Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, ben daha onceden bir ameliyat gecirdim ama burnuma darbe aldigim icin burnum suan yamuk. Hem de nasil bir yamuk. Ameliyat olmak istiyorum ama ogrenciyim ve butcem kisitli. Bana istanbulda iyi bir doktor onerebilirseniz cok mutlu olurum.
Ben de senin gibi 2. ameliyatımı oldum. İlki sadece deviasyon ikincisi estetik ve deviasyon oldu. Avcılar Anadolu Hastanesi Kbb doktoru Doç. Dr Cem Doğan a yaptırdım çok iyi ilgili bir doktordur tavsiye ederim. Geçen yıl sgk ile 2500 tl ödedim.
Merhaba, ben daha onceden bir ameliyat gecirdim ama burnuma darbe aldigim icin burnum suan yamuk. Hem de nasil bir yamuk. Ameliyat olmak istiyorum ama ogrenciyim ve butcem kisitli. Bana istanbulda iyi bir doktor onerebilirseniz cok mutlu olurum.
Merhaba ikinci ameliyatlar çok önemli bence iyi bir doktor bulmalısin çünkü eğer başarılı bir operasyon olmazsa 3 . ameliyat gerek olur ve bu sefer bunu yapacak doktor daha yüksek talep edebilir .Doktorunu iyi araştırmanın tavsiye ederim.Ben de oldum ameliyat doktorumundan çok memnunum ancak bütçe durumunu bilemem tabiki.İnşallah en kisa surede kurtulursun