlar ulun uluğ hocadan memnuniyetsizliğinizi şok içinde okudum ve çok üzüldüm, bu dönem çok hassas oluyoruz, kötü deneyimler okumak beni gerçekten çok üzüyor. ben de aynı süreçlerden geçtim, 7 sene uğraştım bebek için ve şükürler olsun ulun hocamla bebeğime kavuştum. kendisi bana gerçekten bir baba şefkati ile yaklaştı, her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı, gecenin bir yarısı kanamam oldu anında açtı telefonu hastaneden dönene kadar bekledi sürekli aradı sordu durumumu. allah razı olsun ulun hocamdan. ama bence de sekreteri cansu hanım değil de hemşiresi gülseven hanım biraz suratsız ben de kendisiyle diyaloğa girmemeye çalıştım mesela, (soracağım bir şey olursa da ulun hocamı arıyordum çünkü gülseven hanım pek açmıyordu telefonları ya da çok geç dönüyordu) bir tane de hanımefendi var türbanlı ona da hiç kanım ısınmadı hatta ben kendimi tutmasam tartışırdım bile (adını bile hatırlamıyorum o kadar negatifim kendisine).
yazılalı çok olmuş ama inşallah güzel haberler almışsınızdır. sorunuz olursa yazın, halden çeken anlar, ben zamanında çok araştırmıştım buralarda.

arkadaşlar ulun uluğ hocadan memnuniyetsizliğinizi şok içinde okudum ve çok üzüldüm, bu dönem çok hassas oluyoruz, kötü deneyimler okumak beni gerçekten çok üzüyor. ben de aynı süreçlerden geçtim, 7 sene uğraştım bebek için ve şükürler olsun ulun hocamla bebeğime kavuştum. kendisi bana gerçekten bir baba şefkati ile yaklaştı, her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı, gecenin bir yarısı kanamam oldu anında açtı telefonu hastaneden dönene kadar bekledi sürekli aradı sordu durumumu. allah razı olsun ulun hocamdan. ama bence de sekreteri cansu hanım değil de hemşiresi gülseven hanım biraz suratsız ben de kendisiyle diyaloğa girmemeye çalıştım mesela, (soracağım bir şey olursa da ulun hocamı arıyordum çünkü gülseven hanım pek açmıyordu telefonları ya da çok geç dönüyordu) bir tane de hanımefendi var türbanlı ona da hiç kanım ısınmadı hatta ben kendimi tutmasam tartışırdım bile (adını bile hatırlamıyorum o kadar negatifim kendisine).
yazılalı çok olmuş ama inşallah güzel haberler almışsınızdır. sorunuz olursa yazın, halden çeken anlar, ben zamanında çok araştırmıştım buralarda.
Merhaba bende ilk kez tüp bebek düşünüyorum bir türlü merkez bulamiyorum kimi pahali oluyor kimi uzak Ulun Uluğ bwyde rapor gecerlimi acaba . Bugun eurofertile gittim rapor geçmiyormuş orda . Birde fiyatları pahalımı Ulun Beyin?

Merhaba bende ilk kez tüp bebek düşünüyorum bir türlü merkez bulamiyorum kimi pahali oluyor kimi uzak Ulun Uluğ bwyde rapor gecerlimi acaba . Bugun eurofertile gittim rapor geçmiyormuş orda . Birde fiyatları pahalımı Ulun Beyin?
rapor olayını bilmiyorum, benim raporum yoktu. fiyatları bahçeci ve bir kaç adı bilinen yer ile aynıydı sanırım biraz pahalı. ben sadece ulun hocaya yaptırdım başka kimse ile deneyimim yok. her gün dua ederim kendisine. sekreteri cansu hanım var onunla görüşün rapor olayını, fiyat alın. belki yardımcı da olurlar.

rapor olayını bilmiyorum, benim raporum yoktu. fiyatları bahçeci ve bir kaç adı bilinen yer ile aynıydı sanırım biraz pahalı. ben sadece ulun hocaya yaptırdım başka kimse ile deneyimim yok. her gün dua ederim kendisine. sekreteri cansu hanım var onunla görüşün rapor olayını, fiyat alın. belki yardımcı da olurlar.

Canım ben gittim muayne olduk görüştük. Sonra başka bi doktor gördük instagram da. Son Bi ona gideyim dedim. Gittim onda karar kıldık. Ulun hocada iyiydi aslında. Bi sıkıntı yoktu
Canım sen hangi doktorda karar kıldın? Bende ulun beye randevu aldım.Benim için çok değerli vereceğin cevap

Merhaba.ul7n beye gittonizmi acaba nasil bi dr
Hayır canım gitmedim öncesinde bir operasyon yaptırdım yapışıklık vardı. 2 ay sonraya kaldı bakalım tekrar yapışıklık olmaz ise o zaman karar vereceğim. Aslında ulun bey e ameliyat olacaktım ancak ilgizliklerinden dolayı vazgeçtim devlette operasyon düzenledim

Birol Vural beni yok yere ameliyat etmis. Endometriozis var diye laparoskopiye soktu. Kalan yumurtalarimada zarar verdim simdide karsida baska bir hastaneye gecmis
Huseyin Arik desende tup bebek yapalim oldun bitsin kafasi bi doktor hic hoslanmadim. Orada 1.emnriyom var.mecburen koydurcam tasimakla ugrasmama karari aldim. Ama olcagina dair umudum yok. Tek kelime ile yanlis secim yanlis yer
Laparoskopi endometriozis teşhisinin kesin olabilmesi ve tedavi seyri için gerekli bir prosedürdür. Üstelik laparoskopi yerine direkt klasik cerrahi yöntemler kullanılmış olsaydı zarar gelme ihtimalini anlardım fakat laparoskopide pek böyle bir zarar görülmüyor. Umarım netice olarak istediğiniz sonuca ulaşmışsınızdır, ben de bu yollardan geçtiğim için üzüntünüzü anlıyorum :(

Back
X