arkadaşlar ulun uluğ hocadan memnuniyetsizliğinizi şok içinde okudum ve çok üzüldüm, bu dönem çok hassas oluyoruz, kötü deneyimler okumak beni gerçekten çok üzüyor. ben de aynı süreçlerden geçtim, 7 sene uğraştım bebek için ve şükürler olsun ulun hocamla bebeğime kavuştum. kendisi bana gerçekten bir baba şefkati ile yaklaştı, her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı, gecenin bir yarısı kanamam oldu anında açtı telefonu hastaneden dönene kadar bekledi sürekli aradı sordu durumumu. allah razı olsun ulun hocamdan. ama bence de sekreteri cansu hanım değil de hemşiresi gülseven hanım biraz suratsız ben de kendisiyle diyaloğa girmemeye çalıştım mesela, (soracağım bir şey olursa da ulun hocamı arıyordum çünkü gülseven hanım pek açmıyordu telefonları ya da çok geç dönüyordu) bir tane de hanımefendi var türbanlı ona da hiç kanım ısınmadı hatta ben kendimi tutmasam tartışırdım bile (adını bile hatırlamıyorum o kadar negatifim kendisine).
yazılalı çok olmuş ama inşallah güzel haberler almışsınızdır. sorunuz olursa yazın, halden çeken anlar, ben zamanında çok araştırmıştım buralarda.