Doğuma Hazırlık İstanbul'da yapılan anne bebek fuarına önceden giden varmı yardım?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

muyar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
44
0
36
İstanbul
19-22 ocak 2012 tarihinde yapılacak olan fuara gitmek istiyorum.önceden gidenlerden bilgi alabilir miyim?
fiyatlar nasıl?
ürünler iyi mi?
memnun kaldınız mı?

ttlım bana bu fuarı calısmıs oldugum sırkettekı arkadas onerdı o oglunun karyolasını oradan almıs ve cok memnun kalmıs
bu pazar ben de gıdıp bır bakacagım ne var ne yok dıye ozellıkle son gun epeyı ındırımlı oluyormus fıyatlar

BENDE CUMARTESİ GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORDUM AMA SON GÜN İNDİRİM OLURSA PAZAR GİDEYİM :) BELKİ KARŞILAŞIRIZ

bende gitmek istiyorum ama giriş ücreti ödemek istemiyorum!!! 2 kişi 20 TL çok değilmi???

bende gitmek istiyorum ama giriş ücreti ödemek istemiyorum!!! 2 kişi 20 TL çok değilmi???

2 kişi için 20 tl cok tabıı e bebek magazasına maıl atarsan 3,5 tl kargo ucretını sen odedıgın takdırde davetıyeyı gonderıyorlar

Son düzenleme:
2 kişi için 20 tl cok tabıı e bebek magazasına maıl atarsan 3,5 tl kargo ucretını sen odedıgın takdırde davetıyeyı gonderıyorlar

kaç yere gönderdim ama nafile;(ayhan çocuktan bilhassa istedim çünkü bebek arabasına ordan bakmıştık maalesef onlardada yok!!!

sitesinde ücretli diye yazmıyor siz nerden duydunuz?
eskiden ücretsizmiş.20 lira fazla tabi ya o neymiş öyle...

kızlar nerde bu fuar ve ücretlimi?

omrumuz e bebek e hemen mail attım.
Hemen cevap yazdılar ama kalmamış ellerinde başka nereden bulabiliriz? bende 20 TL vermek istemiyorum.
Birde perakende satış yapan çok az diyorlardı doğru mu?
her ürün yelpazesinde indirim var mı?
ben anne bakım çantası falanda bakmak istiyordum.

sitesinde ücretli diye yazmıyor siz nerden duydunuz?
eskiden ücretsizmiş.20 lira fazla tabi ya o neymiş öyle...

sitesinde yazmıyor zaten efem fuarcılık duzenlıyor bu fuarı benım musterım de katılıyor oradan bılıyorum .

kızlar nerde bu fuar ve ücretlimi?

tatlım bu fuar cnr expo da giriş bileti 10 tl ama sponsor fırmalar onceden bılet dagıtımı da yaptılar hatta lansınoh fırması ve ebebek magazası kargo ucretını alıcı oderse gonderım yapıyorlar.

tatlım bu fuar cnr expo da giriş bileti 10 tl ama sponsor fırmalar onceden bılet dagıtımı da yaptılar hatta lansınoh fırması ve ebebek magazası kargo ucretını alıcı oderse gonderım yapıyorlar.[/QUOTE]

anladım teşekkürler canım cvp için

tatlım bu fuar cnr expo da giriş bileti 10 tl ama sponsor fırmalar onceden bılet dagıtımı da yaptılar hatta lansınoh fırması ve ebebek magazası kargo ucretını alıcı oderse gonderım yapıyorlar.

anladım teşekkürler canım cvp için[/QUOTE]

Peki giden var mı, gitmeye değer mı gerçekten? Ben bursadayım, istiyorum ama bir yandanda zaten heryerde herşey var, indirimler de yol parasına gelir zaten gibime geliyor... Ne dersiniz?

bursada haziran ayında olacak.biz inşallah ozaman kızımızla gideceğiz.allahın izniyle kızımız doğmuş olacak ama olsun alacak birşeyler buluruz herhalde.

ben dun gittim kızlar valla bursadan gelemeye deymez bence cunki ınternette aynı fıyatta yada daha ucuza bulmakta mumkun bır tek kıyafetler ındırımlı dıye bılırım ama hamıle kalınca ne zaman dogcagını bıldıgımız ıcın ben ındırımlerde aldım onun içinde ordan bır sey almadım eskıden fuarda bebek bezı fırmaları ındrımlı satıs yapıyorlardı bu sene bez satısı yok ıkı tane numune içinde degmez bırde bu sene toptan toptan deyıp adamı delı edıyorlar
lohusa pıjamamı aldıgım tugse tekstıl ben emınönunden aldım daha uygun almısım ayenı takımı 90lıra fıyat cektı ben 60 aldım gezmek amaclı olarlır ama bu sene gecen seneki tadı yok

kaç yere gönderdim ama nafile;(ayhan çocuktan bilhassa istedim çünkü bebek arabasına ordan bakmıştık maalesef onlardada yok!!!

ben perşembe günü gittim bu fuara.bıde bugün gittimannemler teyzemler bıde kalabalık gittik we bıletımız de yoktu:) hiç sorun olmadı oraya gıttığınızde içeri girmek çok basit bıde kapıda zaten mutlaka bılet weren yardımsewer bulunuyor:)hanı benm tawsıyem bıletı sorun etme. kapıya kadar gıttığınızde bi şekılde içeri alırlar sizi bılet olmasada ordada mağazalar werıolar genelde!

Ttlım ben dun esım kayınvalıdem ve gorumcemle gıttım cok da guzel alısverıs yaptım havuzluhana gıtmeme gerek kalmadı tum eksıklerımı aldım. Son gun oldugu ıcın fırmalar ındırım yapmıslardı. Verılen numuneler de cabası 4 kısı oldugumuz ıcın topladıgımız numuneler de arttı tabıı chıcco %50 ındırım yapmıstı set halındekı gezme cantasını 40 tl ye aldık cok da guzel gezme cantasının ıcınde sampuanı bebe yagı gunes kremı pısık kremı sabunu ve ıslak mendılı var hastahane cıkısını da 40 tl ye aldık ındırımden Cok guzel seyler vardı ama anlatılmıyor kı yasamak lazımdı :)

giriş ücretli mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…